Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Článek Dobrý den, prosím, děkuji a...

requo

Guru fóra
19.jamka
Jméno
Michal
Přijmení
Šatal
Klub
Hořehledy
HI (HCP)
+- 17
Právě jsem publikoval článek: Dobrý den, prosím, děkuji a...

Dobrý den, prosím, děkuji a...

Článek  Dobrý den, prosím, děkuji a...

Čistím fórum. Je to taková ta nudná průběžná činnost, kdy duše pedanta prostě nemůže dobře spát, když ví, že na čtvrté stránce témat je nějaké vlákno z roku 2016, které tam prostě nepatří a mělo by být zařazeno v jiné kategorii. Je to zásadní problém, který každý chápe a kterému mnoho lidí...

Diskuse a komentáře k článku vítány.
 
Upraveno:
Hezky sepsano!
Diky za neuveritelnou houzevnatost a buldoci energii, kterou do jamky neustale davas. To prebije i tve puttovani! :)

No a s tim nazvem... nazor zrovna na toto jsem upllne nezmenil. Nutno ale rici, ze jsem si zvykl a tedy odpoustim. :D
 
Abych pravdu řekl, nikdy by mě při jamkovce v Hořehledech nenapadlo co z toho vznikne, jak dlouho to vydrží a navíc že to budu denně číst.. Tímto děkuji náčelníkovi a dalším zakladatelům..:up:
 
Čistím fórum. Je to taková ta nudná průběžná činnost, kdy duše pedanta prostě nemůže dobře spát, když ví, že na čtvrté stránce témat je nějaké vlákno z roku 2016, které tam prostě nepatří a mělo by být zařazeno v jiné kategorii. Je to zásadní problém, který každý chápe a kterému mnoho lidí rozumí, když jim ho vyprávíte... protože prostě tam nepatří. NEPATŘÍ. Jasný ne?


Tahle činnost má vyjma trpělivého a mírně ztrápeného úsměvu mé úžasné ženy @kristyna jednu linku a probouzí vzpomínky... Procházíte totiž vlákna, která vznikla dávno. No, dávno, na Jamce se to zdá jako před generacemi, a přitom jsou to jen tři, čtyři roky zpátky. Připomenete se kamarády, kteří byli na začátku a kteří za těch pár let odvlekl občas golfový bůh někam jinam. Vzpomenete si na ty chvíle u stolu, kde jste jako nadšení hobíci s čerstvou Zelenou kartou v hospodě nad pivem měli sen a u cigarety @JirMar jste si navzájem dávali odvahu udělat první spolhru, a vůbec vytvořit nějaká vlákna (přišli na první sraz přesně tři lidi, z toho dva z rodiny od Jirky), nebo kdy @doktordee mně po mnoho měsíců poslouchal, pomáhal a tvořil pro Jamku spoustu grafiky a nebo kdy vymýšlíte Golfovou Výzvu... vzpomínáte? Tu jsme společně tvořili v hospodě kousek od Alzy. A nebo vzpomínka kdy s @jan jsme do nekonečna debatovali o tom, jestli vůbec golfové fórum má smysl a jak je naprosto idiotský název 19.jamka... že jako PR to prostě stojí na prd.

Procházíte stará vlákna, staré články, které jsme vytvořili. @JanKostalCZE napsal třeba loni výborný článek plný tipů, jak ušetřit při zahraniční hře. A nebo první RequoCup, dva roky zpátky na Kuňce, kde jsme kalili s PROfíkem až do rána - modří (ok a červení vědí) a ehm, ráno hledali moje boty na drajvingu. Nebo spousta prvních Deníčků od @mkopcak, kde je v čele golfového hřiště (a voni mu tam prosím choděj lidi!) Jirku @JirMar jsem už zmínil. Skvělej golfista, stejně jako já - v podstatě máme samé dokonalé rány a ten závěr na jamkovišti, radost pohledět. Chybí mi jeho Pondělní Mulligeny, ale teď má vlastní punkové rádio, kterému věnuje volné chvíle. A ještě jsem si vzpomněl na skvělý článek, jak být dobrým golfistou... to se hodí před novou sezónou. Sepsal ho @jan. A nebo chvilky Poezie od @Jerry... a mnoho dalších, které jsem nejmenoval a přesto tohle fórum tvoří... jsou nás desítky.

Dva měsíce si říkám a přemýšlím, co za sdělení a poselství před novou sezónu tady napíšu. Nic světoborného mě nenapadlo, pár poznámek, vzletných myšlenek.... Takové to Hezkou hru a že před námi je špičková sezóna plná krásných ran a skvělých golfových zážitků a co všechno bude nové, lepší, blyštivější... Tak to psát ani nebudu. Snad jen dokončím nadpis pro ty, co tuhle letošní sentimentální úvahu dočetli až sem.

...a úsměv.

Hezkou hru po celý letošní rok. :)
Michale....právě jsem uronila kroupu jako hrom :)

jo a díky...za nové přátele, za dobré obchody, za skvělé kontakty a za tvoji trpělivost s námi prudícími vlákna zaneřáďujícími členy Jamky.😘
 
  • To se mi líbí
Reactions: jan
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom