Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Nějaké nápady a požadavky k 19.jamka (léto 2022)?

requo

Guru fóra
19.jamka
Jméno
Michal
Přijmení
Šatal
Klub
Hořehledy
HI (HCP)
+- 17
Je léto, takže trochu dovolenkovější režim i tu na Jamce, nicméně je na čase se vás, Jamkařů pozeptat, jestli není něco, co vám tu na 19.jamce aktuálně chybí a co byste uvítali. Případně co by mohlo být jinak. V srpnu budu mít doufám trochu prostoru, tak bych se rád vrhl na nějaké slíbené dodělávky, a když už se v tom budu hrabat.... Pokud máte něco, co by se vám hodilo, ať už je to větší či menší přání, napište mi ho tu. Slibuji, že ke všemu se minimálně vyjádřím (budu mít teď týden golfu, tak pak po pondělí 18.7.), případně naplánuji v rámci možností zapracování.

Berme toto vlákno jako wishlist a letní brainstorming k našemu fóru 19.jamka. :up:

---
Podobně jako u vlákna s obdobnou výzvou k mGolf mám nějaké představy a myšlenky, ale tady cíleně bych ponechal to na Vašich podnětech a nápadech, abych neovlivňoval. Směle do toho. Když to neřeknete, tak mě to možná nikdy samotného nenapadne. Díky všem za konstruktivní podněty! 🏌️‍♀️⛳
 
Upraveno:
Pokud si tedy muzu dovolit 😉 a nahodou to tady nekde uz neni, tak vizualizacni mapu hrist jak na 19. Jamce , tak i mgolf. Jako uplne neorientovany, kde vsude jsou hriste bych to uvital. Popravde vzdycky pres google koukam asi na 4 ruzne linky, kde obcas nektere hriste jsou a nektere nejsou. Hlavne teda ty mensi, co mam tak rad.

Proste takovy pozadavek mit vse na jednom miste 😉😉. Mozna zelene vlajecky na mgolfu... ;)
 
vizualizacni mapu hrist
Přidávám se, to je celkem dobrej point. 👌
Já si tenkrát udělal podle nějakého návodu tohle (screen), ale mít něco podobného pod 19.jamkou by bylo super. I s linky na web na dané hřiště. ;)

1657575029444.png
 
Případně na všudehrálech je návod na stažení souboru se souřadnicemi hřišť, s odkazy a způsobem, jak s tím pracovat v Google mapách…
 
Případně na všudehrálech je návod na stažení souboru se souřadnicemi hřišť, s odkazy a způsobem, jak s tím pracovat v Google mapách…
Myslím, že podle návodu tam odsud (nebo ten návod někdo sdílel tady), mám tu moji mapu.
Jde mi o to, mít toho co nejvíc, pokud to půjde, na jednom místě.
Pak to u mě vypadá nějak takhle... :rolleyes:
1657746979763.png
 
To by asi mohlo jít. Mapka hřišt je dobrý a užitečný nápad, uvažoval jsem o ní už dřív. Pravděpodobně ji zrealizuji ale v mGolf, protože jinak tam nepromítnu, co má daný uživatel odehráno. Nějak to ve výsledku prolinkuji i odsud.

A asi to budou mapy.cz. Google by taky šel, ale tam mám pocit, že se nedostanu pro tento účel do verze zdarma. Ale ještě to ověřím. Ok, to je dobrý point. Píšu do TodoListu na srpen.


---
Něco dalšího, k 19.jamce? Někdo? Cokoli? :up:
 
Napadlo me ze bych rad videl pohromade v nejakym kalendari demo a fitting dny z ruznejch hrist, obchodu nebo znacek. Slo by to a zajimalo by to nekoho dalsiho?
 
Napadlo me ze bych rad videl pohromade v nejakym kalendari demo a fitting dny z ruznejch hrist, obchodu nebo znacek. Slo by to a zajimalo by to nekoho dalsiho?

Taky by se mi tahle info líbila. Bohužel mě nenapadl způsob, jak se o těchto info automaticky (strojově) dozvědět. Procházet každý den všecky weby hřišť pro jejich novinky, případně jejich fb (protože to není vždy na všech kanálech) je už práce na plný úvazek. A bohužel hřiště mají v praxi poměrně nulový zájem cokoli kamkoli pravidelně posílat/zadávat, že se u nich děje. Nenapadla mě zatím cesta, jak toho spolehlivě dosáhnout. Nápady uvítám.
 
Upraveno:
Přivítal bych přehled obtížnosti našich hřišť, vyjádřenou průměrem nahraných Stableford bodů z turnajů, které se na nich v daném roce odehrály (podobně, jako je to vidět na golfparada.cz; tam je ale jen žebříček nejobtížnější desítky).
 
Přivítal bych přehled obtížnosti našich hřišť, vyjádřenou průměrem nahraných Stableford bodů z turnajů, které se na nich v daném roce odehrály
Obávám se, že tento ukazatel tak úplně nereflektuje obtížnost jednotlivých hřišť.
Je silně závislý na skladbě hráčského pole, které turnaje hraje a tom, jak „dobře” je hřiště znormované. 😉
 
Obávám se, že tento ukazatel tak úplně nereflektuje obtížnost jednotlivých hřišť.
Je silně závislý na skladbě hráčského pole, které turnaje hraje a tom, jak „dobře” je hřiště znormované. 😉
Rozumím, nicméně i tak průměry za delší období něco o hřišti vypovídají.
Mám dojem, že dříve byly tyto statistiky dostupné, ale teď je nikde nevidím.
 
@Dalibor7: jj, chápu. Já pošlu zase dotaz pro přístup k datovým zdrojům cgf, jestli by bylo ochotni je pro Jamku zpřístupnit. Stejně jsem to chtěl udělat a uvidíme. Díky za šťouch. Před lety jsem bohužel narazil na bariéru. Finanční, výraznou. :( Desítky tisíc ročně.

"Ukrást" údaje hromadně a pravidelně z webu automaticky je sice technicky možné, ale pokud pominu tu morální rovinu pravidelného vykrádání a interpretaci dat, tak je to poměrně opruz parsovat to. A kolik lidí by s tím prakticky fungovalo? Jednotky, možná max nižší desítky - tipuji. Golf parádu znám, osobně mi ale je poměrně nepříjemné jakékoli "anonymní" poskytování "cizích" údajů o čemkoli, což golf paráda dle mého dělá. V kontaktech tam na první dobrou nikoho nevidím... A tím je pro mě zpochybněna i kvalita (směrodatnost) těch výstupů. I když souhlasím, že tamější údaje jsou zajímavé :)
 
Upraveno:
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom