Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jak jste naposledy hráli 2018 - [uzamčeno]

Stav
Uzamčeno.
To máš jako s tím Švejkem v kapli. Já mám @mkopcak -a rád a tak nějak jsem vycejtil, že mlíčenky už jsou pasééé, a že potřebuje nějakou novou oběť. Začal jsem tudíž chlastat kapíčíno, i když ho vlastně bytostně nesnášim. :vomit:
 
To máš jako s tím Švejkem v kapli. Já mám @mkopcak -a rád a tak nějak jsem vycejtil, že mlíčenky už jsou pasééé, a že potřebuje nějakou novou oběť. Začal jsem tudíž chlastat kapíčíno, i když ho vlastně bytostně nesnášim. :vomit:

Oceňuju, že mne nenecháš zakrnět a předkládáš mi stále nové výzvy!
 
Včera rychlá 9 v podvečer na Zbraslavi. Bylo méně mokro než jsem čekal. Po turnaji prázdné hřiště, tak jsem se mohl soustředit na zápas proti kapitánovi druhého týmu letošního RequoCupu. Myslím, že pochopil, že pokud bude chtít vyhrát, tak to opravdu nebude zadarmo. ;) Každopádně to byl velmi dobrý boj. Oba easy birdie. Já longest. Pavel nearest. Většina našich ran byla opravdu hezká. Vyložený kolaps se nám vyhnul. Nebýt Pavel kapitánem, tak si ho s radostí vezmu k ruce jako vice-kapitána!

https://online.golfgamebook.com/leaderboard/2um-f9o3?rolling=true
 
Tak já na rozdíl od @doktordee a @PFP na Zbraslavi v úterý ještě ucházejících 94 ale ve středu šrot jakej jsem dlouho nezažil, sice od rána cedilo, ale až takovej vliv to nemělo abych musel zahrát 109..:down:, hřiště trochu podmáčené ale greeny naprosto v pohodě..
 
Celkem dobře. Až na jedno špatné rozhodnutí jsem s dnešní hrou v Karlových Varech spokojený.
d4efa147f1ef36837264d7aa6f5ef55e.jpg
 
Dnes Černý Most, krajská soutěž. Narozdíl od @atti nejsem s výsledkem moc spokojený. +20. Když jsem viděl co a jak hraju, tak jsem vlastně překvapený, že to nebylo více. Hřiště hodně dobře připravené. Tvrdší rychle grýny ok, jen pro mě naprosto nelogické chování se míčku na nich. Že si míček krásně vyrazí směr jamka a těsně, ale opravdu těsně u ní uhne, nebylo nic výjimečného. A to nejen u těch mých patů. Člověk si musel přihrát na 30 cm k tyči aby měl jistý 1 pat. 50 cm už byla taková loterie. Rough neskutečně hustý. Takhle brzdit hůl jsem ještě nezažil. To hřiště jsem nikdy rád neměl a dnes se to ještě prohloubilo. Dnes mi došlo, jaké to hřiště je. Černý Most - hřiště, které odměnění. Prostě ne. Na par musíš mít hodně štěstí anebo mít všechny rány skvělé. A to já nemám.
 
Dnes jako odvážná školačka sama na neznámém hřišti. Sokolov. Reference předem byly rozporuplné. Hřiště mě překvapilo svým až horským charakterem, nevím proč jsem si myslela, že to bude v rovině...Nezahrála jsem sice žádný slušný výsledek, ale zase to byla kombinace skvělých, dlouhých drivů - které jsem občas nenašla, protože jsem pořádně neviděla za roh či z kopce kam jsem to vlastně hrála, a protože jsem šla sama, tak mi neměl kdo poradit. Nadějných dlouhých patů, jak je popisoval @doktordee - zahnou po okraji jamky a po 10 cm se zastaví...Slušné bankršoty, však bylo dost příležitostí je potrénovat :cool:. A k tomu moje klasické úplně zkažené rány když buď moc pospíchám nebo naopak moc dlouho se chystám. Ale nakonec radost z toho, že jsem se přemohla a vlastně jsem si hezky zahrála. Jen z toho není nic do Výzvy. Všeho bylo dost, vody, písku, sněhuláků... Určitě se tam vrátím.
 
Tak dnes Hořehledy s @FrantaH a naším kdysi trenérem teď už jen kamarádem Tomášem (na trenink není čas).
Já na předposlední jamce za 9 (zadrbal jsem se u plotu po drivu), ale stejně 87 ran. Pro mě životní hra (42stb). Ono na těch nafitovaných holích přece jen něco bude. I když bezva atmosféra ve flightu taky udělala hodně.
 
Cha, tak jsem držel letos podruhé hole v ruce. Naposledy jsem hrál v lednu do plátna a teď jsem si dal klidné odpoledne ve Staré Boleslavi. Devítku jsem ale nakonec nešel z obavy, že po tak dlouhé době by to bylo jen trápení. Místo toho jsem zadal setup program na tréninkových plochách a drivingu. Musím říct, že jsem byl překvapený, že hraju pořád stejně blbě a né ještě hůř. Třeba se zadaří zahrát si na hřišti dřív než příští rok.
 
V pátek v rámci spohry v Staré Boleslavy.
Výkon kolísavý, radost jsem si udělal na jamkách 9/18, které jsem dal v paru :) jinak na jamkách dost často jedna rána špatná a pak jsem se z toho nějak dostával.
HCP bych si obhájil :eek:
 
Včera Yard Předboj.

Hřiště suché jak cesta. Poprév sám na hřišti s kamarádem. Ale klid, jen ta první dlouhá jamka...vím, na čem pracovat, dlouhé rány nejsou můj šálek kávy.
 

Přílohy

  • Snímek obrazovky 2018-06-18 v 15.32.01.png
    Snímek obrazovky 2018-06-18 v 15.32.01.png
    7,8 KB · Zobrazení: 421
O prodlouženém víkendu jsem absolvoval takovou tůru s kámošema a díky počasí a skvělé partě jsem hrál pohodový a hlavně uvolněný (konečně zase po měsíci plácání) golf.

Barbora - 78 - hřiště v bezva stavu, ze žlutých se mi hrálo bez zbytečného “rvaní”

Harrachov - jen devítka bez počítání - dost challange golf, velké převýšení, ale hřiště bylo ve velmi dobrém stavu. Lýtka druhý den opravdu bolela :cry:

Ypsilonka - 81 - hřiště před turnajem bylo výzva. Už dlouho jsem tam nebyl, tak jsem byl překvapený, že i dobrá rána do semirouhgu se skoro nedala najít a hra tam odsuď rvala zápěstí :)
 
Už se po tý náloži ze Zbraslavi začínám trošku rovnat, dnes Radecký 93 z bílých, greeny po letas ještě velmi pěkně běhali, parádní počasí od 16 do 20, bavilo mě to dneska..:):):)
 
Trochu nám to tu zaniká hlady, žádné chlubení, žádné rychlé recenze, nic. Tak výzva všem hrajícím golfistům na 19.jamce!

Hrajete? Byli jste na hřišti? Nezapomeňte po hře o tom napsat do tohoto vlákna!

- jak se vám hrálo, pochlubte se, konkrétní výsledky a nebo jenom pocit
- krátké zhodnocení, v jakém stavu je hřiště (inspirace a tip pro ostatní)
- a kdo přidá fotku, nechť je pochválen! :-D

PS: Rychlý odkaz na toto vlákno z titulky fóra:

1529661716272.png
 
Upraveno:
Ale jo, hraju, teď ve středu jsme byli s @Mirda na hřišti Mladé Buky. Hřiště je to hezky upravené, silně kopcovité, nahoru dolů, bohužel na několika jamkách se hraje opravdu naslepo a dopadové zóny jsou skryté za horizontem. Greeny rychlé, výrazně modelované. První 9 byla skvělá - při mé úrovni čistý bogey golf, druhá trochu horší ale 97 jsem uklofal :D
DSC_1045.JPG

DSC_1043.JPG
 
Trochu nám to tu zaniká hlady, žádné chlubení, žádné rychlé recenze, nic. Tak výzva všem hrajícím golfistům na 19.jamce!

Hrajete? Byli jste na hřišti? Nezapomeňte po hře o tom napsat do tohoto vlákna!

- jak se vám hrálo, pochlubte se, konkrétní výsledky a nebo jenom pocit
- krátké zhodnocení, v jakém stavu je hřiště (inspirace a tip pro ostatní)
- a kdo přidá fotku, nechť je pochválen! :-D

PS: Rychlý odkaz na toto vlákno z titulky fóra:

Zobrazit přílohu 4789
Chodíme do práce přece. S tím se chlubit těžko jde...
 
Dneska větrný Terezín. Zatím fotka. Jak to dopadne, se uvidí.:cool:
DSC_9610.JPG
 
20.6. jsem zajel "pracovně" na Svratku a přes varování kámošů jsem byl moc mile překvapen. Hřiště bylo ve velmi dobré kondici ve všech parametrech.
Vzhledem k uspořádání jamek (jak napovídá foto, 2 fairwaye jdou souběžně a pak další dvě, takže hrozí trefení míčem) bych tam turnaj asi nešel, ale když jste na celém hřišti čtyři, což byl můj případ, je to nádhera.
Všude kolem stromy, ale přesto dost prostoru pro hru - prostě taková hřiště mám rád.

Cena denního fee 350 Kč, logo míček 80 Kč a výsledek za +8 potěší :)

IMG_0288.JPG
 
Tímto okamžikem si slavnostně odebírám titul všudehrál-1 a přiděluji si titul VŠUDEHRÁL, titul si přiděluji do doby než se otevře a znormuje další nové hřiště. :D
Jako poslední právě dohrávám šestijamkové hřiště Město Albrechtice. S sebou mám pouze 9kov, rukavici, desky na skorekartu a dva míčky a provizorní bag. Wish me luck ;)

Důkazní foto:
77458447-8A0C-4C87-AA98-57F7A3EFDCEF.jpeg

9092DFF0-A0C5-40B9-853B-53FE794FE406.jpeg
188EA72F-12C5-48AB-B293-60450FA665E8.jpeg
 
Upraveno:
Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom