Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Blog Deníček golfového manažera 47. - Náhodný másterplán

mkopcak

Guru fóra
Klub
Hořehledy
HI (HCP)
8,0
Právě jsem publikoval článek:

Deníček golfového manažera 47. - Náhodný másterplán

Blog  Deníček golfového manažera 47. - Náhodný másterplán

Ti bohorovnější z nás budou tvrdit, že jedou svůj život podle jasně daného masterplánu. Že už v plínách dostali vnuknutí, jak a čeho v životě dosáhnout a jdou tvrdě za tím. My ostatní obyčejníci víme, že život je spíš pekelně zašmodrchaným klubkem nahodilých šancí a rozhodnutí. A že celá jeho...

Diskuse a komentáře k článku vítány.
 
Upraveno moderátorem:
Ti bohorovnější z nás budou tvrdit, že jedou svůj život podle jasně daného masterplánu. Že už v plínách dostali vnuknutí, jak a čeho v životě dosáhnout a jdou tvrdě za tím. My ostatní obyčejníci víme, že život je spíš pekelně zašmodrchaným klubkem nahodilých šancí a rozhodnutí. A že celá jeho fantastičnost spočívá právě v tom, že jedno naprosto nepodstatné skrčení pro povalující se odhozený obal od nanuku nám v následující pikovteřině může zachránit život před prolétajícím odlomeným plechem z bouračky pár kroků od nás.

Zobrazit přílohu 29779

Mou ženu jsem potkal v předchozí práci. A do ní jsem se dostal jen díky tomu, že z té ještě předchozejší jsem dostal vyhazov, protože jsem se nedostatečně lísal k mysteryzákazníkovi, protože jsem byl na směně s horečkou zaskakujíc za kolegyni. A do týmu mé ženy mne vzali i z části proto, že jsem si z výběrka udělal legraci a rozhazoval svým budoucím nadřízeným Raffaella a popatlal si ksicht obličejovou maskou. To ne že bych si myslel, že za to budu mít body navíc, ale byla to firma distribuující kosmetiku. Už tady těch náhod máme celkem dost.

Svou ženu miluju pro její osobnost, odhodlání a zarputilost kombinovanou s průsvitnou něžností lesní víly. Ale začal jsem s ní chodit kvůli něčemu jinému - kvůli psovi. Má bezprostřední a impulzivní budoucí choť si totiž v počátku našeho vztahu do panelového bytu 1+kk, který už obývala společně s obrovských chrtem, pořídila ještě zachráněné štěně od popelnic z Řecka jménem Miki. Jako každý pes je i on nejhezčí a nejlepší na světě. Mě uchvátila jeho energická a přátelská povaha, takže jsme spolu absolvovali stovky a tisíce procházek po hostivařském lesoparku a desítky hodin na cvičáku, kterých se jen tak mimochodem účastnila i má žena.

No a tak je Miki vlastně základním stavebním kamenem vztahu, který už takřka 13 let trvá. Vztahu, který z letmé známosti přerostl v manželství, rodinu, děti, dům a slepice. Ať už se brodím v kompostu, připravuju hřiště na turnaj nebo do hluboké noci řeším emaily, pořád mám za zadkem ten černobílej čumák. A i když jsem mimo domov jako rozhodčí na Karlštejně, je tam pořád se mnou. V podobě nekonečnýho množství chlupů, kterejma mám obalenej mundůr od ČGF.

Mikimu předevčírem diagnostikovali rakovinu kostí s prognózou dožití 2 měsíce. A tak se naše původně zcela náhodné přátelství nezadržitelně blíží svému konci. Dalo mi toho nepopsatelně moc a na věky se nad vším co mám bude vznášet jeho odkaz.

Až si přijdete příště zahrát, zastavte se na chvilku na 7ce u plotu. Ať už tam Miki bude nebo ne, třeba ta náhodná chvilka rozjímání změní život i vám...
drze se chlape, znam to moc dobre..... stalo se mi neco podobnyho, a ver tomu, ze bych se klidne dozivotne vzdal i golfu, kdyby muj pes zustal zdravej. :(
 
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom