Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Golf.cz Erpet – minulost, přítomnost, budoucnost

Jamka R. Reader

Admin
19.jamka
Robot 19.jamky
Erpet – minulost, přítomnost, budoucnost (Golf.cz)

Luděk Eremiáš - Erpet Group
Luděk Eremiáš – Erpet Group


Erpet Golf Centrum, jeho indoor, jeho golfový klub, jeho hráči a činnost vůbec jsou zlatou nití novodobé historie českého golfu. Před pětadvaceti lety se v hale na Smíchově objevily první simulátory a začala se psát nová kapitola golfové hry v Čechách.
Ve své době byl Erpet se čtyřmi simulátory, šestnácti odpališti, malým hřištěm, kterému se neřeklo jinak než dvoreček, jedinečným a největším zařízením tohoto druhu v Evropě. V zimní sezóně zde pulzoval život, stáhla se sem většina golfových trenérů. Odpaliště, simulátory a hřišťátko byly věčně obsazené do pozdních večerních hodin.
Ústřední postavou dění v golfovém centru byl Karel Vopička, který sem přešel z Golf Clubu Praha. Pořádal zde dospělé, juniorské a dětské turnaje, mistrovství republiky na simulátorech, společenské akce. Nedělní dětská dopoledne pod Vopičkovým vedením provázely mraky dětí od nejmenších až do deváťáků, v Erpetu v těch chvílích bylo jako v úlu. Náš server tyto líbezné turnaje nejmenších dokumentoval patnáct let.

Erpet Golf Centrum ukončilo svojí činnost letos po dubnovém nočním požáru, hala se stala nepoužitelná. Samozřejmě se okamžitě vyrojily spekulace o důvodech požáru a následného uzavření haly. Většina pramení z neznalosti. Erpet Group společníků Eremiáše a Petra byl v hale generálním nájemcem, nebyl majitelem. Majetkové náležitosti se odehrávaly jinde.

S Luďkem Eremiášem jsme si popovídali o slavné minulosti, současnosti a budoucnosti Erpet Golf Centra a o tom, co bude s klubem, hráči, s halou, nebo místo ní. Povídání, které na závěr nastíní budoucnost lokality najdete na následujícím videu.

Pokračovat ve čtení...
 
Upraveno moderátorem:
A tady je video z youtube:

 
"Erpet Golf Centrum ukončilo svojí činnost letos po dubnovém nočním požáru, hala se stala nepoužitelná. Samozřejmě se okamžitě vyrojily spekulace o důvodech požáru a následného uzavření haly. "

No, vzhledem k tomu, že už to měl ve vlastnictví někdo jiný dávno před požárem, tak dle mého názoru se o žádnou spekulaci nejedná.... Nehledě na to, že hořely kanceláře a ne golfové plochy...
 
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom