Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Dostupný nový lajk: Dík za info!

Admin

Admin 19.jamky
19.jamka
Dostupný nový lajk: Dík za info!


dik za info.png



Použití:
  • vhodné pro situace, kdy oceňujete přínosnost informace, ale není to úplně, že by se vám daná informace "líbila"
  • Tedy např. negativní recenze hřiště, nebo obecněji: ne pozitivní sdílená informace, která vám ale přesto přijde užitečná a je dobré za ní pisateli poděkovat
Proč?

Mnoho z nás se postupně odhodlává k snaze být objektivní a jdou se svoji kůží na trh. Je vhodné tuto informaci nějakým způsobem ocenit a tím pisateli dané zprávy a informace poděkovat. Ale klasický palec nahoru je/může být vnímán jako "mám radost, že to tak je". Tento nový "zelený" palec nahoru je v podstatě také oceněním a poděkováním pro pisatele, ale se snahou bez toho pozitivního zabarvení. Udělováním tohoto nového lajku "Dík za info" místo žádného lajku pomůžeme tvořit a dodávat "odvahu" pisatelovi do buducnou ale i dalším - že informace pro nezájem nezapadla.

Prosím tedy, pokud vám libovolná sdílená informace přijde užitečná a nechcete z livovolného důvodu dát "To se mi líbí, Shot!" nebo jiný lajk, využijte tento nový lajk: Dík za info!
 
Upraveno moderátorem:
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom