Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Golf v TV

Poprve jsem ho slysel komentovat v patek a rikal jsem si cim si to zaslouzil, ze ma takouvou negativni hodnoceni komentovani. Podle mne to bylo docela zabavne a dost info. Nejlepsi hlaska byla, ze golfiste jsou strhani na tvari od slunce a neustaleho psychickeho tlaku.... :)
Ja si vzdy myslel, ze si jdu procistit hlavu a odpocinout na hriste
 
Záměny programů na Eurosport Player jsou opravdu k vzteku. Už minulý týden se části diváků do vysílání golfu pletl tenis, dnes pro finále Masters stejná situace - pustím golf, ale vidím tenis. :mad:
63FDDF65-5A86-4619-93B8-D49A942B5AC6.jpeg
 
Záměny programů na Eurosport Player jsou opravdu k vzteku. Už minulý týden se části diváků do vysílání golfu pletl tenis, dnes pro finále Masters stejná situace - pustím golf, ale vidím tenis. :mad:
Zobrazit přílohu 16310
No, ono to spíš bude problém celého Eurosportu.
Teď už běží golf, zrovna jsem to pustil.
Ale v programu všude na netu na E2 golf od 20:00, nicméně v programu E2 to bylo psáno od 18:00. Nevím, kdy přesně to pustili, vypadá to ale, že se ATP v Dubaji hraje na dva sety. A nebo ten třetí byl rychlý :D
 
Během toho přenosu zaznělo, že každý poskytovatel může mít ten přenos jinak upravený. Proto prý tam někomu mohl skákat tenis.
 
Přesně tohle jsem chtěl včera napsat. Musím se mu omluvit. 🙏 V pátek i v sobotu mě bavil. Když přimhouřím oko, jak neskrytě fandí Leeovi a nemá rád Brysona, tak ve zbytku fakt ubral a najednou se to poslouchat dá. Komentář, že by se Major měl nazývat jen Grandslam, protože mu to evokuje Majora (doplňme si prý sami), byl zbytečnej, ale jinak fakt dobrý. 👍
Tak neměl jsem pocit, že by Westymu nějak evidentně stranil! Ale otázka zní: On tady existuje někdo, kdo Westwoodovi nefandil??? GRRRR!😤😁
 
Během toho přenosu zaznělo, že každý poskytovatel může mít ten přenos jinak upravený. Proto prý tam někomu mohl skákat tenis.
no, mě minulý týden z technické podpory sledovani.tv napsali, že přenos pouští přesně tak, jak ho od eurosport dostanou. A golf mi začal ve chvíli, kdy skončil zápas v tenise.
 
Tak neměl jsem pocit, že by Westymu nějak evidentně stranil!
Tak tohle je vtip dne... 😂 Několikrát to za ty 4 dny přehnal natolik, že se omlouval i divákům.
 
Tak tohle je vtip dne... 😂 Několikrát to za ty 4 dny přehnal natolik, že se omlouval i divákům.
Souhlas. A docela mi to vadilo. Při každý jen malinko povedený ráně Westyho se mohl s prominutím pos.... a když to Dešampón na 16-ce posadil na 4m do eagle, bylo ticho. Ale naprostý. Začal o eagle mluvit, až když dorazili na grýn.
 
Tak tohle je vtip dne... 😂 Několikrát to za ty 4 dny přehnal natolik, že se omlouval i divákům.
Máš pravdu, fandil mu brutálně, ale proč ne, aspoň to nebylo tak hyperkorektní, trochu změna...mně to nevadí...
já mám sice raději Thomase, takovej americkej kluk z plakátu (a Titleist)...
ale Westwood je mi sympatický, viz. jeho rozhovor -
Westwood druhý týden za sebou útočil na vítězství, ale ani tentokrát neuspěl. "Nerad to říkám, ale dohání mě můj věk," prozradil 47letý Angličan po turnaji.
"Nehrál jsem svou obvyklou hru, cítil jsem únavu. A trefoval špatné rány, které normálně netrefuju. A nebyla to jen ta na čtvrté jamce, podobně špatné jsem zahrál i na dvojce a na jedenáctce," konstatoval Westwood.

poněkud rozdíl proti jiným sportům/sportovcům...za mě :up:
 
Tak fandil, nefandil. Nehrál snad Westwood první 3 kola a hlavně v sobotu fantasticky? A týden předtím zrovna tak? Je to klasik a ( asi jen pro někoho, s čímž nemám absolutně problém ) velký sympaťák! AB není profesionální komentátor a může si dovolit projevit emoce. Na moji otázku, jestli je tady někdo, kdo Westymu nefandil, už znám odpověď 😀, ale to je ok. Někdo má rád holky a jiný zase vdolky! Lee a ani Bryson, si za nedělní kolo vyhrát nezasloužili, takže velký respekt k Thomasovi! Ale mládenci: na LW mi nešahejte! A vlastně ani na ty, kdo mu fanděj!😀
 
Na moji otázku, jestli je tady někdo, kdo Westymu nefandil, už znám odpověď
To asi bylo na mě. ;) Ono nejde o to fandit, či ne, ale mělo by to mít nějaký rámec. Proti tvýmu LW rozhodně nic nemám. Naopak, je to velkej sympaťák a vadilo by mi to nepřiměřené vyzdvihávaní, i kdyby to byl i můj oblíbenec. Protože chvilkama už to zavánělo až neúctou k některým jeho soupeřům.
 
Tak fandil, nefandil.
To "nefandil" tam máš navíc. 😂
Mně to nevadí, že fandí. Není na veřejnoprávní televizi, kde by měla být nestrannost a i tam to pokulhává. Ale on je úplně vysazenej proti Dešampónovi, to mi vadí.
AB není profesionální komentátor
Vzhledem k tomu, že mu Eurosport asi neplatí úsměvem, tak bych i tady polemizoval. 🤑 Jeden AB, co zase není politik, úplně zadarmo vede tuhle zem. 🙈

Pojďme to uzavřít. Alan B. má nakloněnou rovinu, ale nemá to nějaký úplně špatný dopad, tak je to fuk.
Btw., já fandím Leftymu, ale toho vídám víc na instagramu, než v televizi. 😂🤷‍♂️
 
Včera jsem koukal na PGA na Eurosportu s komentářem AB... Uznávám, že jeho postřehy jsou zajímavé, ale jakmile je tam sám, je to hrozný. Krom toho, že v úvodu zřetelně řekl že Sabbatini je ze SlovInska (ano, huhňá, ale tohle nešlo přeslechnout) tak po tom, co na devítce to zabalil "es dabljů" Kim, protože se držel za záda a záběr byl, jak si vrací skorky, do toho infromace, že odstoupil. On to dlouhou dobu komentoval, jak si kluci zapomněli na začátku vyměnit skorky a jestli si mají psát skore hráči... Musel jsem to přepnout do angličtiny.
 
Kdo bude přenášet Ryder Cup? E2 nebo Golfchannel? Myslím tedy český E2, já mám německé E1 a E2 a z golfu je jen občas hodinový sestřih.
 
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom