Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jak jste naposledy hráli 2020 - [uzamčeno]

Stav
Uzamčeno.
Včera [HASH=45]#Sunset[/HASH] v [HASH=43]#Hodkovičky[/HASH]. Má osobní herní tragedie z Písku bohužel pokračovala. Takže pokud si výše @TP_79 stěžoval na 9 STB, tak tím získal pomyslnou druhou příčku odspodu, páč já zahrál jen 8 STB a mám toto smutné zadoprvenství (stejně jako o víkendu v Písku). Docela mě to trápí, je to v hlavě. Vím, co dělám špatně, docela dost i trénuju - driving vcelku často a v pohodě, profi dohled trenéra rovněž, ale nejsem schopen najednou ty nově učené dovednosti přenést na hřiště, což je problém posledních cca 14ti dnů. Asi moc chci a vím, že to tam někde je. Takže se tím užírám. Asi je potřeba trochu soutěžně osobně zvolnit a nechat vše, co se snažím poctivě trénovat, nějak nechat uzrát a sednout si a nechodit soutěžně na hřiště. Nevím. Potěšilo to, že se mnou ve flajtu šla pohodová trojice, vyjma zmíněného Toma ještě jeden Tomáš, který hrál moc pěkně a @kristyna - která zahrála nádherných 20 STB. Z toho mám velkou radost, jde jí to! :)

Hřiště v pohodě, na imrvére hluk a určitý chaos si člověk zvykne. Hrací plochy ok, grýny propíchané, ale vcelku to jelo, i když, jak se blížila tma, tak postupně zpomalovaly. Stejně mě Hodky dokážou vždy něčím překvapit - co nikde nezažijete. Na kočárky, běžce a auta jsem si už zvykl, že vám vlezou na dvou jamkách do rány - mají tam cestu. Na projíždějící vlaky kolem taky. Volejbalisty jakbysmet u odpaliště devítky. Ale devítka má v záloze ještě spoustu darů: teď třeba ten, že proti nám po ferveji v klidu proti nám na odpališti vyklusávala dvojice, protože si to od mostu chtěli zkrátit asi k hospodě za tou devítkou. A ještě nejprve doběhly na grýn, vytáhly vlajku a zamávali nám s ní, abychom nehráli a netrefili je, že oni běží... (alespoň tak jsme si to pak s otevřenými pusami, když nám zase zaklaply panty zpátky, vysvětlovali).

ACC1019E-CFBA-4784-A122-588C2BA261C2.jpeg 21AFAC61-22E8-44EF-A738-C84871693077.jpeg

Takže k mému současnému výkonu a mému jedinému zahranému paru na devítce (kdy se i peklu mě nejspíš zželelo) mi nezbývá než před Hořehledy poslat k @mkopcak otázku...

Postavim k brance bednu s drivingáčema, to by to mohlo vyřešit?:)

A není to málo Antone Pavloviči? ;)
 
Upraveno:
Včera [HASH=45]#Sunset[/HASH] v [HASH=43]#Hodkovičky[/HASH]. Má osobní herní tragedie z Písku bohužel pokračovala. Takže pokud si výše @TP_79 stěžoval na 9 STB, tak tím získal pomyslnou druhou příčku odspodu, páč já zahrál jen 8 STB...
No tak aspoň vím, že se vám dvěma musím o víkendu herně vyhnout. Většinou hraju nejhůř z flightu, ale protože chodím s dobrými hráči, tak se to dá vydržet. :p :p :p o_Oo_Oo_O
 
No tak aspoň vím, že se vám dvěma musím o víkendu herně vyhnout. Většinou hraju nejhůř z flightu, ale protože chodím s dobrými hráči, tak se to dá vydržet. :p :p :p o_Oo_Oo_O
Děkujeme za podporu. Když už ale nehrajeme úplně nejlíp, aspoň docela dobře hledáme míčky :p :p :p :p:p
 
Hele, nedemotivuj soupeře před Texasem! No, gratuluju, krucipísek, hymlhergot. Ach jo. :-D

Co hřiště? :-D

Naopak, porazit Mistra klubu je přece motivace ne?:-D
Hřiště krásně zalité, opticky jsou sice hnědé fleky, ale greeny jsem vám nechal na víkend sundané o 1 mm dolů (setup z minulého víkendu Mistrovství na rány), takže na naše poměry jedou bleskově...
 
Ja dnes na Lorete, 95, 34 stablu. Pocitove do 13 jamky nic moc, pak se mi povedl chip in ze 30 metru do birdie a najednou to slo :).
Ale za 9 na dvanactce bych si nafackoval.
 
Dneska loreťáckej turnaj na OAKS. Hřiště samozřejmě perfektní, já tam hrál dneska poprvé celých 18 jamek. Zahrál jsem 95 ran, což pro mě znamenalo 33stb (pro můj hcp OAKS přidává 8 ran). Že je to hřiště pro většinu lidí těžký naznačuje i to, že mi tenhle výsledek stačil na 2. místo v kategorii. Každopádně mě se hrálo dobře, kupodivu jsem byl jen 2x v rafu, což je pro dobrý výsledek na OAKS základ. Greeny fantastický, prý rychlost 11 a 3/4 stop, což už je slušný. Já to ale mám rád, mě takovýhle výzvy baví. Jasně, taky jsem dal jeden 4putt po greenu v regulaci, ale když se člověk srovná s tou rychlostí, tak mu to greeny vrátí naprostou férovostí. A to nejlepší na závěr - celý jsem to odehrál s jedním míčkem! :)
 
Mě se ta forma celkem drží, byť jsem teda za dnešní turnaj dostal pohár z loňska:). Díky @Paudr za to, že včera hrál do autu jen občas a že jsem jeho HCP mohl použít ke svému odečtu:)).

B9D34F84-63EB-4AC2-9ACF-114A57F329AE.jpeg
197385A1-47AB-4CE6-B9BE-0036FDF9FABF.jpeg
CFB58DE2-6B2C-40DD-BB9F-05D7B69246E6.jpeg
 
Včera jsem v Hořehledech šla s @requo Texas s fajn dvojicí ve flajtu, @HonzaS a @MartinaX. 🙂 A šlo nám to, parů ve dvou bylo dost. Počasí nadherné. Takže děkuji. 👍

A dnes? V Hořehledech opět turnaj. Hřiště již s podzimním nádechem a modrou oblohou. Hřiště skákavé s rychlými grýny. Šla jsem s @roman007 a jeho Blankou. Na sedmičce krásný par. Příjemná klidná společnost mi pomohla ke změně hendikepu a pěknému umístění. Děkuji.
IMG-20200920-WA0010.jpg
P_20200920_132149_vHDR_Auto_HP.jpg
 
Mě se ta forma celkem drží, byť jsem teda za dnešní turnaj dostal pohár z loňska:). Díky @Paudr za to, že včera hrál do autu jen občas a že jsem jeho HCP mohl použít ke svému odečtu:)).

Zobrazit přílohu 14308Zobrazit přílohu 14309Zobrazit přílohu 14310
Zobrazit přílohu 14316

Po turnaji v Hořehledech jsem ještě absoloval 9tku na Lišnici.
Bylo to fajn. Rány jsem si nepočítal, šel jsem na pohodu. Hrálo
se mi lehce. Nejspíš to bylo tím, že o nic nešlo. Typuji to na mínus 6 - 8 ran
prori turnaji v Hořehledech.Ale ono to
hřiště je asi taky hratší. Nevím, neřešil
jsem to, jen jsem si to , až na vyjímky,
20200920_154242.jpg

užíval.
 
S hrou v [HASH=1]#Hořehledy[/HASH] se chlubit skutečně nebudu, to fakt nemá smysl. Od pátku do neděle jsem se u spousty ran trápil, bylo pár světlých chvil, někdy se i třípar povedl, ale celkově spokojen nejsem. A důsledkem toho je dnešní tragický turnaj, možná jsem měl raději skórku roztrhat (vím, nedělá se to, proto jsem ji odevzdal). Včera flight (@mkopcak, @Paudr, @mirous007) absolutně na pohodu, jsem rád, že jsem si ověřil, že nejsem jediný, kdo sám sebe dostává pod tlak :D Dnes ve flightu (@requo, @Marklar, @HonzaS) opět naprostá pohoda a mír, obojí mě fakt bavilo.
Po turnaji oběd a hurá do Líšnice, rychlá devítka s @Paudr a @mirous007. Hra nakonec tak tragická nebyla, a to jsem přijel na parkoviště 7 minut před teetimem (vím, není to správné, ale lépe se to stihnout nedalo). A světe div se, po dlouhé době se mi povedly odpaly driverem na sedmičce a devítce, asi jsme si vzpomněl, jak to mám hrát. A výrazně lepší hra než předtím na turnaji.
 
O víkendu jsme absolvovali prestižní turnaj o mistra klubu na rány. No, přesvědčila jsem se, že když nejsem v pohodě s flajtem, odráží se to na mé hře už beztak mizerné. Ran bylo moc, řekla bych, že to bylo mrtě golfu 😁 Mladší synek zahrál svůj životní výsledek v prvním kole, šel +10 se svým hcp 21,4 a byl tak druhý hned za šampiónem klubu, straší syn hned v závěsu. Druhý den jsem dostala pohodový flajt, takže golf takový, jaký mám ráda. Srovnala jsem si rány, vrátil se mi driver, uklidnila si mysl a zahrála jsem o 12 ran méně než v sobotu, ale i tak trápení na "vodních " jamkách 1 a 2 bylo zdrcující a silně ovlivnilo výsledný počet ran. Mladší synek pod tlakem svého výsledku z předešlého dne se nakonec trošku rozsypal, takže na poslední jamce prohrál i třetí místo. Ovšem stal se juniorským mistrem klubu a tak obhájil i své loňské umístění. Starší syn zahrál ještě lépe než v sobotu, dokonce se mu povedl eagle na Jamce č.2 (kdo to na Vrších zná - první rána cca 200m přes rybník ke greenu a chip-in) a tak skočil druhý za mistrem klubu. Skvělý víkend na golfu, super umístění našich synů, krásné počasí - co víc od zářijového víkendu chtít!
 
Já se chci jenom pochlubit, co mi vyjma již všeho řečeného výše udělalo radost - a to jeden můj trefený drive v [HASH=1]#Hořehledy[/HASH] . Dal jsem to tedy až při hře s @kristyna v neděli odpo, když jste všichni odjeli - bál jsem se o vaše zdraví. Ale na trojce se to povedlo (Kristýna byla schovaná, ale viděla to!) a přistál hned první míček viz obrázek! Samozřejmě pak bunker, dvě rány z něj a tři paty. A co! :)

FA765050-3820-470F-A35F-5A01F2186AA9.jpeg

Co na tom, že na na osmičce posilněn tímto úspěchem jsem poslal tři do outu - jeden jako druhý, ale nezatáčely, letěly tam všechny rovně jak podle pravítka! I tak odpočinková hra se ženou po víkendu byla prima. A všechny předchozí hry i celý víkend se mi moc líbil - bylo to pohodové. Díky všem za to, že dorazili a snad jsme si to všichni užili. :)
 
Upraveno:
Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom