Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Oakley sluneční brýle - Prizm skla

Marek90

Aktivní člen
Klub
Pyšely
HI (HCP)
20+-10
Nemáte někdo zkušenost, jestli je na těch reklamních povídačkách o lepším kontrastu a "vnímání" golfu u technologie Prizm od Oakley něco pravdy? :D
Jelikož už začal podzim, tak teď sháním sluneční brýle :D. Ale asi mi neprojde vzít si jich 5 kusů s sebou na hřiště a čtvery vrátit :cool::cool::cool::cool: :D
 
Ještě nemám Prim Golf (zatím je mám jen objednané), ale Prim Daily Polarized. Lepší kontrast mezi barvami můžu potvrdit, posune to barvy až trochu do nepřirozena, ale docela mi to vyhovuje.
 
Tak po delší době můžu zhodnotit Mercenary s Prizm Golf, odehrané sice jen 3 kola. Míčky v průměru líp nehledám (jsem na ně obecně slepý, ale v krajních případech mi přijde, že stačí menší plocha míčku prosvitajici trávou abych si ho vsiml), subjektivně vidím větší rozdíly v odstínech trávy a písku (ne že by mi to výrazně k něčemu bylo). Řídit se s nimi za slunecna moc nedá (chybí polarizace), asfalt má hodně psychsdelickou barvu, a propustí víc světla než jsem zvyklý z daily.

Tvar, přítlak na hlavu i až pohádkové prokresleni hřiště za 1, takže jsem spokojený.
 

Přílohy

  • 20191231_084516.jpg
    20191231_084516.jpg
    109,8 KB · Zobrazení: 202
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom