Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Golfové povolání - Sběrač míčků

JanKostalCZE

Guru fóra
19.jamka
Jméno
Jan
Přijmení
Košťál
Klub
Prague City Golf Vinoř
HI (HCP)
0,2
Před časem jsem si chtěl zkusit sbírat míčky na drivingu a už se z toho stala občasná brigáda.
Sbírám na drivingu Rohanský Ostrov na Praze 8.
Driving má rozlohu cca 30000M^2, naštestí mám sbírací autíčko s 5 koši na sbírání, takže to jde docela rychle. Celý driving se dá sesbírat za 1:30-2 hod, dle počtu míčků a rozptylu trénujících hráčů.
Neni to jen ježdění s vozítkem po louce. Koše se časem naplní a tak musím míčky vysypat na korbu sbíracího John Deera a jedu dál :)
Na konci je míčky třeba míčky z korby vysypat do myčky míčků, z té to jde automaticky do vydavače.
Práce má dost nevýhod, jako golfová hra zaleží vše na počasí. Nejhorší varianta je, když prší. Autíčko je jen mřížované a mokro je v celé kabině. Další problém je, že na míčky se lepí tráva, která ucpává kotouče, které sbírají míčky. Sbírání v dešti je opruz. :(
Celkově je sbírání dobré na relaxaci a vyčištění hlavy. Neni třeba tolik přemýšlet, jen si určit systém sbírání a jezdit a jezdit a jezdit...
Největší rozruch je, pokud mě trefí míček, pokud odskokem, neni to výrazná rána, ale pokud carry, je to dost slyšet a z prvních ran jsem se málem po.... :D

Popisy fotek:
1. Sbírací John Deere na svém parkovacím místě na ploše.
IMG_1544.JPG

2. Systém mytí míčků. Vpravo koryto na míčky, na konci spirálovitá myčka, vlevo výtah, ze kterého padají míčky do vydavače.
IMG_1548.JPG
 
Upraveno moderátorem:
Zdravim Ta Jano, dnes som si na teba spomenul na RO, v prvom rade, ze by som potreboval mentora pre svoj driver a ked uz driver,tak pozriet na moj styl celkovo, ale hlavne som sa ta chcel opytat,ked uz brigadujes ako zberac, nemate tam nejake tabulky s velkym cervenym pismom ZAKAZ VSTUPU?Preco?
Dnes som si isiel zopar mickov odpalit a co nevidim, u zltej vlajocky sa fotia dve pi*e - musel som to napisat,lebo nechapem.Na drzovku si vkrocia do odpaliska(tam kde micky dopadaju) a zacnu sa pozovat,fotit,...s panom vedla kukame na seba,ci sa nam sniva.chapem urobim dve fotky a utekam,ale oni sa este na just vybrali krizom cez cely driving...nechapal som.vobec im nevadilo,ze ten micek ich moze zabit...taka mala prosba.
 
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom