Chtěla bych se zeptat, jak to bylo u vás se seznámení s golfovými pravidly. Ještě než jste šli na hřiště. Tak už jste je uměli, nečetli jste si je nebo jste se je učili až hrou a zkušenosti na hřišti? Děkuji moc
karlos
Tak za mně, neuměl jsem vůbec nic, všechno jsem jaksi doháněl vlastně při hře a zbytek hledal na netu. Ale osobně si myslím že na začátku je daleko důležitější se chovat slušně na hřišti a ke hřišti, bez karty můžeš na všechny public course, ale být tam za hovado se mi fakt nechtělo 
Něco jsem nakoukal v bedně při sledování turnajů, něco jsem si načetl, něco málo mě naučili na kuru a zbytek postupně...
Já měl písemný test z pravidel jako součást celé zkoušky. Psal jsem ho hned po dohrání hřiště. S upozorněním, že pokud bude otázka ohledně OUTu zodpovězena špatně, nedostanu osvědčení, i kdybych měl komplet všechno správně
A jakmile vyjdou nová pravidla jdu na kurz rozhodčího. Nejlepší seznámení s pravidly!
JanKostalCZE
- Jméno
- Jan
- Přijmení
- Košťál
- Rok ZK
- 2009
- Klub
- Prague City Golf
- HI (HCP)
- 0,1
- P/L
-
- Pravák
- Značka
- Mizuno, Titleist, UA
- Feedback
- +0 / 0 /-0
ja mel tez test na ZK. kurz rozhodnicho planuji na 2-3.4.
mkopcak
- Rok ZK
- 2010
- Klub
- Hořehledy
- HI (HCP)
- 9,8
- P/L
-
- Pravák
- Rozhodčí ČGF
- II.třída
- Golf. trenér
- ČGF 3.třída
- Feedback
- +0 / 0 /-0
My tedy testy neděláme (na hřišti taky nepíšete testy), ale ptáme se na už v průběhu hry, případně děláme modelové situace, aby je zkoušený vyřešil.
jan
- Klub
- Pysely
- HI (HCP)
- 26.7
- P/L
-
- Pravák
- Značka
- Mizuno, Cobra, Cleveland, Bettinardi
- Feedback
- +0 / 0 /-0
Ja mel jako soucast ZK hry dukladnou nalejvarnu a nasledne jsme si zaklady ukazovali na hristi. Hlavne mi byl kladen na srdce zaklad etiky, coz je skoro i dulezitejsi.
JA se to ucil a ucim za pochodu... 
Na zacatku bylo hlavne vysvetleno jak se chovat
Na zacatku bylo hlavne vysvetleno jak se chovat
Podobná témata
- Zobrazení
- 641
- Zobrazení
- 2K
- Zamčeno
- Zvýraznit
- Zobrazení
- 302