Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Morava 5.7.2019

Jerry

Guru fóra
Klub
ČGK, GC Bítozeves
HI (HCP)
15 +-
Čus Moravácí,

Od 29.6. do 7.7. jsem na tanečním soustředění v Luhačkách. 5.7. odpoledne mám opušťák. Nechce mě někdo vzít sebou na hřiště někde poblíž?
 
To jako smrdim, neboco ... že si se mnou nikdo z Moravy nechce jít zahrát? o_O

Škoda, já budu od 8.7. týden v Kostelci u Zlína. Kdyby se někomu chtělo si se mnou
zahrát, tak dejte vědět. 🏌️‍♂️😐
 
No nic půjdu sám .. 😢 Asi si odškrtnu další dosud nenavštívené hřiště a zajedu si do Velkých Karlovic.;)
 
No nic půjdu sám .. 😢 Asi si odškrtnu další dosud nenavštívené hřiště a zajedu si do Velkých Karlovic.;)

Namaž si lýtka alpou.Je to tam nahoru dolů.🙂
 
Víc než v Kostelci?
 
Tjamtadadá, tjamtadadá ... mám to za sebou. :cry:
Jestli je tu na jamce nějaký příznivec tohoto hřiště, ať se klidně urazí, ale řeknu jen jedno. Už jsem za svou nedlouhou golfovou karieru odehrál v Čechách a cizině cca 100 hřišť, ale větší nesmysl jsem ještě nehrál. :down: ... nikdy více.
 
O míčky ani nejde, to je v mém připadě spotřební zboží a ztratil jsem jen jeden. Šokovala mě hlavně ta propojenost s "civilním sektorem". Hned na první jamce jsem po odpalu zjistil, že proti mě po pravém kraji fairwaye kráčí rodinka. Z prvního grýnu jsem kvůli druhé ráně vyháněl tři děcka, která si na něm hrála. Na dalších dvou odpalištích při lehkém socketu snadno dáš přímý zasah do rodinky s malejma dětma zcela korektně procházející dětskou naučnou stezkou, která se znenadání objeví zpoza ohybu cesty nebo aleje stromů. Tatinka s dvěma dětma, kteří se zastavili dvacet metrú před odpalištěm zhruba 5m napravo aby se podívali jak se hraje golf jsem musel upozornit, že to není zcela bezpečné. Minimálně dvě fairwaye maj takový sklon, že pokud nezahraješ první na grýn máš jen malý prostor neskončit ve všudypřítomné biozóně.
Zkrátka dělá to hřiště na mě dojem, že ho vybudoval nějaký golfový nadšenec až maniak. To samo o sobě sice není špatná vlastnost ale v tomto případě už to šlo přes hranu zdravého selskému rozumu. Je zde prostě zcela zřetelně vidět více nutného kompromisu než já osobně dokážu pochopit.
 
Tatinka s dvěma dětma, kteří se zastavili dvacet metrú před odpalištěm zhruba 5m napravo aby se podívali jak se hraje golf jsem musel upozornit, že to není zcela bezpečné.
Já jednou koukal na golf v televizi a tam takhle stáli všichni diváci. Teda je pravda, že to bylo v Américe, asi tam lítají míčky jinak. 🤭
 
Já jednou koukal na golf v televizi a tam takhle stáli všichni diváci. Teda je pravda, že to bylo v Américe, asi tam lítají míčky jinak. 🤭
Nelétají jinak , jen televize vysílá přenosem ty co to umí. Když jde člověk hrát golf do parkového nebo volně začleněného hřiště do krajiny musí předpokládat pohyb lidí a naopak.
 
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom