requo
- Jméno
- Michal
- Přijmení
- Šatal
- Rok ZK
- 2015
- Klub
- Hořehledy
- HI (HCP)
- +- 19
- P/L
-
- Pravák
- Značka
- Ping
- Rozhodčí ČGF
- III.třída
- Feedback
- +0 / 0 /-0
Co vy a bunkery? Máte rádi nebo nesnášíte? A jaká hřiště vás dokázalo svými bunkery potrápit?
Mimochodem, takový v ČR nikde není.
Mimochodem, takový v ČR nikde není.
Marta
- Jméno
- Marta
- Rok ZK
- 2015
- Klub
- Golf club Na Vrších
- HI (HCP)
- 33
- P/L
-
- Pravák
- Značka
- Cobra dřeva,železa, putter Wilson
- Feedback
- +0 / 0 /-0
Na bunkery je Kuňka, tam nebýt v bunkeru, je to zázrak! Jinak drastický bunkery jsou na Hrádku, jsou tam totiž šutry 
Nejhorší zážitek z bunkeru mám ze St. Andrews z Old Coursu - jamka č. 8. Greenový bunker s přední kolmou stěnou vysokou skoro 3 metry vyskládanou z drnů a stojím 1 metr před touto stěnou. 3 pokusy pomocí lob wedge, vždy do stěny, teprve 4 pokus potupně nebo spíš rozumně o 180° zpět na fervej a teprve poté na green, trojpat, 10 ran a bylo po hře. Ještě teď se z toho občas v noci budím hrůzou.
requo
- Jméno
- Michal
- Přijmení
- Šatal
- Rok ZK
- 2015
- Klub
- Hořehledy
- HI (HCP)
- +- 19
- P/L
-
- Pravák
- Značka
- Ping
- Rozhodčí ČGF
- III.třída
- Feedback
- +0 / 0 /-0
Na bunkery je Kuňka, tam nebýt v bunkeru, je to zázrak! Jinak drastický bunkery jsou na Hrádku, jsou tam totiž šutry![]()
Karlštejn je určitě na sútry v bunkru horší.
Já nemá rad takové ty bunkry, které mají ostrůvky trávy uprostřed, nebo dokonce strom v bunkeru... hm, kde v ČR jsem ten strom jen viděl? Já si vzpomenu. A pak některé krátery na Zbraslavi.
A co se ti na něm nezdá?
Dana
- Jméno
- Dana
- Rok ZK
- 2015
- Klub
- Česká Lípa
- HI (HCP)
- 32,7
- P/L
-
- Pravák
- Značka
- Tour Edge, Cobra
- Feedback
- +0 / 0 /-0
Proč ne? Míč je super venku.
míč mi připadá "podseknutý" a nevynesený pískem, připadá mi to jako v pinpongu, když se míček podsekl, aby nećekaně změnil směr...A co se ti na něm nezdá?
Evidentně potřeboval zahrát vysokou ránu s velkým spinem, aby míč rychle zastavil. Proto tento typ úderu. Tak jako u každé rány (a techniky) máš základní „set-up” a pak modifikace podle toho, jak potřebuješ, aby se míček choval po dopadu nebo ve vzduchu.míč mi připadá "podseknutý" a nevynesený pískem, připadá mi to jako v pinpongu, když se míček podsekl, aby nećekaně změnil směr...
Takže - taková „vyšší dívčí”
Podobná témata
- Článek
- Zobrazení
- 3K
- Zobrazení
- 1K
Velký dík za spolupráci a podporu 19.jamky v roce 2022 patří (více info):
-
Pro zajištění provozu našeho fóra využíváme soubory cookies. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.