Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Anketa Hrajete minigolf?

Minigolf?

  • Mám rád minigolf. Vyhovuje mi víc, než golf.

    Hlasy: 0 0,0%
  • Co je to minigolf?

    Hlasy: 0 0,0%
  • Jiné... (upřesním v textu)

    Hlasy: 0 0,0%

  • Hlasovalo
    23

requo

Guru fóra
19.jamka
Jméno
Michal
Přijmení
Šatal
Klub
Hořehledy
HI (HCP)
+- 17
Minigolf je miniaturní verze golfu, která se hraje na speciálním hřišti. Na výraz minigolf měla původně ochrannou známku švýcarská společnost, která vybudovala svůj vlastní patentovaný typ minigolfového hřiště. Minigolf vznikl jako zábavně tréninkový doplněk klasického golfu ve třicátých letech v Americe. (více viz Wikipedia).

Co vy a minigolf? Hrajete? Máte rádi? Hlasujte v anketě, případně se rozepište v příspěvku.
 
Občas si ho zahraji se synem. On ho rád hraje i na simulátoru.
 
Mě tedy minigolf vůbec nebaví...ačkoliv ho míváme k dispozici na různých team buildingových akcích a kolegové jsou přesvědčeni, že to "jen něco pro mě", když hraju ten golf, tak je vždy překvapím tím, že to fakt hrát nechci. Vlastně ten minigolf postrádá to, co mě asi na "velkém" golfu baví. Různorodost ran.
 
V CR kdyz se rekne minigolf, tak si predstavim "azbestove" desky v zelezne konstrukci na plovarne z 80. let :) Co me docela bavi je to cemu se u nas ujal nazev adventure golf, tj. minigolf, ale na povrchu pripominajici green. Osobne si myslim, ze na trenink puttovani proc ne, ale s odrazy od okraju se na greenu moc pocitat neda :)
Nicmene v minigolfu se vyuziva ruznych vlastnosti micku z ruznych materialu, takze ve vysledku se to od puttovani zacne pak hodne vzdalovat. Takze otazka nakolik to spojovat s golfem. Je to neco jako rict, ze tenis a squash jsou velmi podobne sporty :)
 
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom