Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jak jste naposledy hráli 2019 - [uzamčeno]

Stav
Uzamčeno.
Dneska Štiřín. Hra celkem obstojna, nakonec 91 ran, což mile překvapilo. Ale netrefil jsem na tříparech žadnou ranu z týčka :(.
Skoro celou hru lilo, nejhorši průtrž na 7čce, kdy jsem čekal pod stromem a kousek to prásklo. To jsem vyhazel z kapes mince a kovove vypichovátko.... Dokonce pak přijel Marshal, že houkali a ukončil hru. Asi po 40 min se dalo pokračovat.
 
Tak při neděli jsem si letos poprvé zahrál Mladou Boleslav a ač hřiště nebylo úplně top (především greeny) tak se mi podařilo vyrovnat své dosavadní maximum, tedy 86 ran. Nejvíc potěšily 2 berdíky a 6 jednopatů :)
 
Včera s @Marklar Zbraslav v rámci Sunsetu. Už chápu depresi @Jerry-ho, to co Jirka předvádí s dlouhýma holemi, z toho by člověk brečel. Ach jo. Krásné, dlouhé, rovné... úplně uráží těmi ranami to hřiště.

Jinak já hrál v pohodě, ale výsledek špatný, na devítku jen 13 stb, i když hřiště v parádním stavu, stejně jsem jeden míček nenašel a na další jamce aut, prostě z toho ty bodíky pak nenaženu. Sice bylo vedro, ale alespoň se nemusí člověk tak rozhýbávat, je prohřátej a točí to samo. Zážitek - celý den sem včera chodil v keckách, takových plátěných, na večerní golf jsem byl línej se v tom vedru přezouvat do kožených golfových... kdybyste věděli, jak mě pak bolela chodidla nohou, achichouvej. :) Holt gelová podložka v "nepevné" botce nic moc. :)

Díky Jirko za hru!

C2E42A1E-877A-43A2-9109-BCB5300520C6.jpeg
 
Upraveno:
O vikendu Mlade Buky. Hriste prijemne hratelne, ctyrpary 5,8 a 12 jsou hratelne z tycka na green. Na 12 padnul eagle, kdyz jsem po drivu byl 3m od tyce. Jamky jsou vetsinou kratsi, pritom prechody mezi nima jsou obcas delsi, mista by byla dost pro bila odpaliste. Hriste docela vyschle a micek mel dlouhy dobeh po fairwayich. Docela foukalo, ale v porovnani s tim, ze jinde byli bourky Buky byli idealni volba.
 
tož po Michalově příspěvku také okomentuji včerejší Sunset na Zbraslavi. @requo komentoval dlouhou hru, já mám naopak radost z SW a GW - až na jednu ránu jsem se vždy trefil cca kam jsem potřeboval na dva paty. @doktordee nám na startu popřál samé povedené rány a tak jsem se toho zkoušel držet - docela se to dařilo. Vyloženě zkažené rány jsem měl jen 3, bohužel jedna z nich byla zátah na 9 do vody a tak jsem si tu pachuť odnesl až na parkoviště :devil: ale hlavně ..... nový patr je krásný a bezvadně hraje!!!! :) :) :) Celkově to byla letos asi nejlepší hra, tak už se těším na další. Třeba se konečně rozehrávám ze zimního spánku 😝
 
V neděli ráno Bitozeves. V Pátek jsem si koupil na vyzkoušení DEMO sedmičku G400 a protože mě na odpališti příjemně překvapila , tak jsem s ní a putterem v sobotu a neděli obešel hřiště. První rány končily skoro tam kde jsem obvykle s driverem Moje skóre bylo lepší než obvykle když zapojím do hry celý bag :(
 
Dneska s @Marta a @Marie Silvestr Na Vrších. Super akce. Pokračování po setmění. 😂 A spát budeme ve stanu
Myslím, že příští rok bychom jim to tu s jamkou mohli okupovat. ;)
 

Přílohy

  • DSC_0593.JPG
    DSC_0593.JPG
    52,3 KB · Zobrazení: 281
  • DSC_0001_BURST20190629205350154.JPG
    DSC_0001_BURST20190629205350154.JPG
    32,4 KB · Zobrazení: 268
  • DSC_0587.JPG
    DSC_0587.JPG
    133,4 KB · Zobrazení: 275
  • DSC_0594.JPG
    DSC_0594.JPG
    93,5 KB · Zobrazení: 284
Po tripu na západ dnes zas doma v Beřovicích. První devítka za 44, druhou jsme došli šneky z HCP turnaje, tak čekání a pečení se na slunci a 49 včetně sněhuláka na tříparové šestnáctce (2x voda). Takže 93 ran, 40 stb, 32 patů. Sám sebe musím pochválit [emoji16] stačí do toho netřískat a jde to skoro samo.
 
Jak už předeslala @Dana , včera silvestrovský turnaj na 9 jamek, ještě i s @Marie . Ačkoliv to zkraje nebylo kdovíco, jsem pyšná na sebe za bogie na jedničce, protože to bylo i s jedním utopeným míčem. Jinak žádná sláva, ale poslední tři jamky bogie, bogie, par - to už bylo lepší a celkově udržený hendikep a druhé místo v kategorii žen bylo velmi potěšující. Mladší syn v mužské kategorii třetí, konečně se mu letos povedlo zlepšit a starší byl 4. Noční turnaj na tři akademické jamky, svítícím míčkem to už byla opravdu jen legrace, ale naši synové se umístili druzí a vyhráli (pro nás) lahev proseca. Společnost děvčat byla moc fajn, moc mě potěšily, že se odhodlaly přijet. A zábava byla taky moc fajn, nechyběl ohňostroj samozřejmě, přípitek, hymna...přání do nového roku...prostě Silvestr!
 
Včera zas*anej eagle. Víte, jak se to hraje? :D S větrem v zádech a po suché FW drive 350 a padesátkou do greenu jsem cinknul albatross. Pouhé doklepnutí do eaglu.. To je zas*aný eagle.. :rolleyes:

Takhle jsem na Bukách na 3paru zahrál
zas*ranýho berdíka. Tyč míček vyrazila asi
5 cm od jamky.🤧
 
Vcera vecerni devitka na Hostiku. Udelal jsem si rekord driverem a vlastne celkove na me dobry. 😉
 

Přílohy

  • Screenshot_20190701_214829_com.garmin.android.apps.golf.jpg
    Screenshot_20190701_214829_com.garmin.android.apps.golf.jpg
    31,4 KB · Zobrazení: 256
  • Screenshot_20190701_214803_com.garmin.android.apps.golf.jpg
    Screenshot_20190701_214803_com.garmin.android.apps.golf.jpg
    74,4 KB · Zobrazení: 274
V neděli ráno Beřovice, vlezl sem si srabácky na žlutý, hrál driver jen na dvou jamkách a bylo z toho 85 - zatím nejlepší kolo sezóny a kdybych lépe patoval lízal bych klidně i 80, stále čekám na to 2i, prý má Srixon přetlak objednávek a čeká se skoro měsíc ... pak si vlezu zpět na bíle.

7621
 
Pls. doplňte vždy u své hry alespoň jednou větou stav hřiště, je to užitečný zdroj pro další, jestli zajet/nejet.
 
Na Malevilu zrušen vnitřní aut mezi 16. a 17. (nevím zda to je dočasně nebo na „furt”), tak jsem vytáhl driver a poslal to kousek před grýn. Jinak ke hřišti - grýny ok, ale chlupaté a pomalé. Ferveje už teď spálené do hněda :mad:, jak to bude vypadat na konci prázdnin nechci radši ani předjímat. O tom, že chybí na hřišti voda svědčí i to, že rybníky na 8. a 10. jsou prakticky prázdné.

F787B8AC-7C73-435B-ADD9-408A022D08A1.jpeg
 
V neděli ráno jsem v Bitozevsi zahrál Birdie na 7 jamce(5par-458m)
Dvě rány trojkou železem,jedna kratší sedmičkou a neuvěřitelná klika při patu z kraje greenu.
* Hřiště stále v dobé kondici, greeny i fairway OK, raf místy začíná osychat.*
 
Dneska s @Marta a @Marie Silvestr Na Vrších. Super akce. Pokračování po setmění. 😂 A spát budeme ve stanu
Myslím, že příští rok bychom jim to tu s jamkou mohli okupovat. ;)
Doplnění - stav hřiště Na Vrších o víkendu OK, zelené fairwaye, žluté vysoké rafy ( ztráta času hledat), greeny každý trochu jinak pomalý. Na to počasí super.
 
Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom