Ahoj, předem veliká pochvala za nejlepší "obchodní" portál na českém webu www.levnygolf.cz , díky kterému jsem si až později všiml 19.jamky 
Osobně jsem starej kus a ke golfu jsem přišel před 3 lety. Hrajeme celá rodina, takže jsem rád, že z domova nemusím utíkat na hřiště. Kdo to zná, ví o čem mluvím.
Osobně jsem starej kus a ke golfu jsem přišel před 3 lety. Hrajeme celá rodina, takže jsem rád, že z domova nemusím utíkat na hřiště. Kdo to zná, ví o čem mluvím.
jan
- Klub
- Pysely
- HI (HCP)
- 26.7
- P/L
-
- Pravák
- Značka
- Mizuno, Cobra, Cleveland, Bettinardi
- Feedback
- +0 / 0 /-0
Vim a zavidim!! 
Vitej!
Vitej!
requo
- Jméno
- Michal
- Přijmení
- Šatal
- Rok ZK
- 2015
- Klub
- Hořehledy
- HI (HCP)
- +- 23
- P/L
-
- Pravák
- Značka
- Ping
- Rozhodčí ČGF
- III.třída
- Feedback
- +1 / 0 /-0
Ahoj Jirko, vítej na fóru. Nj, 19jamka je zatím taková utajená, ale o to jsou tu sympatičtější golfisté a golfistky. To, že hraje celá rodina je prostě terno, závidím.
Celá rodina jste začali najednou?
Nene, ja naposled. Golf byl pro me nuda, mel jsem oblibene jine sporty.
Ty jsem musel trosku omezit, ale jen trosku
Ted zacina uz ten nejmensi, 5 letej, nemam s nim zasny ambice, jen aby mel do 2 let hcp, uz ted s nama obvykle par jamek hraje od cerveneho koliku. Drevem kolem 50 metru, je to sranda ..... Co vase deti,? Jak jsou na tom ?
Ty jsem musel trosku omezit, ale jen trosku
Ted zacina uz ten nejmensi, 5 letej, nemam s nim zasny ambice, jen aby mel do 2 let hcp, uz ted s nama obvykle par jamek hraje od cerveneho koliku. Drevem kolem 50 metru, je to sranda ..... Co vase deti,? Jak jsou na tom ?
requo
- Jméno
- Michal
- Přijmení
- Šatal
- Rok ZK
- 2015
- Klub
- Hořehledy
- HI (HCP)
- +- 23
- P/L
-
- Pravák
- Značka
- Ping
- Rozhodčí ČGF
- III.třída
- Feedback
- +1 / 0 /-0
Dřevem padesát metrů není špatné. Letí to?
Desetiletej kluk - s tím u mě zatím chodím na akademii - snad taky příští rok HCP, ale myslím, že to bude spíše rekreační záležitost. Uvidíme. No a dvouletej mydlí doma plastovejma holema, už se mu je podařilo rozbít. A má hroznou zábavu z toho, kdy mi bere golfové míčky z bagu a dává mi je do bot.
Fakt si začal poslední? Jak se změnil z nudy na zálibu?
Fakt si začal poslední? Jak se změnil z nudy na zálibu?
Čusik, jasný, poslední, prislo mi to velice narocne.
Ale zjistil jsem tenkrat, ze mi to docela jde.
Plno obchodnich parneru to hraje, bylo potreba se tomu venovat
Takze spojeni prijemneho s uzitecnym. A doma jsem byl chvalen a motivovan.
Svetlo tveho zivota jeste nehraje ?
Ale zjistil jsem tenkrat, ze mi to docela jde.
Plno obchodnich parneru to hraje, bylo potreba se tomu venovat
Takze spojeni prijemneho s uzitecnym. A doma jsem byl chvalen a motivovan.
Svetlo tveho zivota jeste nehraje ?
Marta
- Jméno
- Marta
- Rok ZK
- 2015
- Klub
- Golf club Na Vrších
- HI (HCP)
- 33
- P/L
-
- Pravák
- Značka
- Cobra,ale jen dřeva,železa mám Wilson
- Feedback
- +0 / 0 /-0
Ahoj! Přidávám se k tomu, že hrát celá rodina je super. Vloni jsem začala já a starší syn a letos se přidal i manžel a mladší syn. Myslím, že mít děti v pubertě a mít společného koníčka není tak úplně obvyklé, ale generuje to spoustu bezvadných zážitků a utužuje dobré vztahy v rodině.