Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Golfhouse v ČR konec?

requo

Guru fóra
19.jamka
Jméno
Michal
Přijmení
Šatal
Klub
Hořehledy
HI (HCP)
+- 17
Zaslechl jsem informaci, že GolfHouse na Chodově by měl v ČR končit letos v půlce února.

Psal jsem dotaz do golfhouse chodov - bez reakce.

Nemáte někdo více info, případně můžete potvrdit či vyvrátit tuto zprávu?
Pokud je to pravda, tak se nám tu ten golfový trh pěkně pročišťuje.
 
Před pár dny jsem zanechal nemalou částku v Golf House Wiener Neudorf (samozřejmě v horním outletovém patře, kde se dá občas narazit na něco hezkého za půlku). Kecal jsem trošku s prodavačem a chlubil se že mají pobočku v Praze, ale nic o ukončení nezmiňoval, ale to asi taky nemusel vědět. Takže vlastně informace ktématu je v mém příspěvku nulová :cool: kruci
 
Ano, konci na Chodove, uvolni prostory Decathlonu, stale jednaji o nove provozovne, tedy uplny konec by to byt nemel
 
Vida, já slyšel tedy jiné zdůvodnění - resp. že příčina je obrácená, že odejdou a uvolněné prostory obsadí Decathlon. Ono je to v důsledku asi jedno.

Za mě osobně přišlo vždycky zvláštní umístění GolfHouse. Zrovna sousedství Decathlonu mi přjde jako docela kontraproduktivní - pro GolfHouse. Pocitově. Ne že by tedy v Decathlonu toho golfového měli mraky, co by stálo za řeč (najdou se vyjimky, sám nosím třeba na zimu botky a vlastně i malý bag). Na druhou stranu, díky Decathlonu se mnoho lidí dozvědělo, že tam vlastně GolfHouse je... těžko by náhodně někdo jel kolem jen a zastavil, kdyby tam nebylo nic jiného. Takže možná nakonec ten vliv byl na Decathlon obrácený - pozitivní (myslím, co se týče hadrů).
 
Promiň Michale,ale píšeš to samé co Jan.. ;)

Ano, máš pravdu, přečetl jsem si to znovu a zformuloval jsem to nechtěně shodně. Nevadí. Nebylo to nijak podstatné a pro téma přínosné, aby si to zasluhovalo zpětně editaci. Díky za upozornění. :up:
 
A kus trhu si ukousne i Bestgolf, byť ho limituje to, že nemá aspoň rohožku a plátno na vyzkoušení holí...
 
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom