Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.
Katalog služeb Jamkařů

Wiki Katalog služeb Jamkařů

requo

Guru fóra
19.jamka
Jméno
Michal
Přijmení
Šatal
Klub
Hořehledy
HI (HCP)
+- 17
Automatická zpráva: requo přidal novou Wiki:

Katalog služeb Jamkařů - Naše firmy, weby, služby...

Katalog služeb Jamkařů
(firmy, weby, služby...)

19.jamka je český golfový komunitní a informační portál. A vyjma zábavy je jeho cílem se i vzájemně promojovat - budovat si kontakty mezi námi, golfovou komunitou i pro negolf aktivity. Níže je seznam firem, služeb a webů jak golf tak negolf, kteří jednotliví aktivní Jamkaři provozují, nebo jsou s nimi nějakým způsobem přímo spojeni. Jsi aktivní člen fóra (uživatelé s 50 a více příspěvky - tzn. stav "Člen fóra", nebo...

Více info...
 
No bezva. Já jsem advokát.

To znamená, že zatímco většina chlapů si vezme oblek na svatbu, já na rozvod (TEĎ SE MŮŽETE ZASMÁT).

Dělám to od roku 1991.
Osobně nedělám trestní věci.
Kdybych měl dát keyword, nebo hashtag, abych šel s dobou, tak bych napsal #rodinnepravo #malepodniky #nemovitosti.

Lepší informace najdete na www.klimescerny.cz
 
OK, já jsem finanční poradce. Zastupuju NN pojišťovnu, penzijní fond a podílové fondy. Spolupracuji s Moneta banka, Direct pojišťovnou. Takže životní pojištění, úrazové, penzijní pojištění, spoření, investice, hypotéky, úvěry, neživotní pojištění....Dělám to už 15 let.
 
Pochybuju sice, že bych mohl být někomu z jamkažů ohledně svého businessu užitečný, ale což ...
Nevím do jakého oddílu to zařadíš, ale můžeš tam napsat: Komplexní software pro správce domů. Myslím tím ale velké správce od cca 2000 spravovaných prostorů. Samostatná SVJ nejsou naší cílovou skupinou.
 
Pochybuju sice, že bych mohl být někomu z jamkažů ohledně svého businessu užitečný, ale což ...
Nevím do jakého oddílu to zařadíš, ale můžeš tam napsat: Komplexní software pro správce domů. Myslím tím ale velké správce od cca 2000 spravovaných prostorů. Samostatná SVJ nejsou naší cílovou skupinou.

Link?
 
Tak já se pohybuji kolem robotických pomocníků, ať už do domácnosti nebo zahrady, bazény atd. Vše naleznete zde: https://www.roboticky-vysavac.cz/ a https://www.robotworld.cz/ . Oba weby jsou jedna firma. Já konkrétně mám na starosti prodejnu v Brně a specializuji se zejména na robotické vysavače pro domácnost a bazénové vysavače :)
 
Ahoj všem,
já těch aktivit mám více.

Golfové:

Crystal Golf Tour - www.crystalgolftour.com - unikátní tour ve střední Evropě - jednotné greenfee na všech turnajích 950 Kč, členství za 1790 Kč/sezóna

Golfožky - www.instagram.com/golfozky - unikátní golfové ponožky, které nekloužou, nepotí se v nich noha a jsou vyráběny ve specifických designech jednotlivých resortů, firem, brandů apod.

GolfJET - představení již brzy :)

Pracovní:

Experis IT (member of Manpower Group)- hiring a dodávka IT expertů ať už na Hlavní pracovní poměr nebo formou outsourcingu/bodyshoopingu. Zároveň dodáváme i kompletní Outsourcing IT služeb
 
Ahoj,

já si rád večer po golfu dopřeju lahvinku dobrého vína a jednou jsem si ho z Itálie přivezl tolik, že jsem rovnou založil Eshop.

Takže pokud byste chtěli lahev na večer, bednu na malou oslavu, ale klidně i pravidelné dodávky do kavárny/restaurace/čehokoliv, ozvěte se mi, případně koukněte na Eshop www.wine-emotion.cz
 
Ahoj, rád bych byl někomu užitečný, ale jako servisák přes vzduchotechniku to asi nemá cenu něco nabízet.:)
 
Ahoj, ja tedy krome toho, ze rozumim asi uplne vsemu delam na Sazce (Ne, spravna cisla vam nereknu. ;) ).
Krome toho jsem se zacal aktivne venovat koucovani (nikoliv ve smyslu vyuky golfu, byt i tam se to da krasne aplikovat). Takze pokud by nekoho zajimalo toto, dejte vedet. :)
 
Ahoj,
já se živím jako projektant elektro, spíše slaboproudé technologie (požární a zabezpečovací signalizace, datové sítě ad.), nicméně i silnoproud není problém, když je potřeba (ve spolupráci s dalším kolegou). Zároveň i jako projektový manažer části elektro, když je potřeba, ale v tuto chvíli převažuje projekce.
Rád každému pomohu, když to jde.
 
Upraveno:
Moje zaměření je taky IT, pravděpodobně pomůže jen malému procentu jamkařů. Ale kdo ví...
Takže pokud byste potřebovali pomoct s produkty Oracle , zejména pak v oblasti aplikací, potom se na mě s důvěrou obraťte.
Jsem samozřejmě schopen pomoct i v oblasti služeb kolem databází a technologií Oracle , popřípadě se pokusit pomoct s dořešením nějakých licenčních otázek nebo produktových problémů. Kontaktujte mě připadně SZ.
 
Ja se zivim jako Management Consultant - rozumime vsemu a vlastne nicemu :). Delame hlavne strategicke a transakcni poradenstvi (rustove a akvizicni strategie, poradenstvi pri akvizicich ci fuzich, post-akvizicni integrace neno naopak rozstepeni spolecnosti, atd)
 
to: @Zdeněk, @mkopcak, @Dana, @HonzaKulig, @Basty10, @RobertSlajs, @Baluaty. @jan, @TP_79, @PFP, @Paldagram:

Přidal jsem vás (vaše služby) na úvod. Snažil jsem se vypreparovat to hlavní. cílem není ani tak reklamní sdělení, jako doopravdy jen krátkou jednořádkovou vizitku (zbytek ať si zájemce zjistí kontaktem soukromě, ve vlákně po vyhledání nebo na doprovodném linku na web). Pokud ok, tak stačí tady lajk. Pokud něco ve vašem případě na úvodu jinak, prosím o lepší stručné znění do SZ.

Jinak prima, díky. Je dobré vědět, na koho se třeba i jen pro radu obrátit. A jít si pak zahrát spolu golf. :up:

---
A pro další: Jsi Členem fóra (tzn. minimálně chvilku tu s námi - 50 a více příspěvků: tzn stav "Člen fóra, Aktivní člen, Guru fóra" nebo I19) a přijde ti užitečné pro sebe a svůj business či hobby aktivitu být uveden v rozcestníku nahoře? Přidej se.
 
Upraveno:
Ahoj,

taky IT, webové nástroje pro worflow věci (jako schvalování čehokoliv - faktury, žádanky, smlouvy,...), 😉 elektronické podpisy a DMS (jako úložiště, fakt dobrý, bezpečný).

Prostě co je udělat přes web a má to být přes více lidí.
 
Upraveno moderátorem:
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom