Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

ČR - Západ Hořehledy

No jeminkote, to je krása. Neříkej, že tě to nedojímá k slzám. ;)

Aktuálně mě tu k slzám nutí zcela jiné věci, ale tohle mi skutečně dělá radost. Uvědomuju si, že hlavní zásluhu na tom má přízeň počasí a že to může během měsíce být pryč, ale fakt jsem hrdej na to jak to hřiště aktuálně vypadá, protože vím, že na tom každý den maká poctivě parta lidí, který do toho jdou srdcem!
 
Hriste na me teprve ceka. Dnes pouze par ran na drivingu a navsteva restaurace. Hlavni chod, kava i dezert vyborne!!! 😉👍

Ještě by to chtělo tu fotku z tréninku!😄👍
 
Obyčejná slepice dostane na noc zrní a vodu. Hořehledská doutník, PILSNER a pusu!

C236F0A5-C9C2-4B37-8FE9-83F8F0991950.jpeg
 
Tak po roce navštíveny v rámci výjezdu klubu Hořehledy. Paní na recepci možná trošku zmatená, ale milá. Obsluha v restauraci se omluvila za špatnou češtinu (ukrajinka) ale byla v pohodě a příjemná. Jídlo jako vždy super, Milda je prostě jednička! A teď hřiště. Ferveje už proschlé, holt ten déšť chybí. Greeny měkoučké jako kobereček, ale mě vyhovovaly. Celkově je hřiště prosvětlené, rakos na dvojce nepřekáží výhledu na green. Za mě spokojenost, tentokrát jsem tam nenechala zásobu svých míčků, dokonce jsem dva našla ( a nebyly to drivingáče!).
 
Schválně, na kterym hřišti v ČR (krom Albatrossu) hraje dneska několika násobný vítěz majoru?

Snímek obrazovky 2019-08-18 v 11.58.23.png
 
By si tam mel pristavit popelnici :)

V sobotu sem tam chtěl nakreslit nějaký sprostý obrázek, ale není tam křída. :( Asi @mkopcak ví proč, ono by se to zvrhlo!
 
Upraveno:
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom