Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

PF 2018

Dámy a pánové, kamarádi,

máme tu článek, bez kterého se těžko dá konec roku oficiálně přežít. Stejně by to někdo nevydržel a pfko by vypustil, tak takhle to bude už ofiko. Pokusím se v článku shrnout události 19.jamky roku končícího, děkovačku a nalákat na rok budoucí. Letošní rok je druhým rokem 19.jamky, takže batole. Někdy zhruba před rokem (vím to, protože jsem minulý týden platil prodloužení licence - na tohle je to dobrý) došlo ke změně na tuto platformu fóra, která umožňuje oproti předchozí verzi mnohem víc a je taková přátelštější jak pro uživatele, tak i pro údržbu. Věřím, že se změna praxí již osvědčila a že postupně evolučně fórum zraje jako víno, byť některé věci budou doladěny až časem.

V letošním roce se uspořádalo mnoho akcí na živo. Připomeňme si namátkou:
  • společné hry (aneb spolhry po našem): Motol, Čertovo Břemeno, Mladá Boleslav, Hodkovičky, Yard Resort, Podbořánky, Česká Lípa...
  • pravidelné hcp dny Zbraslav s Koudelníkem osobně
  • spolhra víkend Hořehledy v květnu u potrhlého golf manažera
  • mega akce nultý ročník RequoCup: Kunětická Hora
  • tématické workshopy (zerogolf), několik večírků a samozřejmě indoor túra...
Z těch online akcí pomocí virtuální reality vyberu:
  • sbírání Golfových odznáčků!
  • plnění Golfové výzvy! - 19 úkolů pro odvážné
  • několik tématických fotosoutěží a hádanek
  • letní a zimní golfové bingo...
pf2018.jpg

Toto vše a ještě víc jsme společně za posledních skorem 365 dnů zažili v naší netradiční a unikátní 19.jamce. Fórum roste, nové duše nás obohacují a i přes občasné kořenící výstřelky se tu celkově daří udržet pohodu, klid a přátelskou atmosféru. Jsme tu velká směsice golfistů, každý z nás je z jiného prostředí, má jiné zázemí, jiné názory a samozřejmě i jiné HCP. Považuji proto za skvělé, že dokážeme fungovat. Že umíme přivítat golfové nováčky a vzít je mezi sebe, pomoci radou, zkušenostmi... že zkušení často nezištně sdílí své znalosti a dovednosti celé komunitě ať už pomocí příspěvků či článků, že se umíme domluvit na společnou hru a vzájemně navázat mnohá přátelství, která pak přenášíme i do skutečného světa a na golfová hřiště. Dobré je, že se několikrát ukázalo, že zasloužilí matadoři fóra se nebojí ozvat, když se jim něco nezdá, když je pohoda skupiny v ohrožení a že dokáží plnit i čistící funkci, pokud si někdo příliš vyskakuje. A stejně tak oceňuji, že se spíše emoce snažíte tlumit - když si zrovna někdo s někým do oka nepadne. Díky.

Teď je na řadě děkovačka - to je takový nevděčný odstavec, protože se zpravidla na někoho zapomene a ten by pak mohl mít různé pocity, takže na to předvánočně prdím a prdím i na děkovačku partnerům (to zas dostanu vynadáno, že se nechovám marketingově). Nenaděláte nic. Vy víte, že každého z vás mám rád a že mě dává smysl tenhle náš pub udržovat a pro nás všechny rozvíjet. A že bez přispění mnohých z vás by to bylo mnohem těžší, né-li nemožné. Tak. Jedno speciální veřejné dík si přeci jen ale někdo zaslouží - moje žena @kristyna. Já bych to se sebou nevydržel. :)

Pojďme dál. Co nás čeká v roce příštím? No, spousta spolher, pár golfových víkendů, golfová túra 19 hřišť, golfcon a RequoCup. A určitě ještě hodně hurá akcí vznikne, protože prostě, musíme si plnit své sny i když někdy jsou ztřeštěné a bude nás tam jen pár. Ale o tom to je a myslím, že to, že je něco námi společně tvořené s radostí a touhou a nadšením, dává 19.jamce ten správný komunitní a tak trochu golfově punkovo-nekonvenční punc. Věřím, že se tu i v roce příštím budeme společně scházet a těšit se ze zajímavých golfových diskusí a společných akcí a her naživo. Já se na to těším moc!

Takže šťastné a veselé a do nového roku zdraví, spokojenost a hodně golfu!
Michal Šatal

---
PS: Osobní PF do vlákna vítána!
 
Upraveno:
Tak nejenom @mkopcak, ale i ty mě donutíš uronit kroupu?! :up: Krásné shrnutí....vážně...je mi ctí být součástí této komunity. Všem krásné vánoce a hezkou hru v novém roce! ;):)

Ps: a tobě Michale díky, za to všechno :up:
 
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom