Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Recenze [HODINKY] Garmin VivoActive 3

Admin note: Téma pročištěno. Diskuse o značkách telefonů apod sem nepatří.

Přesunuto (vyčleněno) do Hospůdky do nového vlákna "
Mobily, telefony, operátoři a vše kolem".
V recenzích se prosím držme co nejvíce recenzovaného produktu.
 
Upraveno:
Poslední měsíc mám velké problémy uložit odehrané kolo, na poprvé se to neuloží nikdy, dnes se dokonce hodinu neúspěšně snažili uložit skóre a s hodinkami nešlo nic dělat, nereagovali. Co update to vždy nějaký nový problém.
Přesně, já taky a moc mě to mrzí - mám S60 a neukládá se mi skórkarta, navštívil jsem dvě nová hřiště a statistika v háji! Na maily nereagují... :cry: :cry: :cry:
 
Zdravím Honzo a děkuji za tuto recenzi.
Chci se zeptat (kohokoliv kdo má tu zkušenost)nevíte jaký je rozdíl mezi VivoActive 3 a 4? Mluvím tedy hlavně o golfových funkcích. Přibyly nějaké funkce nebo naopak ubylo něco z tabulky?

díky
4ky jsem nemel, ale dle specifikace tam zadny rozdil neni.
 
Uz podruhe za poslednich asi sest her se mi stalo ze se mi ulozila v connectu aktivita golf, ale skorkarta ktera se tam objevi spolecne s aktivitou jo. A pritom ji v na hodinkach v poslednim golfu vidim. A v garmin golf aplikaci uz taky neni. Ne ze by na tom nejak zalezelo, ale rad si prohlizim ty povedene rany a doplnuju si ktomu jakou sem hral holi a nasledne koukam do statistik. Hodinky jsem restartoval a nic. Nevi nekdo co s tim?
 
”ale skorkarta ktera se tam objevi spolecne s aktivitou NE” :p:eek:
 
Ahoj, Tak jsem vyzkoušel moje "nové" vivoactive 4S poprvé na golfu a golfových novinek vůči vivoactive 3 (měl jsem předtím) je požehnaně:)
1) změna grafiky a díky 2ma tlačítkům i trochu ovládání
2) VA 4 podporují CT 10 senzory na hole, dostal jsem od ježíška 3ks sadu a mám SW,PW, putter, funguje dobře, jen zatím mi do mapy občas hodí i cvičný prošvih... (do score naštěstí ne)
3) lze zapnout tracking holí:up::) huráááá, v nastavení activity/golf a pak po každé ráně nabídne na hodinkách výběr hole zadané v "gear", dokonce chytře dle vzdálenosti ke greenu...
4) další pecka je možnost manuálně přidat ránu, to je v menu u poslední rány (ikonka letícího míčku), ještě více vyzkouším, zda půjde takto přidat out/voda trestnou

vypadá to, že to doplnili v nějakém z posledních FW upgrades. v manuálu o tom nic není a na webu jsem taky nenašel podrobnbosti.
zítra vyzkouším více na Slapech:cool:
Pokud bude fungovat, jak očekávám, tak je to pecka a golf na Garminu má vše podstatné (konečně:oops:)...

už jste někdo také na Vivoactive 4 hole zapisoval, případně přidával rány?
Pavel
 
Super, díky za pozitivní zprávy, už se těším na Venu 2 :) Na Vivoactive 3M mi postupně praskly všechny rohy, kdy sekunďák sice funguje, ale v jednom rohu jsme nezachránil kovové "sleeve" a vypadává mi pásek občas :-/ Zatímco V USA a UK vyměňují hodinky kus za kus, v ČR na nás kašlou...

Jinak hostivař má aktualizované podklady a ukazují stejně jako sloupky a značky vzdáleností.
 
Ahoj,
Počasí nevyšlo a pršelo🌧️ 14 jamek. Další poznatky:

2) rány sensory odliší od cvičných prošvihů a do score počítají jen rány , ALE bohužel v mapě na Mobile connect část těch cvičných prošvihů jeo_O.... nutno po hře promazat. zkusím nechat senzor jen na putteru a SW, PW si budu zadávat jako jiné hole na hodinkách... a nebo dva sensory přendám na nejčastější hole 5W (můj driver;) a hybrid)
3) tracking holí funguje perfektně:), chytrá nápověda také, je nutné předem zadat v garmin hodinkách v nastavení délku drive rány, od toho pak hodinky odečítají délky/hole a nabízejí vhodné hole dle vzdálenosti od greenu:cool:
4) to jsem nezkoušel, u jediné ztracené rány (rokle jamka 18, už jsem toho měl dost😯) jsem zapomněl vyzkoušet a ránu navíc zadat.

za 18 jamek hry 3"40 hod ubylo cca 40% baterie hodinek.

Takže za mě mohu Vivoactive 4 směle doporučit na golf👍 a umí toho samozřejmě mnohem více🧘‍♂️🏊‍♀️⛷️🚴‍♂️🏋️‍♂️
Pavel
 
Ahoj,
byl jsem opět hrát (poprvé Telč)

ještě pár doplnění ke zkušenostem s Vivo active 4 na Golfu.
ad 4) přidat ránu jde, počítá délku od místa, kde zapnete, pak vyberet hůl z "gear", penalty to neumí. jediné mě napadlo, přidat si do gear Hůl se jménem třeba "penalty" a tu pak u vody/lesa použít na extra ránu s 0m délkou....

ad2) senzory pořád na mapě udělají i některé cvičné prošvihy (to ještě zkusím najít někde více info, zkušeností), zatím jsem je nechal na Putter, SW,PW. udělá to tak na každé druhé jamce. nejspíš je to zmatené, když už hraji jen malý nízký chip kousek od greenu...

jiné je i ukončení kola. na VA 4 nutno potvrdit konec kola a uložit (na VA3 to hned udělalo po poslední jamce).

zaznamenané prošvihy na mapě:
1623224674767.png

Pokud někdo máte také VA 4, budu rád za doplnění nebo vaše zkušenosti,
Pavel
 
... penalty to neumí. jediné mě napadlo, přidat si do gear Hůl se jménem třeba "penalty" a tu pak u vody/lesa použít na extra ránu s 0m délkou....
To je zajímavý nápad, jen je otázka, zda se ta extra rána s 0m zaznamená a nebude nahrazena skutečným úderem z téhož místa.
Až vyzkoušíš, tak dej vědět ;)
 
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom