Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

ARCHIV - Podpora 19.jamky (novinky, náměty a připomínky) do konce roku 2019

Stav
Uzamčeno.
Ještě jsem nikdy nebyla "mazákem":eek::D:D
 
Clovek vas necha jeden vecer bez dozoru a hned se zrodi nejaka renaultovina! Jak male decka!!
PS: jeste, ze jsem spravce... :D
 
Clovek vas necha jeden vecer bez dozoru a hned se zrodi nejaka renaultovina! Jak male decka!!
PS: jeste, ze jsem spravce... :D
No pozor ty renaultovino. Ještě jeden večer bez dozoru a budeš ze správce gumou :eek:
 
Nová úprava postranního panelu:

  • na pc verzi se staro/nově zobrazuje postranní panel i v jednotlivých vláknech a i jinde v navigaci fóra (listování kategorií atp)
  • na mobilní verzi se postranní panel nezobrazuje, na titulní stránce se zobrazují jen dole "Navigační tlačítka" a "Nové příspěvky"
Chvíli to necháme, uvidíme, jak se to osvědčí. Připomínám vzhledem k častým dotazům - rychlý klik na nové příspěvky je na PC a i mobilní verzi bublina s vykřičníkem vpravo nahoře. Viz screen:

Výstřižek.PNG
 
  • To se mi líbí
Reactions: jan
Nová kategorie fóra: Golf Wiki 19.jamky

Podkategorie:
  • Auta
  • Golfové obchody

Aby informace byly lépe dohledatelné a pohromadě. Vytvořme si takovou wikipedii pro nás i další golfisty, aby na první pohled bylo info dobře dohledatelné. Prozatím z jiných fór vyčleněna auta a golfové obchody. Tipy na další kategorie vítány - kdyžtak sem nebo mi napište soukromou zprávu.

Výstřižek.PNG Výstřižek.PNG
 
  • To se mi líbí
Reactions: jan
Přidáno: automatické slučování příspěvků

V případě, že uživatel napíše dva či více příspěvků za sebou (max do jedné hodiny), bez toho, aniž by někdo mezi nimi reagoval, budou automaticky takové příspěvky sloučeny do jednoho příspěvku z upozorněním, že byly příspěvky sloučeny. Situace má řešit více samostatných odpovědí, roztahaných do více příspěvků, pod sebou - kdy ostatním chodí opakované notifikace i když se vlastně jedná o jednu reakci..

Viz screen:

Výstřižek.PNG
 
Pokud dáváš odpověď na dva různé komentáře dvou různých lidí, nepřijde mi úplně šťastný je slučovat ... o_O
Teď se mi to stalo a přijde mi to chaotické.
 
Pokud dáváš odpověď na dva různé komentáře dvou různých lidí, nepřijde mi úplně šťastný je slučovat ... o_O
Teď se mi to stalo a přijde mi to chaotické.
také...šetří to místo pro data?
 
Ja bych ten limit dal casove o dost kratsi, 5 minut.
 
Ok, ve výsledku to pro toto fórum nefunguje dobře. Princip který to mělo řešit je především ten, že pokud používáte sledovaní konkrétních vláken, tak vám chodí více "obtěžujících notífikací", protože místo toho, aby člověk reagoval do jednoho příspěvku často i jednoslovnou odpovědí, vyplácá na to samostatný "post" a mnozí sledovači vlákna dostanou znovu notifikaci - že přibyl příspěvek - od stejného člověka, kdy často doplňuje i svoji předchozí odpověď (a nedoplní jí úpravou příspěvku), ale zadá novou.

Nic, zkusilo se to, neosvědčilo. A zas tak zásadní to není - resp. negativa jsou nad pozitivy. Takže funkce "slučování po sobě jdoucích příspěvků" po pár denní praxi vypnuta.
 
Aktualizoval jsem dnes fórum na novější verzi (2.0.4 -> 2.0.5.) včetně šablon, jsou tam hlavně nějaké bezpečnostní opravy a opravy pro méně používané prohlížeče. Jak to tak bývá, tak se ale pomocí toho rozbije něco, co dříve fungovalo (přepíše to individuální záplaty).

Kdyby jste si něčeho někde všimli, dejte prosím vědět.
 
V pondělí bylo aktualizováno fórum na novější verzi (2.0.5 -> 2.0.6.) především s ohledem na GDPR. S tím se vyjma běžných oprav aktualizovala pravidla užití, zásady ochrany osobních údajů, informace o cookies atp.

Prosím tedy všechny o jejich prostudování a přijetí. Není to dlouhé - noví uživatelé při registraci, pro nás "zaběhnuté" prosím potvrzení o přečtení a následnou akceptaci. Věcně se, myslím, nic nemění. Aktivně se snažím, aby fórum bylo co nejvíce zabezpečené, snažím se eliminovat povinnosti různých vyplňovátek a osobních údajů dlouhodobě. Tedy, nyní doháním i tu "legislativní" část - jako nutné zlo, ale však vy víte, v našem středoevropském chlívku nikdo nikdy neví...

Aktivně budete během chvíle vyzváni k prostudování aktualizovaných, věřím, že ne nijak dlouhých dokumentů:
Díky všem za pochopení. Je to opruz, uznávám.
Případné dotazy a nejasnosti prosím individuálně, pomocí soukr. zpráv.
 
Upraveno:
Nové upoutávky na vybrané články na titulce

V rámci aktualizace jsem upravil upoutávky na titulní stránce na vybrané články, vlákna. Nejedná se o automat, tzn. že v tomto grafickém výběru se objeví jen ty, co jsou mnou vybrané jako nosné. Ostatní články, blogy, věci více zábavného charakteru se zobrazují nadále jako nová vlákna - kde zaběhlým čtenářům ani tak neuniknou. Tento box je responzivní a je možné v něm listovat doprava, doleva, podobně jako u fotek. Tedy - jakmile přibude nový článek, všimnu si ho, tak se dostane pak výběrem "redakce" i na titulku. :)

Rychlý odkaz na všechny články - viz odkaz "Články" v navigační liště (viz obr).

1527172578292.png
 
Nové: Úprava a update inzerce a aukcí na 19.jamce

Upravil jsem inzerci a aukce na 19.jamce - s cílem zajistit i na 19.jamce více členů a tím pádem i více diskutujících v jiných vláknech. Co se v inzerci změnilo:
  • upraveny a aktualizovány pravidla pro inzerci, viz odkaz (nic podstatného)
  • inzeráty budou automaticky po třech měsících od poslední aktivity přesunuty moderátory do archivu
  • nově povoleny aukce - viz předchozí vzory a již proběhlé aukce
  • aby to bylo po ruce a zároveň nezahltilo přehled ostatních živých diskusí, tak:
    • sekce s inzeráty a aukcemi byla "vysunuta" na titulce do sekce vítejte
    • zároveň byly rozděleny přehledy aktuálních vláken v postranní sloupci na dva (dole na titulce - pro použití na mobilu)
viz obr:

Výstřižek.PNG

Pokud pro navigaci používáte bublinu s vykřičníkem vpravo nahoře a tam volbu nové příspěvky, máte možnost pomocí filtru si přesně nadefinovat, jaké příspěvky, resp. kategorie chcete sledovat a mají se vám tam zobrazovat, nejčastější varianty jsou tady asi dvě:
  • nepřečtené (tzn. vše)
  • nepřečtené + sledované (platí obojí zároveň, tzn. musíte mít zaškrtnuty potom jednotlivé kategorie nebo konkrétní vlákna, že je chcete sledovat)
viz obr:

Výstřižek - 2.PNG

V následujících dnech dojde to budu sledovat a případně se ještě doupraví. Zároveň postupně přibude možnost hodnocení daného obchodu a kvality prodejců a kupců. Věřím že celá větší podpora inzerce a aukcí na 19.jamce bude ku prospěchu nám všem a že možnost integrované inzerce a aukcí ocení většina uživatelů, jak starých matadorů, tak nováčku. Prosím moderátory i zvýšenou pozornost při kontrolách inzerce. Prozatím je inzerce neomezena, tzn. pro všechny, pokud se osvědčí ponecháme, pokud by bylo zneužíváno, omezí se (například povinnost představení, pro Nováčky+ atp.). Uvidíme. :)

Ať slouží! Případně podněty a připomínky sem.

PS: LevnýGolf.cz jako samostatná golfová inzerce pokračuje a ani se neplánuje její brzké ukončení - funguje.
 
Upraveno:
Nová drobnost: V hlavní navigaci je nově "+"

Pod plus jsou/budou různé užitečné odkazy a drobnosti, které se nikam jinam nevešly a je pro některé golfisty dobré, je mít po ruce. Tedy aktuálně obsahuje:

- odkaz na aktuální golfová pravidla (čgf)
- meteoradar (widget od windy)

Pokud nápad, co tam přidat, dejte vědět.

Výstřižek.PNG
 
Tak ti nevím, ale ten meteoradar od windy dost prudí ve Firefoxu na telefonu. Vše aktuální... občas díky tomu nejde ani napsat
Screenshot_20180612-195518.png
 
Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom