Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

ČR - Praha Hostivař

Text z Hostivařského expresu duben/květen 2017:

Tréninkové jamky zdarma
Opět zvětšujeme tréninkové plochy a přidáváme tři jamky zdarma. Jde o původní jamky golfové akademie – trojku, čtyřku a pětku. V rámci nového uspořádání budou tyto jamky patřit k tréninkovým plochám, na kterých hráči hrají v rámci vstupného do areálu. Golfová akademie se ale nezmenšuje, během května otevřeme tři nové jamky, které připravujeme od loňského roku, takže i akademie bude mít pořád devět jamek.

To v praxi znamená, že za lidové dvě stovky lze v Hostivaři trénovat s neomezeným počtem míčů na hromadě tréninkových ploch + 3 jamky z akademie zdarma navíc - no nekup to :)
 
Mé dojmy z Hostivaře z minulého týdne - první dojmy. Tréninkové zázemí znám, teď jsem byl poprvé tam na hřišti, sám, kolem druhé odpoledne, všední den. Hřiště v době kondici, čisté greeny. Design jamek a ty různé alternativy mi uplně nesedí. Největší problém jsem měl s jamkou druhou, kdy jsem naprosto plynule hrál na green jamky tři, což jsem zjistil, až když jsem tam povedenou druhou ranou poslal micek metr od fangle - te spatne jamky. Moje chyba, ale moc mi to tam intuitivni neprijde, napodruhe budu vedet. Jamka sedm des - vedle par metru staveniste, projizdejici tazrovky, v klidu odpalit se neda, kdyz dvacet metru od vas jeo kabina nakladaku a v ní řidič - nevim, myslim ze, docasne zkratit jamku by bylo ku prospechu. Odpaliste ze zlutych na petiparu famozni - pokud nefouka. Hriste jako celek se mi docela libilo, ale popravde si nedokazu predstavit, jak to tam funguje, kdyz je plno. Btw. akademie je tam fajn.
 
Dnesni Hostivar byl v super stavu. Na greenu malinko pisku, ale nic co by vadilo.
Obidek ve winefood byl velmi dobry. Marshal v bugine nabizejici na hristi zdarma caj z termosky potesil. Velmi dobry dojem.
Skoda jen, ze mnoho hracu nejak zapomina vypichovat. Fakt by jim ty ruce neupadly. Nicmene vsechny pitchmarky byly nove, zadne fleky na greenu. Takze to asi stihaji vypichovat... respekt.
 
Prvni navsteva na tomto hristi. Pekne hriste, trochu uzsi, ale super kondice. Prekvapilo mne jak jsou vytvarovane ferveje. Zejmena ctyrka, samej kopecek, moc roviny tam neni. Klidne. Nemile prekvapily bunkry, ktere nebyly moc uhrabany.
Obed velmi dobry, personal super.
 
UŽ SE TO BLÍŽÍ... GOLFOVÁ SEZÓNA 2018 - Hostivař
(otázky a odpovědi z dotazníku 19.jamky)
1. Co nového pro letošní golfovou sezónu pro nás golfisty chystáte? Změny hřiště, novinky?

Máme připravený plán akcí pro všechny naše členy i zákazníky – od začátečníků až po pokročilé. Od kurzů pro děti až po firemní kurzy. Nejdřív vás golf naučíme a následně si u nás můžete zlepšovat handicap na více než stovce turnajů, které letos budeme pořádat. Před sezonou jsme se golfistů ptali, jaké turnaje by u nás v Hostivaři rádi hráli a tak letos je turnajový kalendář připraven golfistům přímo na míru.

2. Vypíchněte jednu akci, která u vás za to skutečně stojí, něco - co i vy sami máte nejraději a na co se skutečně těšíte.

Na začátku dubna startují kurzy pro úplné začátečníky a to ZDARMA. Stačí se jen stát naším členem. Kurz obsahuje: 10 lekcí s profíkem, kurz golfových pravidel, zapůjčení golfového vybavení, tréninková karta, zkouška golfové způsobilosti, golfové DVD, Více o kurzu na www.golfhostivar.cz/budugolfista

Hostivař.jpg


3. Jak vidíte své ideální návštěvníky? Myslíte, že jsou vaši “čeští” hráči dobře golfově vychováni? Hostíte na vašem hřišti raději sportovní turnaje, nebo ty amatérské více rekreační?

Náš ideální návštěvník je ten, který se u nás golfem baví. V Hostivaři se setkáváme převážně s golfisty, kteří dodržují pravidla a etiketu, občas se naskytne hráč, který podle pravidel nehraje, ale jsou to spíše výjimky. Pořádáme všechny možné turnaje, žádné nepreferujeme. Jde nám o to, aby si u nás zahrál každý.

4. Jedna otázka pro odvážné: Jak se váš resort vyrovnává na jedné straně se zvyšováním nákladů a na druhé straně tlakem golfistů na nižší ceny?

Děláme vše pro to, aby naše produkty a služby byly kvalitní, pak je cena adekvátní.

5. A závěrem jedna odlehčená: Co vy osobně byste si dal jako svůj letošní golfový cíl?

-

Odpovídala Lenka Černá, manažer marketingu
http://www.golfhostivar.cz/
 
Dnešní návštěva po roce a překvapeni - jamka číslo sedm zkrácena. 208 metru ze žlutých - 4 par. Určitě dřív (loni) byla delší. Zapomněl jsem si bohužel udělat fotku plánku jamky u odpaliště - ta jamka s fervejemi jak beton je slušná výzva. Na cca 130 metrech je voda, hrát z odpaliště peckem - skončil jsem solidním dobehem ve vodě. Kdyby to bylo zelené a měkké asi ok, ale takhle - slušný adventure golf. :)

Btw. nemůžou za to, ale tady ty ferveje dostaly letos na prdel brutálně. Kdo ví, jestli se to ještě vzpamatuje. Odpaliště a greeny zelené, ale ta hra v poli - kdybych ji vynechal o nic bych nepřišel. Škoda, no. Závlahu by to chtělo jak sůl.
 

Přílohy

  • 2127DBC8-1ECB-4C31-A5E9-85A807A09F86.jpeg
    2127DBC8-1ECB-4C31-A5E9-85A807A09F86.jpeg
    160,7 KB · Zobrazení: 404
Upraveno:
Dnešní návštěva po roce a překvapeni - jamka číslo sedm zkrácena. 208 metru ze žlutých - 4 par. Určitě dřív (loni byla delší). Zapomněl jsem si bohužel udělat fotku plánku jamky u odpaliště - ta jamka s fervejemi jak beton je slušná výzva. Na cca 130 metrech je voda, hrát z odpaliště peckem - skončil jsem solidním dobehem ve vodě. Kdyby to bylo zelené a měkké asi ok, ale takhle - slušný adventure golf. :)

Btw. nemůžou za to, ale tady ty ferveje dostaly letos na prdel brutálně. Kdo ví, jestli se to ještě vzpamatuje. Odpaliště a greeny zelené, ale ta hra v poli - kdybych ji vynechal o nic bych nepřišel. Škoda, no. Závlahu by to chtělo jak sůl.
Pro nás krátké driverem někam ke greenu, chip a dva paty. V prvním kole jsem zkusil co ty,ale já měl ještě zelené fw. Ale skončil jsem za vrbou, takže risk a druhá rána do vody :)
 
Já jsem byl v sobotu, stav žalostný.
Zkrácení sedmičky je škoda, přece jen čtyřpar, na kterém bude polovina hráčů hrát na green trojkou dřevem - no nevím. Čekal bych, že se tam budou dělat při větším vytížení fronty.
 
7cka je o kus kratsi, navic je to i prosekanejsi. Duvod je asi ta vystavba vedle, kde drive slajzaci hazeli micky na zahradky nove vznikajicich domecku :)

Kazdopadne to hrat primo ma green dle meho moc nejde, jsou tam stromy.

@requo hostivar zavlahu fw ma (pocitil jsem i na vlastni kuzi...), takze asi nemaji vodu.
 
Ja jsem tam byl pred tremi tydny a 7 jsem hral primo na green a kdyz nasledni chip byl in, bylo z toho eagle :-D
Tam jamka je tezky tripar no, zalezi na norme. Podobna je jamka c.2 v Telci. Tezsi rana ale da se prvni na green pritom je to ctyrpar.
 
Hřiště naprosto super. FW byť místama trochu do žluta (světe div se v tomhle počasí) jsou pořád měkké a krásně se dá jít pod balón. Greeny sice některé vypadají divně flekatě, ale všechny jedou jak čert, míček drží stopu, neskáče, bomba! Všude jinde vystříháno, vysekáno, uklizeno. Radost na tom hřišti hrát!
 
Dnes jsem navštívil s @Jirka 4 Hostivař. Kecali jsme, hra byla místy slušná, hřiště v prima stavu. Ale o tom teď mluvit nechci. Chtěl bych za sebe udělit Hostivaři obrovskou pochvalu a poděkování.

A to všechno díky maršalovi hřiště, tedy maršalce. Hráli jsme ráno, TT po osmé. Už před osmou jsem ji viděl na recepci, jak vaří konvice s čajem. Jdeme s Jirkou hrát, na dvojce nás dojede a s příjemným nenuceným úsměvem nám popřeje hezkou hru a zeptá se, jestli si nedáme čaj. Právě jsme dopili oba kafe v kelímku, tak jsme poděkovali, že by to bylo prima později, ale že teď ne. No a později na sedmičcce znovu, s úsměvem, jestli už máme chuť na čaj a jaký, jestli černý, nebo ovocný. Nesu peněženku, že zaplatím - čaj je pro hrající zdarma, aby nám nebyla zima! Nenuceně, příjemně, prohodili jsme pár slov, vypili kelímek čaje, pecka.

Později už v autě, to Jirka odjel jsem zjistil, že jsem na hřišti nechal devítku opřenou o strom. Jdu na recepci, potkám onu maršalku, hůl zatím nikdo nenahlásil. Tak už se pomalu smiřuji s tím, že budu čekat, jestli ji někdo nenajde, případně dám telefon na sebe... Paní Maršalka ale sama od sebe mi nabídne, že mě doveze na hřiště a zkusíme hůl najít a zeptat se všech na hřišti, jestli hůl někdo nemá u sebe... (aby pak nezapomněl a nestrčil jí do auta). Rád jsme nabídky využil, sedl si na místo spolujezdce, držel košík s remoskami čaje a kelímky a jeli jsme proti proudu hry... pozpátku. A do toho povídali, paní hraje seniorku, tak jsme si vyměnili pár zážitku z golfu a už je tady první dvojice: maršalka s úsměvem: hezkou hru ještě jednou, nenašli jste golfovou hůl? Ne, nevadí. Všecho v pořádku? Nemáte chuť na čaj? Ne? Tak hezkou hru. Další flajt - to samé, a ještě jeden flajt: a zase, to samé, Hezkou hru, vše v pořádku, nedáte si čaj a ÚSMĚV. U všech flajtů sem viděl, jak se i jim rozzářil úsměv na tváři pozitivním a přitom nijak nerušícím přístupem této dámy. Paní Maršalka se usmívala vlastně furt a nakazila minimálně tím dalších deset lidí, alespoň, co jsem i sám viděl. 4. či 5. flajt - dvě dámy, konečně hůl byla nalezena, hurá. A já byl odvezen zpátky na parkoviště. A ještě teď, o x hodin později, ve mě pořád přetrvává příjemný pocit, že takhle nějak to má vypadat a že to prostě jde.

Paní Maršalko z Hostivaře. Děkuju. Děkuju za hůl, ale děkuju hlavně za to, jak kolem sebe šíříte pozitivní atmosféru a že Vám a Vašemu přístupu k lidem mám za sebou jeden z mých nejkrásnějších zážitků z golfu.
 
Upraveno:
Dnes jsem navštívil s @Jirka 4 Hostivař. Kecali jsme, hra byla místy slušná, hřiště v prima stavu. Ale o tom teď mluvit nechci. Chtěl bych za sebe udělit Hostivaři obrovskou pochvalu a poděkování.

A to všechno díky maršalovi hřiště, tedy maršalce. Hráli jsme ráno, TT po osmé. Už před osmou jsem ji viděl na recepci, jak vaří konvice s čajem. Jdeme s Jirkou hrát, na dvojce nás dojede a s příjemným nenuceným úsměvem nám popřeje hezkou hru a zeptá se, jestli si nedáme čaj. Právě jsme dopili oba kafe v kelímku, tak jsme poděkovali, že by to bylo prima později, ale že teď ne. No a později na sedmičcce znovu, s úsměvem, jestli už máme chuť na čaj a jaký, jestli černý, nebo ovocný. Nesu peněženku, že zaplatím - čaj je pro hrající zdarma, aby nám nebyla zima! Nenuceně, příjemně, prohodili jsme pár slov, vypili kelímek čaje, pecka.

Později už v autě, to Jirka odjel jsem zjistil, že jsem na hřišti nechal devítku opřenou o strom. Jdu na recepci, potkám onu maršalku, hůl zatím nikdo nenahlásil. Tak už se pomalu smiřuji s tím, že budu čekat, jestli ji někdo nenajde, případně dám telefon na sebe... Paní Maršlaka ale sama od sebe mi nabídne, že mě doveze na hřiště a zkusíme hůl najít a zeptat se všech na hřišti, jestli hůl někdo nemá u sebe... (aby pak nezapomněl a nestrčil jí do auta). Rád jsme nabídky využil, sedl si na místo spolujezdce, držel košík s remoskami čaje a kelímky a jeli jsme proti proudu hry... pozpátku. A do toho povídali, paní hraje seniorku, tak jsme si vyměnili pár zážitku z golfu a už je tady první dvojice: maršalka s úsměvem: hezkou hru ještě jednou, nenašli jste golfovou hůl? Ne, nevadí. Všecho v pořádku? Nemáte chuť na čaj? Ne? Tak hezkou hru. Další flajt - to samé, a ještě jeden flajt: a zase, to samé, Hezkou hru, vše v pořádku, nedáte si čaj a ÚSMĚV. U všech flajtů sem viděl, jak se i jim rozzářil úsměv na tváři pozitivním a přitom nijak nerušícím přístupem této dámy. Paní Maršalka se usmívala vlastně furt a nakazila minimálně tím dalších deset lidí, alespoň, co jsem i sám viděl. 4. či 5. flajt - dvě dámy, konečně hůl byla nalezena, hurá. A já byl odvezen zpátky na parkoviště. A ještě teď, o x hodin později, ve mě pořád přetrvává příjemný pocit, že takhle nějak to má vypadat a že to prostě jde.

Paní Maršalko z Hostivaře. Děkuju. Děkuju za hůl, ale děkuju hlavně za to, jak kolem sebe šíříte pozitivní atmosféru a že Vám a Vašemu přístupu k lidem mám za sebou jeden z mých nejkrásnějších zážitků z golfu.

S dovolením posílám šéfovi maršálů na Hostivaři, jistě ho to potěší...
 
Dnes jsem navštívil s @Jirka 4 Hostivař. Kecali jsme, hra byla místy slušná, hřiště v prima stavu. Ale o tom teď mluvit nechci. Chtěl bych za sebe udělit Hostivaři obrovskou pochvalu a poděkování.

A to všechno díky maršalovi hřiště, tedy maršalce. Hráli jsme ráno, TT po osmé. Už před osmou jsem ji viděl na recepci, jak vaří konvice s čajem. Jdeme s Jirkou hrát, na dvojce nás dojede a s příjemným nenuceným úsměvem nám popřeje hezkou hru a zeptá se, jestli si nedáme čaj. Právě jsme dopili oba kafe v kelímku, tak jsme poděkovali, že by to bylo prima později, ale že teď ne. No a později na sedmičcce znovu, s úsměvem, jestli už máme chuť na čaj a jaký, jestli černý, nebo ovocný. Nesu peněženku, že zaplatím - čaj je pro hrající zdarma, aby nám nebyla zima! Nenuceně, příjemně, prohodili jsme pár slov, vypili kelímek čaje, pecka.

Později už v autě, to Jirka odjel jsem zjistil, že jsem na hřišti nechal devítku opřenou o strom. Jdu na recepci, potkám onu maršalku, hůl zatím nikdo nenahlásil. Tak už se pomalu smiřuji s tím, že budu čekat, jestli ji někdo nenajde, případně dám telefon na sebe... Paní Maršlaka ale sama od sebe mi nabídne, že mě doveze na hřiště a zkusíme hůl najít a zeptat se všech na hřišti, jestli hůl někdo nemá u sebe... (aby pak nezapomněl a nestrčil jí do auta). Rád jsme nabídky využil, sedl si na místo spolujezdce, držel košík s remoskami čaje a kelímky a jeli jsme proti proudu hry... pozpátku. A do toho povídali, paní hraje seniorku, tak jsme si vyměnili pár zážitku z golfu a už je tady první dvojice: maršalka s úsměvem: hezkou hru ještě jednou, nenašli jste golfovou hůl? Ne, nevadí. Všecho v pořádku? Nemáte chuť na čaj? Ne? Tak hezkou hru. Další flajt - to samé, a ještě jeden flajt: a zase, to samé, Hezkou hru, vše v pořádku, nedáte si čaj a ÚSMĚV. U všech flajtů sem viděl, jak se i jim rozzářil úsměv na tváři pozitivním a přitom nijak nerušícím přístupem této dámy. Paní Maršalka se usmívala vlastně furt a nakazila minimálně tím dalších deset lidí, alespoň, co jsem i sám viděl. 4. či 5. flajt - dvě dámy, konečně hůl byla nalezena, hurá. A já byl odvezen zpátky na parkoviště. A ještě teď, o x hodin později, ve mě pořád přetrvává příjemný pocit, že takhle nějak to má vypadat a že to prostě jde.

Paní Maršalko z Hostivaře. Děkuju. Děkuju za hůl, ale děkuju hlavně za to, jak kolem sebe šíříte pozitivní atmosféru a že Vám a Vašemu přístupu k lidem mám za sebou jeden z mých nejkrásnějších zážitků z golfu.
Nemám hostivař rád, ale tohle je super. Klobouček.
Na druhou stranu, je smutné, ze je to tak vyjímečné...
 
Nemám hostivař rád, ale tohle je super. Klobouček.
Na druhou stranu, je smutné, ze je to tak vyjímečné...

Hostivař má v tomhle obrovskou "výhodu", že je tam díky lokaci furt plno. A pak tyhle kroky dávají smysl. Já měl dneska na hřišti 12 lidí, včera 4. Čímž to nechci nijak devalvovat, jen že někde to prostě dělat nejde. Ale jdou zas dělat jiný věci, to bez debat.

@requo - šéf maršálů velmi děkuje, rozjasnil si mu den a předává pochvalu jak maršálce, tak i vedení.
 
Hostivař má v tomhle obrovskou "výhodu", že je tam díky lokaci furt plno. A pak tyhle kroky dávají smysl. Já měl dneska na hřišti 12 lidí, včera 4. Čímž to nechci nijak devalvovat, jen že někde to prostě dělat nejde. Ale jdou zas dělat jiný věci, to bez debat.

@requo - šéf maršálů velmi děkuje, rozjasnil si mu den a předává pochvalu jak maršálce, tak i vedení.

Já jenom doplnil Michala. Byl Jsem ještě odpoledne a paní stále rozdávala čaj, úsměv, vlídné slovo a pozitivní náladu. Super.
 
Včera jsem byl také v Hostíku a ta samá zkušenost. Úžasná paní maršálka, stejně tak ochotná recepce. Hřiště opět v top stavu, včetně grýnů...což je skoro zázrak při počtu hráčů, co tam projde, včetně mnoha "nevypichovačů "...
Co mi kazí radost z Hostíku, je restaurace...vaří výborně, ale ta obsluha?!? Nezájem, povyšenost,ignorance...ještě že je naproti Hostivar.
 
Tak, to je ta pověstná první Vlaštovka v péči a starosti o zákazníka, nejen perfektní hřiště , ale i něco navíc .
Kdosi tady kdysi psal o prodeji obalů na nápoje, aby odbourali plasty. Každý tramp/ skaut/turista si nosí svůj hrnek, proč by nemohl golfista, když bude vědět, že toto bude na hřišti “normální”.
 
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom