Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

ČR - Západ Hořehledy

Doufám, že toho máš dost, až v pondělí dorazím všechno sežeru :)
je mi to líto,ale já už to všechno sežral :D :D:D
 
Ještě že tak. Zacpat hřiště svatebčanama je pěkně blbej nápad. Vono mu nestačilo, že se mu tam vožerou a rozjezdí hřiště bugynama..
milej Jardo,je mi líto že odsuzuješ něco co ti ani moc nepřísluší...jsem tu a tu jejich nádhernou svatbu jim mohu jenom závidět...nádherná nevěsta,prostředí a jeden Martin kterej se tu o ně perfektně postaral....
 
no a teď se konečně mohu rozpovídat o mém pobytu v Hořehledech...dvě noci v podkrovním pokoji,čtyři luxusní večeře,dvě přepychové snídaně a na recepci vynikající klobáska... jídlo hotový kulinářský orgasmus :up::up: to je malý výčet toho co jsem tu za pár hodin sežral :D:D na cestu domů nafasuji Martinovy vajíčka...pardon vajíčka od Martinových slepiček :D:D mimochodem mají nádherný kurník... med a potěšení ve skle....shrnuto a podtrženo...ubytování a vše s tím spojené má ode mne maximální počet bodíků...zapomněl jsem na velmi milý a sympatický personál,který se o mě staral jako o vlastního...děkuji :up::up:;);) no a dostávám se ke hřišti...je perfektní....každá jamka je jiná a mají svá kouzla...pro mě jako kriplíka je dost těžké se vyškrábat na vrcholky jamek 3,6,8 :D:D ale ten výhled na okolí za to stojí...greeny jsou fantastické...měkké a krásně rychlé,ferveje krásně střižené a rafy dost kousavé :D:D krásné tréninkové plochy...posuzuji pouze pohledem,páč je nepoužívám :D:D:D bohužel je čas si zabalit,nasnídat a frčet domů..Martine díky že jsi mi dal možnost poznat Tebe a tvé království...:up::up::up::cool::cool::cool: JÁ SE VRÁTÍM
 
milej Jardo,je mi líto že odsuzuješ něco co ti ani moc nepřísluší...jsem tu a tu jejich nádhernou svatbu jim mohu jenom závidět...nádherná nevěsta,prostředí a jeden Martin kterej se tu o ně perfektně postaral....
Milej jumbodedku, obávám se, že tobě zase nepřísluší řešit, co já odsuzuju. Kdybych neměl minimálně tři špatné zkušenosti se svatebčany v Hořehledech, ani bych necek. Pokud jsou tito jiní, nedělají bordel a nemotají se do hry, je to super a na dálku se jim omlouvám.
 
Přemýšlel jsem, co nového u nás vymyslet. A všiml jsem si, že máme málo autů. Tak jsem zatloukl nové kolíky...

2BC14FBC-6399-473A-A151-F8C8E51560AC.jpeg
 
@mkopcak: Chci vidět fotku, že si to zatloukl až na ten koukající půlmetr, jak se na správný outový kolík sluší a patří! :-D

A to je právě ten omyl. Pokud máš na autech založený marketing jako já, tak prostě chceš aby byly kolíky vidět. Na příští rok to ještě vyladíme a budeme na bílo natírat rovnou celé stromy!
 
Varování především pro pány - dejte si bacha, jak dlouho si sedíte na vejcích. Mohli byste být dost překvapený...

0A760DC0-3D2D-49EE-9E73-5F5FB6ADA44E.jpeg
 
Noe poznal konec potopy tak, že mu holubice přinesla snítku. Mě dnes ráno pokadilo kuře, takže tomu přikládám podobný význam. Buď jak buď, je tu nádherně!

BCE8EB21-3C75-4947-A62F-47DF7BC50C58.jpeg
 
Admin note: téma pročištěno - předchozích x příspěvků přesunuto do Stoky. Těm, kterým byl přesunut i související obsah, patří omluva - ale ponechaná vypreparovaná diskuse by nedávala bez přesunutých textů smysl. Nadále prosím zúčastněné držet se tématu vlákna "Hořehledy", bez osobních eskalací, provokací a urážek. Případně offtopic/urážlivé reakce vyignorovat a nerozvíjet.

Připomínám
Koncept - Pravidla komunikace na 19.jamce, českém golfovém fóru.
 
Upraveno moderátorem:
U včerejší fotografie mi byla vytknuta od @bohumil.koval a @JardaK neschopnost mých zaměstnanců rovně vyvrtat jamku a amatérismus mé marketingové prezentace, že si to před fotkou nepohlídám. Celou noc jsem nespal, ale řešení jsem nalezl!

A4EA6A53-5132-4AEA-9CB8-D10947E672A5.jpeg
 
Buď je to mírnou zimou, nebo láskyplnou péčí mé ženy, patrně však obojím. Hořehledští pštrosi se vzpírají vývojovým grafům!

Jsme o měsíc dál, celkové náklady se však v podstatě nezměnily, protože slepičky krmíme vyváženou směsí vitamínů, pšenice, kukuřice (vše pořízeno v mnoha kilogramových dávkách na podzim) a především zbytků z domácí kuchyně (především slupky od zeleniny a ovoce). Zato slepice za leden zmákly snést 244 vajec, čímž za dobu své existence překročily již 1 000 ks.

Za 2 000 Kč jsme dokázali zpěněžit, takže holky zmákly srazit cenu domácího vajíčka těsně pod 3,5 Kč/ ks. Už jen 35 let a ten kurník se zaplatí!

Od února letošního roku jsme se v našem EkoParku drobek posunuli:

1. 2 slepice šly na špalek, pánč na tom nebyly zdravotně dobře. Respektive první byla uspána na veterině (jsme asi jediný chovatelé na světě, který nechali slepici uspat), druhá už šla díky pomoci sousedů na špalek. Ty v budoucnu už si budu vraždit snad sám, má mačo úroveň roste. Máme tedy aktuálně 8 velkých nosnic.

2. Zřídili jsme chov hedvábniček (2 holky + kohout), což jsou takový malý chlupatý zmetci, co toho moc nenesou, ale zato se výborně staraj o kuřata. Tzn. k vejcím přibude i prodej i prodej živých kusů.

3. Hedvábničky skutečně zasedly, jedna zmákla 7 kuřat, druhá 4 ks. Mezi nimi je už třetí plemeno, Wayndotky, které budeme mít (strčili jsme pod ni oplodněný vajíčko, co jsme koupili od jinýho chovatele). Takže aktuálně se nám tu prohání už 20 kusů drůbeže. Velký jsou v původním kurníku, malý kuřata už maj solo malej kurník s minivýběhem (vlastní rekonstrukce a stavba) a ty nejmenší kuřata zatim frčej v psí boudě. Každopádně na říjen je už objednanej druhej profi kurník, kterej obsaděj ty chlupatý lamy - pro ten zas pojedu 2x k Brnu:)).

4. Od pořízení slepic nám holky nanosily přes 2 500 vajec, 800 jsme zvládli zpeněžit a dostat se tak na cenu za vlastní vajíčko 2,6 Kč/ ks (pokud nepočítám pořizovací náklady kurníků, práci, vlastní zeleninu na krmení atd.). Pokud bych tohle všechno započet, bude vejce slušně přes 30 Kč/ ks.

IMG_0951.JPG
IMG_1081.JPG
IMG_1175.JPG
 
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom