Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Golfové rukavice

V téhle ceně se připlácí jen doprava a DPH. Clu to nepodléhá
Ano, teď ne. Pokud ale UK opustí i společný celní prostor, tak se clo (dle druhu zboží) bude vypočítávat a platit. I když u většiny zboží bude nejspíš 0%.
A to osvobození od cla se vztahuje jen na nekomerční dovoz.
 
Až k tomu dojde , budete rádi za GT😄😎, jinak lze objednávat tam kde se šíjí .jen jediný problém je množství. Jinak cena tam je , že se někdy divím za kolik a kolik na tom mají😩😳.
Samo sebou clo a DPH a počítejme dopravu přesto je ten rozdíl obrovský.
 
V téhle ceně se připlácí jen doprava a DPH. Clu to nepodléhá
Předpokládám, že jako konečný spotřebitel platím DPH už dnes a brexit na tom moc nezmění. Nebo vy snad z UK dostáváte zboží bez DPH?
 
Předpokládám, že jako konečný spotřebitel platím DPH už dnes a brexit na tom moc nezmění. Nebo vy snad z UK dostáváte zboží bez DPH?
Myslím obecně při objednávání věcí z ciziny.
 
Chtěl jsem krátce poreferovat a třeba někomu i nabídnout před sezónou svoji zkušenost s rukavicí (než ji se slzou v oku pošlu po dobré službě do rukavicového nebe). Skoro celý minulý rok jsem používal rukavici z Decathlonu, tuto:

Výstřižek.PNG

https://www.decathlon.cz/rukavice-soft-pro-pravaky-id_8540155.html cena 299 Kč, mám konkrétně modrou. V podstatě si nemohu stěžovat. Přes 50 her, mockrát na drivingu... a pořád alespoň trochu drží tvar, samozřejmě už se teď trhá (na palci) a vypadá jetě (viz obr níže) - ale stále v pohodě použitelné. Jsem velmi spokojený. Na ruce mi sedí a od začátku seděla příjemně. Netvrdím, že jiné nejsou lepší nebo třeba i hezčí, ale tady mi rukavice po všech stránkách velmi vyhovuje a vyhovovala po mnoho týdnů. Takže osobně budu i nadále držet "značku" a typ a klidně s čistým svědomím rád doporučím. Poměr cena výkon mi přijde po skororoční praxi parádní.

A pak to důležitý - je modrá. :)

---
Foto po cca roce používaní:

53FF9536-5D64-4638-B6CA-4B2836186B4F.jpeg B741B9A8-52E5-4C54-AFF5-E91B9648F3F7.jpeg
 
Upraveno:
Koupil sem dva kusy těch PRO v Decathlonu, vypadají solidně, za 179kc, jestli vydrží alespoň 10-15 her tak super. Kupodivu myslí i na leváky.
 
Vyskocilo na me, zkusenosti nemam. Zna nekdo?


GOLF TRACKING E-SHOP | Golfové rukavice

Golfové rukavice z pravé či umělé (syntetické) kůže. Vysoká kvalita, nízká cena. česká značka.
eshop.golftrackingacademy.com
eshop.golftrackingacademy.com
Koupil jsem teď dva kusy, protože mají i černou variantu a za mě spokojenost. Perfektně sedí a po pár hrách není co vytknout. Předtím jsem měl Hirzl, která byla taky dobrá, ale cena je úplně jinde. Navíc mi neseděla délka palce.
 

Podobné

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom