Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jak a kde konkrétně nakupujete golfové vybavení?

requo

Guru fóra
19.jamka
Jméno
Michal
Přijmení
Šatal
Klub
Hořehledy
HI (HCP)
+- 17
Jak a kde konkrétně nakupujete, podle čeho vybíráte, kde nakoupíte potřebné golfové vybavení? Jaké eshopy/kamenné obchody máte vyhlídnuté na jaké zboží a proč? Případně kde nikdy nic nekoupíte a proč? Otázka je obsáhlejší a více diskusní. Každý má osobní přístup k nákupu chcete-li obměně rozdílnou. Někdo primárně bazarové zboží, někdo se nebojí nakupovat naslepo... někdo bere jen nové zboží a jen z eshopu, někdo jde primárně po ceně a vyhlídne si v kamenném zboží, co se mu líbí a pak hledá na netu nejlevnější nabídku. Jak k tomuto přistupujete vy? Pro představu v podstatě vezměme si 4 nezbytné ingredience každého golfisty:

  • hole
  • bag
  • míčky
  • boty

Jak k tomuto přistupujete, kde máte dobré a kde špatné zkušenosti? Co můžete doporučit ostatním? Jaké postupy se vám nejvíce osvědčili s ohledem na čas a peněženku? Používáte například porovnávače zboží (szbozi, heureka), nebo jdete na konkrétní eshop a vybíráte z nabídky? Jste věrní svému obchodu, nebo je střídáte, jak je potřeba a o kde výhodného se urodí?

Prosím o konstruktivní diskusi.
 
Míčky jeté na netu, ponejvíce Titleist mám svého dodavatele.rukavice nakupuji do zásoby dle ceny a kvality, značku neřeším, hole jsem si koupil eBay Ping S59, protože s nimi hrál Bubba W , boty mám asi konfekční velikost takže eBay .
 
Hole - www.golfarts.cz
Bagy - www. golfarts.cz
Míče - www.lakeball.cz
Boty - www.golfarts.cz


Míče kupuju po netu. Zbytek nakupuju osobně, s Tomášem Čížkem mne pojí dlouholeté přátelství a občasná pracovní spolupráce.
Cenově je to všude +- to samý. Fakt je, že moje Ping G15 by si zasloužily vyměnit, ale já nerad měním věci, obě auta mám z roku 2007, hole asi 2009, hodinky 2008, prostě nejsem výměnný typ. Takže teď nakupuju akorát hadry, boty a rukavice.
Loni jsem byl zkoušel nějaký hole, že bych to vyměnil, a ten den jsem necítil švih, vůbec, bylo to všechno takový tupý. Nic jsem nevybral, a po druhý už jsem se do velkoměsta nedokopal. Hm.
Možná letos před sezonou k Tomovi zajdu.

Mimo uvedené obchody jsem si koupil 2 trička a rain cover v Rakousku, jednu rukavici na Alfrédově, míčky na Konopišti a Barboře, a svetr a nějaký tréninkový ptákoviny na nějakým shopu z UK.

Já jsem marnej.
 
Rukavice v GolfArts, mám to po cestě z práce, mám oblíbenou značku Mizuno a vím, že musím mít Sko, tak vždycky něco chňapnu.
Boty naposledy na Czechmasters na Albatrosu.
Oblečení jak kde. Vloni jsme si koupil svetr v CitiGolf v Počernicích
Krasťasy a triko jsem koupil fungl nový v sekáči Textil House za My v Praze.
 
Všudemožně na netu, pokud možno ve slevě. Jen hole od Golfsmith po fittingu. ( a letos jsem porušila pravidlo a pořídila postupně 2 FW z druhé ruky, tak doufám, že i to druhé bude lítat tak hezky jako to první od @jan)
 
míčky kupuju od jedné paní na FB
hole jsem ted kupoval na jednom britském eshopu. Po předchozím testování na fittingu. Původně jsem si tam chtěl hole i koupit a byl jsem ochoten dát nějakou korunu navíc, ale ten rozdíl byl moc velký
boty, rukavice, oblečení bud GolfArts nebo při pracovních cestách do USA
 
Minulý rok v lednu sem si ve slabé chvíli objednal kalhoty z webgolf.cz, do dnes nic nepřišlo :)
Jinak na míčky mám dealera z FB. Hole sem kupoval v USA po fittingu tady v Praze, jak píše kolega výše, ten rozdíl v ceně byl tak výrazný, že i s clem a DPH to vyšlo lepé než kupovat tady. Rukavice, oblečení, týčka atp. většinou Sportsdirect.co.uk když mají akce, případně ebay. V CZ sem naposled koupil snad jen driver v golfgear.cz, jinak nic.
 
Nakupují kde se dá a pokud možno výhodně, jak jinak. Vybavit 4 golfisty v rodině něco stojí :eek: Oblečení na sebe kupuju špatně, výrobci se domnívají, že golfistky jsou jen mladé a štíhlé :rolleyes: ale občas ulovím něco na Sportsdirect, slevy bývají neodolatelné, boty už dvakrát z GolfArts, sice mi vloni poslali každou jinou botu, ale rychle to napravili. Krásný bag Jucad jsem vloni objednala na Muziker.cz a objednala jsem tam i pár dalších věcí a jsou velmi rychlí a ochotní. Miluju Golfiq , tam jsem objednávala deštník a pak i bundu pro synka, a ti mne vždy dostanou kartičkou s ručně psanym přáním ať mi věc dobře slouží a prani pěkné hry. Osobne jsme byli v All4golf, kdo by neznal Milana Hroudu, ma tam šikovnou Marcelku a ta vystrachala pekne tricko Adidas, ktere obleknu a za super cenu. Tam asi pořeším nějaký ten hadrik neb firma Glenmuir co od ní mají oblečení sije i na plnostihle golfistky , no ceny jsou na můj vkus brutus.
Hole po dvou sadách z druhé ruky mám nové od člena našeho klubu Golf-fanatik.cz, teda zeleza. Teď jsme u něj koupili mladšímu synovi bag.
A míčky z Decathlonu, z netu všemožně...Nemůžu psát všechno, bych vás otrávila :D
 
Naposledy jsem kupoval železa Mizuno v GolfHouse. Stavil jsem se tam na fitting a nechal si pak udělat cenovou nabídku.
Na můj dotaz, jestli si ze mě s tou cenou dělají srandu nebo to myslí vážně, cenu upravili na cenu, za kterou bych je pořídil z UK.
Za týden byly k vyzvednutí.
 
Poslední dobou jsem si oblíbil:
www.levnygolf.cz
www.sport.bazos.cz
Golfbazar na FB
Tady jsem nakoupil teď přes zimu 4 hole a 100% spokojenost. Driver, FW, putter a wedge - vše Titleist a SC, vše nové nebo jen minimálně hrané a vždy skoro za půlku. V podstatě mám teď úplný komplet Titleist. Tuhle značku mám rád. A jak říká můj kamarád, kdyby měli v klubovně pivo Titleist, tak si ho budu kupovat taky.
Železa jsem v loni koupil přes internet v UK a spokojenost. Hlavně s cenou. Pak jsem si je ještě sám přegripoval. To mě hodně baví. Gripy hlavně v Golfarts.cz.
Boty - poslední 4 páry Foot Joy v golfarts.cz. Letos poprvé Ecco v golfprovsechny.cz.
Míče nejraději od prodejců na hřištích nebo od prodejců na výše zmíněných bazarových stránkách. Vše minimálně hrané a nejdražší PRO V1 za 35,- Kč a to už je skoro funglovka. Podobně i rukavice Titleist, Callaway, Foot Joy - cabreta a nejdražší za 350,-, jen nové. S těma jsem to nějak přehnal a zjistil jsem, že jich mám teď 12. No trochu zásoba, ta se hodí vždy.
Oblečení jen nové v kamenných obchodech a nemusí být golfové. I v normálních sportech mají velice kvalitní trika např. Nike - materiál Dry Fit.
 
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom