Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

DUEL Kaskáda vs. Austerlitz

Kaskáda vs. Austerlitz, kde to máte raději a proč?


  • Hlasovalo
    28

requo

Guru fóra
19.jamka
Jméno
Michal
Přijmení
Šatal
Klub
Hořehledy
HI (HCP)
+- 17
kaskadaVSausterlitz.png

DUEL: Kaskáda vs. Austerlitz, kde to máte raději a proč?

---
Kaskáda 27j. - sobotní fee - 18j: 1.800 Kč
Austerlitz - 18j., sobotní fee - 18j.: 1.450 Kč
 
Mám rád obě hřiště. Na Kaskádě trávím většinu času, jelikož tam mám neomezenou hru. Slavkov jsem šel letos zatím pouze jen jednou. Nicméně pro mne pocitově i herně je Slavkov méně náročný. Což ale mohlo být dáno tím, že jsem jej hrál většinou v době, kdy většina hustého rafu byla zesekána. Takže ikdyž člověk ustřelil stále byl v hratelné pozici. Což na Kaskádě posledních pár let je přesně naopak :) Jaro a podzim ok, ale jak ten humus vyroste (většinou tam je minimálně po kolena), tak najít tam míč je dost nereálné. A když už jej najdeš, tak toho lituješ, jelikož vyhrát to od tam se podaří tak 2x za rok 😂 Každopádně moje zkušenost je taková, že po většinu roku roku, jsou obě hřiště v super stavu. Pokud tedy nejsou dva měsíce tropy a bez deště. Ale to je pak většina hřišť u nás jak hnědý beton.
 
Mám určitě radši Austerlitz. Připadá mi pestřejší. Na Kaskádě se mi nejvíce líbí prostřední devítka, Kamenná. Ta je celá různorodá. Železná i Dřevěná mají pasáže, kdy mi přijdou jamky stejné. Na Železné jsou to 4,5,6 ( chodím nahoru dolů po velmi podobných jamkách ), na Dřevěné jsou to 1,2,3,4, ( doleva, doprava... )
 
Já Kaskádě přicházím na chuť postupně, Austerlitz mám určitě radši. O obou hřištích platí, že jsou celoročně v top kondici, hlavně greeny. Na obou hřištích mě štve přístup v restauraci, mají to na háku, i když na Kaskádě se to od vstupu TMR malinko zvedlo...
 
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom