Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Tours PG Tour

Marklar

Guru fóra
Na FB na mě už nějakou dobu vyskakují placené odkazy "PavlovyGolfovéTour" http://www.pgtour.cz/

když jsem koukal na seznam turnajů, tak je to pro mě vše kousek a hezká hřiště. Hrajete to někdo? Pro nás cukrožrouty je příslib něčeho dobrého z domácí pekárny v turnaji lákadlo :)
 
Na FB na mě už nějakou dobu vyskakují placené odkazy "PavlovyGolfovéTour" http://www.pgtour.cz/

když jsem koukal na seznam turnajů, tak je to pro mě vše kousek a hezká hřiště. Hrajete to někdo? Pro nás cukrožrouty je příslib něčeho dobrého z domácí pekárny v turnaji lákadlo :)
Hraju PG asi tři roky a jednoznačně doporučuju. Podle mě v současnosti nejlepší tůra v okolí Prahy co se přístupu pořadatele týká.
Promotér (Pavel Hruška, proto Pavlova Golfová Tour) se tomu neskutečně věnuje a PG založil jako odpověď na tůry, kde se o hráče nikdo nestará (svačinu asi najdete někde na jedničce, vyhlášení možná bude a možná ne) a promotéra člověk nevidí, jak je rok dlouhý.
Před startem tě uvítá a dostaneš svačinu (houska, voda, ovoce), po devítce stánek s občerstvením (sladké, slané, káva teplá / studená, případně na podzim čaj, ochutnávky vína, kdo má zájem tak i nějaké prosecco nebo panáček).
Na startu bývá osobně Pavel, u stánku podle počtu startujících zase Pavel, nebo nějaký jeho pomocník.
Vyhlašování po hře - snad 20 vyhlášených výherců, vybíráš si ze stolu plného výher - vína, všelijaké vouchery, golfové věci. Ceny nejsou nějak přehnaně hodnotné, tak tam vesměs nechodí pitomci. Ale i tak už několik lidí prohlásil za nežádoucí, že je na své tůře nechce. Ocenění na konci tůry za celý rok je pak pohodový večer, vloni spojený s ježděním na motokárách.
Jediné negativum, ale spíš z jeho pohledu - zavedení Pražské golfové karty snížilo počet hráčů na hřištích, kde je PGC. Vloni na Zbraslav a do Mstětic chodilo výrazně víc lidí, než chodí letos. A to ještě před vyhlášením PGC domluvil několik termínů na Černý most, aby byla nabídka pro hráče pestřejší.
Takže když můžu, jdu na jeho turnaj - vím že tam bude pohoda a fajn lidi. A kde můžu, tuhle tůru doporučuju
 
Šel sem s ním ( Pavlem Hruškou ) jednou ve flajtu na Beřovické neděli, netušil sem, že děla hlasatele v Edenu, což mě jako slávistu potěšilo :)
Jinak minimálně v Beřovicích lidi rozhodně po zavedení PGC nezmizeli, vždy tam má přes 50 hráčů.
Ale jinak souhlasím, že je to jedna z nejlepších tour co se dá v okolí Prahy hrát. Mám doma hrníček za nearest ze 16. na Slapech.
 
Přidávám se s chválou - domácí dobroty jsou opravdu super a u stánku s občerstvením si to vždy užiju :D
 
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom