Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

ČR - Střed Mstětice

Dnes jsem hrál ve Mstěticích a stav je takový:
Odpaliště jsou v bezvadném stavu, greeny jsou aerifikované a zapískované (je to jen mírně, takže to ani moc nevadilo) - horší však bylo, že jsou chycený plísní (flekatý).
Příjemným překvapením byla vcelku vysoká rychlost greenů.
Fairwaye byly řidší, někde to šlo, ale občas by bylo lepší být v roughu než na nich.

Co mi ovšem velmi vadilo, byl zavřený putting green a míčky na drivingu (některé byly jen třičtvrteční, jiné velmi opravdu velmi obouchané)
 
Upraveno:
driving je tam vzdy na nic, cely - podlozky, trava i mice :(
jsem zvedav, zda se zlepsi do amaterky :(
 
Tak dnes po 1. Mstetice.
Rano otevreno od 8 hodin. Driving jsem nepoznaval, nakoupili plno rohozek, docela je videt, ze si dali praci.
Driving zatim pouze z rohozi. Micky z vydavace standart, zadny extra srot.
Chipping upraveny ( zaslouzilo by to jen vetsi ) , putting se ma otvirat zitra.
Odpaliste paradni, fairwaye podle meho nazoru v dobre kondici. Greeny, tak to je nejvetsi slabina. Podle meho nazoru tak za 3-4 tydny budou OK. Lehce zapiskovane a bohuzel asi plisen udelala svoje.
Obed po hre vyborny, cocka s uzenym, moc chutnalo. Obsluha prijemna.

IMG_7965.JPG
 
Upraveno moderátorem:
nekdo info o greenech?? nejlepe foto, docela na to lidi nadavaj :( hrajem tam od patku do nedele CGAT
 
Fotku nemám, ale dnes jsem tam byl a greeny jsou strašný. Tvrdé, hrbolaté a samý flek. Míček skáče až hanba. :(
V pondělí tam jdu hrát Velikonoční turnaj, tak jsem na to zvědavej
 
:(
Fotku nemám, ale dnes jsem tam byl a greeny jsou strašný. Tvrdé, hrbolaté a samý flek. Míček skáče až hanba. :(
V pondělí tam jdu hrát Velikonoční turnaj, tak jsem na to zvědavej
my tam hrajem federacni pristi vikend :( abych to neproputtoval zbytecne :(
 
:(

my tam hrajem federacni pristi vikend :( abych to neproputtoval zbytecne :(
Začátkem měsíce jsem tam hrál MenTour a greeny se takřka nezměnily. Jsou tvrdý, celkem rychlý a hnusný. To je asi největší slabina Mstětic v poslední době
 
Teď jsem dohrál Myšáka,
greeny nejsou stále OK, ale na bednu mi to vlastně pomohlo. Dráha patu byla čitelnější. Rychlost údajně 7.
 
Jaké jsou Mstětice? Mám možnost se tam podívat a zahrát si. Ale přijde mi, že i když je to hřiště skoro v Praze, tak o něm tady se nejdéle že středočeských skoro nemluví. Až je to podezřelé. Co od hřiště čekat?

Fotky Na webu atd na mě nevím proč lákavě moc nepůsobí. Podělíte se o zkušenost? Dík
 
Trvalo mi asi 20 her,než jsem Mstěticim přišel na chuť. Co tam Chrenek nalil peníze, tak vždy fantastické grýny, ale i celkově silně nadstandardní úprava.
Mám rád i restauraci a pak i takovou drobnost, že to je blízko k parkovišti i na driving...
I proto tam jdu ve čtvrtek opět hrát...🙂
 
Jaké jsou Mstětice? Mám možnost se tam podívat a zahrát si. Ale přijde mi, že i když je to hřiště skoro v Praze, tak o něm tady se nejdéle že středočeských skoro nemluví. Až je to podezřelé. Co od hřiště čekat?

Fotky Na webu atd na mě nevím proč lákavě moc nepůsobí. Podělíte se o zkušenost? Dík
Já tam hrál v loni v létě pouze jednou a i když to bylo v době silných veder, tak hřiště bylo ve velmi dobrém stavu. Jinak se mi tam hrálo fajn, když pominu to, že tam skoro nikde není stín :D Takže asi tak :)
 
Jaké jsou Mstětice? Mám možnost se tam podívat a zahrát si.
Přestože je začátek jara, tak neprší. A protože neprší, je už teď hřiště dost suché. Není vyschlé jako vloni a předloni v létě, ale míček po dopadu na fervej práší. Podle toho ho často najdeme. Nicméně na kvalitu fervejí sí stěžovat nemůžu, v rámci možností jsou ok.
Rafy v podstatě neexistují, všechno je vysekané a vyčištěné. Mimo fervej je hodně míst, kde se vyplatí si míček postavit o kousek vedle. A všude je hrozně moc myších cestiček a děr, zima asi hlodavcůmhodně přála. Grýny se lepší každým dnem, ale zatím jsou hodně tvrdé a pičmark jsem letos udělal asi 2x. Na některých (3 grýny?) míček skáče a patování z větší vzdálenosti je loterie. Rychlost grýnů obvyklá Mstětická (pomalejší, než bych chtěl).
Když se dostaneš do bunkru, tak bacha - v mnoha z nich je hodně kamenů, velkých skoro jako míček,vždycky mi srdce pláče, když zahraju ránu a vyletí dva další šutry.

Ale na zahrání golfu dobrý, byl jsem tam od otevření hřišť asi 10x a jinam se mi nechce, než se otevřou restaurace a nebudu moct pokecat o hře u kafe a koláčku na závěr
Kdybyste šli někdo do Mstětic a neměli parťáky, tak se ozvěte :)
 
Díky všem za názory. Určitě se tam tedy podívám... byl jsem zaražený, jen, že o tomto hřišti moc neslyším, ani, že bychom tam nějak hromadně hráli, tak jsem si říkal, co je za tím. :)
 
Včera Mstětice a i když mám dost zkažený dojem z mého šrotu na druhé devítce, tak hřiště jako takové musím hodně pochválit, greeny i fairwaye v naprosto luxusním stavu (rychlost greenů 8). Roughy samozžejmě šťavnaté a hůř hratelné jako všude....a co nám všem dělalo problémy byly bunkery, na povrchu suché a několik cm pod povrchem už po děštích písek mokrý. Vůbec člověk nevěděl, jak z toho hrát.....Ale za to hřiště nemůže.....
 
Dnesni podzimni hra za krasneho pocasi. Zlevnene podzimni fee za 800, coz je asi tak 800x vic nez bych byl ochoten za stav hriste dat.
Vsechna odpaliste posunuta na zlute/modre, greeny propichane a zapiskovane neskutecne odpornym zpusobem, k tomu jeste nemeli dokonceno a 5 jamek se hralo na zimni green, bez infa z recepce. Zimni greeny na fairwayich v lepsim stavu nez greeny. :(
Letos doporucuji nehrat
D7852CAD-9689-41F4-84BA-79DF902D53BE.jpeg
8A649675-A8DF-4369-97BB-756A3B6DE353.jpeg
 
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom