Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Blog Deníček golfového manažera 18. - Hasta la vista baby

mkopcak

Guru fóra
Klub
Hořehledy
HI (HCP)
8,0
Právě jsem publikoval článek:

Deníček golfového manažera 18. - Hasta la vista baby

Blog  Deníček golfového manažera 18. - Hasta la vista baby

Každý potřebujeme hrdiny. Někoho, ke komu můžeme vzhlížet, koho se vždy budeme snažit dostihnout, kdo bude naším vzorem. Někdo by chtěl vládnout jako Havel, jiný vymýšlet jako Jobs, další se procházet ve vesmíru jako Armstrong. @requo by chtěl puttovat jako @mkopcak . Až na ten poslední jsou...

Diskuse a komentáře k článku vítány.
 
Upraveno moderátorem:
Vzhledem k tomu, že jsme o tomto tématu spolu diskutovali několik hodin a ty si to takhle pěkně shrnul, nemám už pořádně co k tomu dodat.

Obecně, čeká nás docela zajímavá doba ve sportu, jak a kde se co bude řešit a určitě bych nechtěl být v těch komisích, které budou posuzovat, jestli hráč je on/ona/ono/robot/mimozemšťan. Jedna z vlastností golfu je ještě věc, která to komplikuje a to různobarevná odpaliště - dětská, ženská, chlapská, mistrovská. jinde to moc nemáš - oprostě chceš běhat stovku? Běhej stovku - a vždy to bude stovka. Ale nebudeš mít jednu stovku, kde by si dal spolu na start někoho deset metru před ostatní.

Osobně se domnívám, že to dopadne do budoucna jinak - klasické kategorie dle pohlaví jako nyní nebudou, budou spíše výkonnostní. Tzn. hraješ takto? Automaticky tato kategorie a jedno je, co jsi nebo z čeho si vyroben.
 
Těším se na kategorii UNLIMITED - skupina bez jakýchkoli omezení obsazená výhradně kyborgy s pokročilými naváděcími systémy hrajícími veškerá jamky jako hole in one!
 
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom