Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

ČR - Západ Kynžvart

56557df4e81bcb0c7e256e562ec9d30f.jpg


Celé hřiště je výzva. Ale asi ta největší na závěr. Z bílých potřebujete opravdu dlouhou ránu přes vodu. Druhá do grýnu taky není nic krátkého. Tuhle jamku mám v Kynžvartu nejraději. Ke konci hřiště má hráč tendenci hru vypouštět. Tahle jamka ho nenechá. Navíc když se sejde počasí je ta jamka opravdu nádherná.

9dec6597e356b4a8329fcbf412752dd0.jpg
 
Souhlasím, je to přenádherný hřiště, jen trošku nenažraný. Já tam odtud odjížděl chudší o 12 míčků. Ale ale neva, opravdu stojí za to, letos tam min. jednou zas zajedu.
 
Souhlas, byli jsme minulý rok v létě, odpaliště prý kvůli německým turistům zkracovali, grýny byly příšerné, ale hřiště jedno z nejkrásnějších co jsem hrál
 
Tak me to tady ceka poprve zitra. Snad to pujde a golfovi bohove budou ke me milosrdni!
 
Dneska Kynžvart, počasí nic moc. Svoji reakci na Kynžvart píšu optikou, že ceníkové, páteční fee stoji 1800, tedy očekávám za tuto cenu top kvalitu jak na hřišti, tak zázemí. Shrnu to hned na začátek, hřiště? Luxus. Klubovna - restaurace - personál? To jako fakt myslí vážně? Hřišti nebylo co vytknout, zajímavé jamky, vše mi přišlo v pořádku. Greeny teď v pohodě, trochu pitchmarky, ale dalo se. Hřiště mi přijde obtížné, na klidnou procházku nic moc, sportovněji založení golfisti musí jásat. Lesní jamky jsou nádherné. Škoda jen, že nám nevyšlo počasí, o to víc pak mrzí, ze v podzimním nečase nefungovaly ofuky na hole, boty, vozíky, že v devět ráno v restauraci byla zima na bundy - prý nešel proud v noci a veškeré topení je na elektřinu, a za rohem v místnosti se směje za sklem krb, samozřejmě vyhaslý, že není točený pivo, protože ho nedovezli (dosla ja tocena Plzen, tak nealko - to je ale náhoda), gumové houskové knedlíky v guláši z denní nabídky za 145 kč, ale zato vám metr za zády část personálu začne nafukovat balónky na nějakou večerní párty a smíchem, když jim první samozřejme praskne... a kdyż se na ně obrátíte, jestli by to nemohli nafukovat jinde, že vás to ruší, tak chytnete reakci "a kde" a uražený pohled, co si to vlastně dovolujete... takže dojem značně rozpolcený. Především z optiky ceny fee a s ním spojených celkových očekávání. Takže hřiště supr - i když cena vysoká... a posedět jet raději jinam. Má dnešní zkušenost.
 
Personál restaurace a recepce by zasloužil jako trest poskládat všechny scorekarty @JanKostalCZE v opačném pořadí a pak zase zpátky, u toho by měl poslouchat můj zpěv a @requo by jim recitoval souběžně erotické verše složené jen ze slov začínajích na "P".

Pak by jim možná došlo, jaký zážitek jsme tam z toho měli...
 
Dnes po letech Kynžvart. Žena ho ještě nehrála a mám tam blízko máti. Po ubezpečení nového manažera, že za kvalitu ručí, jsem rezervoval teetime a vyrazili jsme.

První a milé překvapení - komplet nový tým. Milý, vstřícný, žádná arogance a ignorace jak tam tomu bývalo zvykem.

Fee v akci za 700,- s tím, že pokud nebudu spokojený, peníze mi vrátí. Ale to spíše ze známosti. I tak po potěšilo.

Na prvním tee jsem nenašel bílé kameny. Zatím jen žluté a červené. Pro mě trochu zklamání. Těšil jsem se na ty drajvy přes vodu. (Na jamce 18 jsem si to z bílých dal i bez kamenů). 😉

Odpaliště i fw na současné podmínky v pořádku. Zvědavý jsem byl primárně na grýny. Ty byly poslední roky doslova tragické. Dnes jsem se nestačil divit. V dobrém. Velmi dobrém. Vedení si rozhodně zaslouží pochvalu. Po nehratelných grýnech ani památky. Sice chlupatější, tuším 4,5 říkali, ale kompaktní, konzistentní po celém hřišti. Žádné fleky nebo lysiny. A drží.

Měli jsme možnost, v rámci hygienických pravidel, ochutnat kuchyň. Jestli tohle udrží, bude to velmi oblíbený resort. Tak dobré jídlo jsem jídával kdysi na Zbraslavi. Kuchař opravu umí.

Za mě jednoznačně 👍

Chybějící ToyToy a tradiční barely místní minerální vody Tereza se na "začátku" sezóny se dají pochopit.

"Díky za záchranu tohoto hřiště" 😊
 
Nenáročný rozhovor o golfu a Kynžvartu s manažerem.
 
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom