Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Netrestejme náhodu

No, já ránu pokazim ať ležím v rizku nebo ne. V pondělí v Beřovicích jsem byl na 18.jamce po druhé ráně 80m od greenu uprostřed fairwaie na krásném povrchu. Což se mi už pravděpodobně nikdy v životě nepovede, dát po sobě takovej drive a druhou ránu dřevem. A třetí jsem zaryl asi 40m chcipaka. Kdybych ležel v díře po rizku, aspoň bych to měl na co svádět.
Stejně za měsíc dva nebude tráva nikde a řízky ani nepoznáš.
 
Povolování stavění v těchto případech na mě zkoušel @JanKostalCZE při naší hře v Molitorvě. Já jsem ale řekl, že ne.

Nevidím důvod, když to jindy nejde, proč tady ano. Takže to jde....;)
 
Opraveno ... ale doufám, že budu mít brzo příležitost si na tobě pořádně smlsnout :devil::mad:;):p
Už jsem zapoměl gdeco gdegde ale tebe si uložim na svůj HD do VIP sektoru 😎
Smlsni, jak je libo, mívám totiž prsty někdy rychlejší než myšlénku, takže se obávám, že budeš mít brzy příležitost. :D:D
 
Nekolikrat jsme o staveni diskutovali. Na nekterych hristich se stavu VSUDE a borci maji HCP treba 4. Pak prijedou na Celadnou a nehraji 10 STB. Ono je to totiz velmi jednoduche si nacechrat micek a odpalit
 
Nekolikrat jsme o staveni diskutovali. Na nekterych hristich se stavu VSUDE a borci maji HCP treba 4. Pak prijedou na Celadnou a nehraji 10 STB. Ono je to totiz velmi jednoduche si nacechrat micek a odpalit

Jo, ja to vnimam stejne, mne by to asi pak prislo jako jina hra, v podstate vic simulatorova, kde mas vzdy dokonale podminky.
 
v pravidlech to není a já přesně chápu proč ne!

příklad - míček leží v díře po čerstvě vyseknutém řízku - tady je to jasné a možná úleva je zde zřejmá a spravedlivá (měla by být, avšak není) .. jak to ale popsat v pravidlech??? Prostě v pravidlech to popsat nelze - viz. níže.

viděli jste řízek, který zarůstá? ... po týdnu, po dvou, po třech týdnech?? Řízek po 3 týdnech vypadá jako drobná nedokonalost povrchu ferveje a samozřejmě to závisí na klimatických podmínkách. Kdyby byla možná úleva od vyseknutého řízku (třeba i čerstvě vyseknutého) to bych pak mohl brát úlevu vždy a všude a vždy bych se vymluvil na zarůstající řízek, dokažte že tam před 2mi, 3mi týdny řízek byl nebo nebyl! - to nikdo nedokáže.

Proto je podle mého názoru správné, že úleva od řízku v pravidlech není a jak psal @requo - je zachován prvek náhody. Pokud mám zničené hřiště, kde mi denně hraje 500 lidí, tak dám možnost stavění a je vyřešeno.
 
To nejsou jen řízky, jdete ráno a v bankru po nočním zalévání někdo nenastavil nebo přestavil sprinkler a je zde bahenní písek, za hoďku dvě vše ok. Kdo , proč zrovna já mám být potrestán?
 
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom