Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jak jste naposledy hráli 2020 - [uzamčeno]

Stav
Uzamčeno.
Včera Osyčina. Dvakrát 9 jamek oddělených obědem a návštěvou bazénu. Dopoledne strašné vedro a příšerná hra. 5 autů na jedné jamce mě fakt rozlítilo, až jsem z toho ohnul sedmičku, jak mě to ..... Poté si hřiště ode mě odpočinula, prošlo přívalovým lijákem a já to zkusil znovu. Hra o malinko lepší. Ale bylo spíše dusno, takže taky paráda. Výsledek ale skutečně nestojí za prezentaci :cry:
Ale bohužel se mi stále stávala stejná chyba. Musím nad tím popřemýšlet. Teď už je to dobré, ale včera jsem zase prodával hole :D
Dopoledne jsem šel se ženou, tak jsem si to i přes tu hru užíval, odpo sám, tak jsem popřemýšlel o blbostech (jako vždy).
Hřiště mokré, odpo to bylo horší, greeny dobré bez vody. Je to krátké hřiště par 31, rovné bez jakéhokoliv převýšení (dobře asi tři metry odpaliště fairway), jamky od 70 m do 300 m, moc hezké ubytování a neskutečně rodinný přístup. Dovedu si představit tam jet, ale hrát bych musel jezdit jinam.
No a dneska by se to nedalo už vůbec díky nočnímu dešti laguna na dvou jamkách jak Lamanšský průliv, paní na recepci nám ukazovala fotku. Lituji je. A to jim tam ještě spadl strom u drivingu.

Díky za recenzi. Chystáme se tam s @requo a @honza62 v polovině srpna s tím, že vždy pojedeme hrát nějaké hřiště (Dobrouč, Svobodné hamry,...) a večer si proložíme pinkáním na zdejší 9ce.
 
Díky za recenzi. Chystáme se tam s @requo a @honza62 v polovině srpna s tím, že vždy pojedeme hrát nějaké hřiště (Dobrouč, Svobodné hamry,...) a večer si proložíme pinkáním na zdejší 9ce.
V tom případě ještě doplním, že vám přeji, ať je tam sucho :D Pak totiž bude lépe posekáno a nebudete čvachtat, tudíž hra bude lepší.
A ještě doplním, nevaří se tam, každý apartmán má vařič a malý kuchyňský kout. Ale mají luxusní utopence a nakládaný hermelín, to zase jo ;) A večer je to samoobsluha, každý si píše, co vypije.
 
V tom případě ještě doplním, že vám přeji, ať je tam sucho :D Pak totiž bude lépe posekáno a nebudete čvachtat, tudíž hra bude lepší.
A ještě doplním, nevaří se tam, každý apartmán má vařič a malý kuchyňský kout. Ale mají luxusní utopence a nakládaný hermelín, to zase jo ;) A večer je to samoobsluha, každý si píše, co vypije.

My jsme tam ve stejné době jako příměstský tábor,takže to bude i s kuchyní. A na sámošku se těšíme, co maj za točený pivko?
 
Byl nádhernej večer, takže jsem narval děti do postele a v 20:30 skočil na buginu a za 65 minut zvládnul 9ku dvěma míčema. Poslední 2 jamky už byly dost poslepu...

4671DBF8-B048-4AD3-9047-842CCEEE809C.jpeg
 
My jsme tam ve stejné době jako příměstský tábor,takže to bude i s kuchyní. A na sámošku se těšíme, co maj za točený pivko?
Tak pokud to bude i s kuchyní, je to značka ideal :D Mají Plzeň a pak ještě nějakou jedenáctku, ale nepamatuju si, co, já jsem s Plzní spokojen.
 
Strašně. Včera Sunset na Černém Mostě. Sice jsem začal birdie na 10, ale pak už jen sněhuláci a další havěť. Stíny byly už dlouhé a hřiště nemilosrdné. Před námi nás brzdila partička Šneků... :)
Ale krásný večer.


IMG_20200629_192324[1].jpg
 
Já včera ve stejném flajtu jako @macdav, večerní sunset na Černém Mostě. Vcelku jsem byl se svoji hrou docela spokojený - trefil jsem se do míčku, což se mnohdy jindy říct nedá. Člověk nemá mít vysoké cíle a potom nebude zklamán. Takže přátelé, trefil jsem se včera do míčku celkem 53x a tím pádem jsem získal odměnu v podobě 17 stb a o jednu desetinku se mi zlepšil HCP na 26,6. Co mi šlo - čtvrtá jamka, protože ta byla v paru. Takže prima. Ty ostatní už byly slabší. Patování bylo tentokrát nic moc - přišlo mi, že sice grýny byly rychlé, jak se na Černý Most sluší a patří, ale trochu skákavé. Před Šnekama šlo asi stádo slonů. Pomalé tempo včera bylo, ale více mě trápilo zapadající sluníčko a otravné dlouhé stíny. Druhá devítka je pro mě hezčí, než první. Díky @macdav, @Míša, @Jirka 4 za společnost ve flajtu. :up:

6461F8A4-07C7-41AE-B9B4-0ADD6CBC75A5.jpeg
 
Upraveno:
Darovanský dvůr 86 ran ze žlutých. Potěšilo několik takřka 300 m drivů (po větru), mrzelo především puttovaní, kde jsem se s tak rychlýmy greeny nedokázal prostě srovnat...
 
Rád bych všem popřál krásný prodloužený víkend. A spoustu golfu - počasí by mělo být golfově dokonalé.

Takže všem krásné a rovné, milosrdné rafy, dokonalé jednopaty a tak.
A nezapomeňte se tu pochlubit hrou, kdo kde budete.
Jak se hrálo, plus stručné info o stavu hřiště. Ideálně alespoň jedna foto.

Hezkou hru!
 
Upraveno:
Dnes poprvé Terasy Ústí nad Labem. Mají v létě akci - celý den za 890. Tak jsem si řekl, že jsem tam ještě nebyl a zkusím to.

První devítka se hraje kolem vody. Druhá jsou terasy.

Hřiště
- fairway - asi v pohodě. Už to začíná být trochu tvrdší
- greeny - flekaté
- okolo docela posekáno, šlo to.

Moje hra
- s kamarádem jsme hráli jamkovku - tenhle formát mě baví. Sice jsem prohrál, ale těsně 😉.

Čepovaná Plzeň - dobrý. Jídlo - slabší. Obsluha - pomalejší.

Celý zážitek - smrad. V podstatě od druhé do osmé jamky. A potom 10 a 11. Jinak druhá 9 výrazně zajímavější než první.

Ještě v okolí Ústí vyzkouším Terezín. Ale sem se jen tak nevrátím - možná jestli bude foukat druhým směrem.
 
Pri obede se mi to rozlezelo a v desti vyrazil i na druhou devitku. Uz nicim nestresovan, , vypnuty hodinka a ejhle... zahral jsem za 44.
 
Dopo s @kristyna a Honzík [HASH=1]#Hořehledy[/HASH]. Moc nám to nešlo. Dnešní výmluva - ukrutný vítr, takže cílené topinky = jediná spolehlivá cesta k cíly ;) Jako ve větru hrát 120 metrů příhry, to byla panečku konečně pořádná loterie. Takže v mém podání dnes utrápený bogey golf. A patovani se vrací do normálu, už jsem si říkal, že za ten měsíc @mkopcak zkazim každoroční program jeho chechtacího výletu na můj účet. Martine, nemusíš mít obavy, mé trojpaty jsou zpět. Lepší, než kdy dřív - nyní nově s kapkou citronu!

Hřiště ok, grýny docela jezdí, vyfoukané. Ferveje ok. Restaurace asi kvůli nejaké slávě uzavřena, ještě že byly klobásky na recepci. A zmrzlina. Byl to prima půlden.

B69103F6-3A62-4A54-9DDA-469F60119B4E.jpeg
FD902BF9-4494-40B5-9E23-0FD31F7F7712.jpeg
 
Upraveno:
Včera [HASH=7]#Benátky[/HASH]. Hřiště je v perfektním stavu. Fw bez chyb, grýny taktéž, průměrně rychlé. Rafy hratelné.
Písek v bankrech trochu tvrdší, ale bez kamení. Výsledek +14 překvapil a potěšil zároveň i když pár dementních ran jsem si samozřejmě neodpustil:)
Smrad ze skládky akorát na odpališti jedničky a kolem grýnu osmnáctky.
Hřiště nyní určitě stojí za návštěvu.
 
Upraveno moderátorem:
Tak letos sem poprvé mohu napsat “Dobře”. Dal jsem na radu zkušenějších a jel do [HASH=13]#ČeskáLípa[/HASH] . Kdo jste mě letos potkali, tak už jsem vás nejspíš stihl obtěžovat historkami o score 0 trefených fw, zasahování želez atp. No a dnes.... jeden zahozený put, jedna voda, 3 zkažené rány z tee, ale vše před červené a tak nějak rozumně daleko, ze se dalo zachránit bogey. K tomu 5 parů, 1 berdík a 42 špejblů (@doktordee , jestli máš na “spejbly” ®️ Tak pošlu tantiemy :) Nakonec hezké 4 místo v naši kategorii :) asi jsem vypadal ze 4. místa zničeně, jelikož se mě zželelo @Míša a věnovala mi jednu ze svých cen :) Proseco jsem ochutnal po 9 a už se na něj těším. Ještě jednou díky :)
 
Upraveno moderátorem:
Marklarovo povídání doplním fotkou z Lípy ze stejného turnaje. Pohled z odpališť jamky #6. Mraky vypadají horší, než ve skutečnosti :cool:
IMG_9154.JPG
 
Včera [HASH=11]#LázněBohdaneč[/HASH]. Na to, že před týdnem chodili po některých greenech v holínkách, tak si mákli a hřiště super. Při přechodech občas na bláto ještě narazíš, ale fw i greeny jsou z 99 % parádní. Nabouchal jsem si tam to svoje skoro kilo (96), dal výbornou limonádu, kafe (ty modelky na recepci by mi prodaly i limonádu z ponožek 😍) a mazal jsem za rodinou. Tohle hřiště mě ba.
 

Přílohy

  • IMG_20200706_225613.jpg
    IMG_20200706_225613.jpg
    154,7 KB · Zobrazení: 161
  • IMG_20200705_111708.jpg
    IMG_20200705_111708.jpg
    156,8 KB · Zobrazení: 147
  • IMG_20200705_111931.jpg
    IMG_20200705_111931.jpg
    191,2 KB · Zobrazení: 166
Upraveno moderátorem:
Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom