Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

GolfDigest.cz MR. X: Poslouchejte je, staří psi vám to řeknou na rovinu

Jamka R. Reader

Admin
19.jamka
Robot 19.jamky
MR. X: Poslouchejte je, staří psi vám to řeknou na rovinu (GolfDigest.cz)

ČASOPIS > JSEM JEDNÍM Z MÁLA hráčů starších 45 let, kteří pravidelně hrají na PGA Tour. Když nepočítám Phila Mickelsona, který je ve svých 48 letech zvláštním úkazem, nepatří zástupci naší věkové kategorie mezi velké hvězdy. Přitom kdysi dávno, když jsem se poprvé dostal na tour, hrál na každém turnaji minimálně tucet skutečných veteránů – golfistů, kteří ještě hrávali proti hvězdám z minulosti, které známe jen z fotografií. Zato dneska? Ve 36 nebo 37 letech už si na tour připadáte jako staroch. Na tour už nehrají tři čtyři generace jako dřív – spíš tak dvě.

Pokračovat ve čtení...
 
Ve dvaceti jsem si říkal, co ten důchodce, tady chce dělat, ve třiceti mi patřil svět, ve čtyřiceti ještě můžete hory přenášet v padesáti popadnete druhý dech a v pětapadesáti vám to dojde , že jste tam, kde jste nechtěl být a nepřipadne vám, že jste ještě starý, mentálně, ale každý rok vám ubývá krok, kolik kroků jste si nechali, to nikdo neví.
 
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom