Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

PF 2019

Řeknu vám to nevesele, starej rok jde do... Taky máte těch novoročních zdravic, sloupků a zamyšlení už plný zuby a jste otrávení, že zatím zima je taková nijaká, dokonce si prosím dovoluje i často pršet, teploty jak na houpačce, tzn. golfově se v ČR nedá pěkně prosím žít! Ach jo. A to ještě zima nezačala. Nic, trocha té zelené deprese na začátek, raději zakončit větu a znovu a lépe.

PF2019.png



Milí Jamkaři,

jako každý rok, i letos se nám blíží konec roku a je to taková pěkná doba na bilancování (KOPR v práci, znáte to, potřebuji pár restů dodělat a ne a ne se k tomu dokopat - takhle určitě vznikají ty sloupky). A protože mě již dříve osvítila geniální múza, tak si vypůjčím svůj loňský odstavec, který je poplatný i pro letošní rok - víceméně:

"Fórum roste, nové duše nás obohacují a i přes občasné kořenící výstřelky se tu celkově daří udržet pohodu, klid a přátelskou atmosféru. Jsme tu velká směsice golfistů, každý z nás je z jiného prostředí, má jiné zázemí, jiné názory a samozřejmě i jiné HCP. Považuji proto za skvělé, že dokážeme fungovat. Že umíme přivítat golfové nováčky a vzít je mezi sebe, pomoci radou, zkušenostmi... že zkušení často nezištně sdílí své znalosti a dovednosti celé komunitě ať už pomocí příspěvků či článků, že se umíme domluvit na společnou hru a vzájemně navázat mnohá přátelství, která pak přenášíme i do skutečného světa a na golfová hřiště. Dobré je, že se několikrát ukázalo, že zasloužilí matadoři fóra se nebojí ozvat, když se jim něco nezdá, když je pohoda skupiny v ohrožení a že dokáží plnit i čistící funkci, pokud si někdo příliš vyskakuje. A stejně tak oceňuji, že se spíše emoce snažíte tlumit - když si zrovna někdo s někým do oka nepadne. Díky."

Hezké, že? :) Přeci jen ale trochu doplním. Díky všem Jamkařům za společné chvíle tu na fóru a především na hřišti, za to, že si dokážeme poradit, vhodně doporučit a udržet diskusi v podstatě na úrovni, ať se týká pravidlových diskusí, povídání o hřištích, radách ke golfovému vybavení. Jsme různorodí, ne vždy si formou a tóninou psaného textu rozumíme, ale ve výsledku to nějak vždy ustojíme a za to patří speciální dík - VYVÍTEKOMUVŠEMU :) Samozřejmě díky všem spolusprávcům a dalším aktivním členům za rady, pomoc, údržbu, doporučení... atd. Co se chystá? Tak jak vždycky, spolhry, requocup a pár překvapení, které pevně věřím, že vyjdou. Bude to velký. :)

Takže šťastné a veselé, zdraví, golf, pac a pusu přeje
za celou 19.jamku - české golfové fórum
Michal Šatal
 
Upraveno:
Tak na zdraví! Ať nám to všem v příštím roce lítá!

Kdo nemá golfový míček v kapse, je prd golfista! Novoroční fotky sem! Šťastný a veselý a hlavně hodně golfový rok 2019 přeju já a @kristyna!

7CC925A0-B44E-43CC-8312-F914D72BE8D8.jpeg
 
Upraveno:
Všem vám přeju ty trapné dlouhé nudné rány..

Já bych hrál jak o život, ale opravdu vážně nemám čím...:):):)
IMG_20181231_211326 – kopie.jpg
 
Mel jsem od kamarada nachystane bajecne PFko, ale @requo rikal, ze ten penis se sem nehodi... takze mi nezbyva, nez volit pouze textovou formu: PF2019 :D
 
ale @requo rikal, ze ten penis se sem nehodi.
Asi byl moc velkej, tak nás chtěl náčelník ušetřit frustrace :cool:.

Michale, klidně mě přesuň do stoky, alespoň budu letos první :p:D;):up:
 
Mel jsem od kamarada nachystane bajecne PFko, ale @requo rikal, ze ten penis se sem nehodi... takze mi nezbyva, nez volit pouze textovou formu: PF2019 :D
Jak jako nehodí??!!! :cool::p
 
Asi byl moc velkej, tak nás chtěl náčelník ušetřit frustrace :cool:.

Michale, klidně mě přesuň do stoky, alespoň budu letos první :p:D;):up:

Až po 6.1. Do té doby odpočívám, mám dovču. A na stoku je to ještě brzo. :)

věřím, ze přidáš nějakou konstruktivní golfovou zdravici, místo rozvíjení anatomických diskuzí. :-D
 
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom