Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Chytré hodinky, náramky (i/nejen pro golf)

Výraznou odchylku jsem zaznamenal na odpališti, které je zčasti kryto stromy. Které hodinky „kecaly” jsem zatím nezjišťoval. Až bude čas, tak to změřím.
Zobrazit přílohu 8338
Takže po změření dle „katastrální mapy” ukazují dobře Fenix6
 
Ty, nemáš tu tepovku nějak moc vysokou? ;)
Věk nezastavíš 😂 a hlavně - necourám se 😉
Jinak „klidovku” mi to ukazuje 55-60 tp/min
 
Dnes jsem šel sám domácí devítku - ten poměr pohyb/stání je lepší (jak se dalo předpokládat)), ale není to až takový rozdíl. Včera to byl tříčlenný flajt. Až půjdu ve čtyřech tak to sem dám. Zobrazit přílohu 8336

Co ukazuje u toho času součet a uplynulý čas? Resp stejná hodnota je schválně?
 
Co ukazuje u toho času součet a uplynulý čas? Resp stejná hodnota je schválně?
Nevím, ještě jsem to nezkoumal dopodrobna, ale nejspíš při některých jiných aktivitách to bude mít i nějaké jiné položky ... a pak už ta položka součet nebude redundantní a bude to celé dávat smysl
 
Ta tepovka může být špatným umístěním hodinek.
 

Přílohy

  • BB9FFDA5-ADBD-478D-A1F1-A3267823F1B8.jpeg
    BB9FFDA5-ADBD-478D-A1F1-A3267823F1B8.jpeg
    79,2 KB · Zobrazení: 197
Ta tepovka může být špatným umístěním hodinek.
To jako, že jsem je měl na bagu? 🤭

P.S. Nejsou to moje první hodinky se snímačem tepu, takže už asi vím, jak je nosit, aby měřily relativně OK. Nebo se ti zdá, že je tohle špatné umístění (myslím tím ty Fenix6)?
17EEBBC8-C0DB-4742-B301-01F5A0B7AB50.jpeg
 
V příloze jsem poslal , že nemají být na zápěstí, ale nad zápěstním kloubem, proto mají pružný pásek pro relevantních měření.
Návody nečteš, takže ....
 
V příloze jsem poslal , že nemají být na zápěstí, ale nad zápěstním kloubem, proto mají pružný pásek pro relevantních měření.
Návody nečteš, takže ....
1. Návody čtu
2. Ty si pořiď brýle

Jinak děkuji za upozornění, i když v tomto případě nebylo relevantní.
 
Mirek_62 a bohumil.koval.... vy dva už byste se měli někde potkat, dát si po tlamě a byl by pokoj
Proč , když někomu doporučim , přečíst si návod, aby měl relevantní měření tepovky, osobně jsem to taky nevěděl, že garmin toto umístění pro správnost doporučuje, a ostatním aby si to uvědomili, když je budou používat, měl někoho mlátit, asi : “ PODLE SEBE SOUDÍM TEBE”
 
Jen pro zajímavost tabulka výdrže baterie GARMIN 6(...)
 

Přílohy

  • 7FB66BFC-A278-435C-BFAA-7211014AF4AB.jpeg
    7FB66BFC-A278-435C-BFAA-7211014AF4AB.jpeg
    67,6 KB · Zobrazení: 181
To je zajímavé, když si vzpomeneš, zkus sem prosím přidat statistiku pohybu/stání v plném flajtu. Mohl by to obecně být krásný "měřitelný" ukazatel pro aplikaci a přínos readygolfu.
Tak včera flaj ve čtyřech - ten poměr celkový čas/ pohyb se moc nemění. Vypadá to tak, že pokud se jde v tempu “časového limitu hřiště”, tak cca 50% času je „bez pohybu”.

Apropo - důsledně jsem kontroloval jestli mám hodinky umístěné jak říkala Máňa @bohumil.koval a výsledek tepovky je prakticky stejný, jako když jsou nasazené obvyklým způsobem. Navíc, aby neměl Bohouš pochybnosti, tak jsem si pásek i utáhl 🤭

EE2B4617-1127-4998-A153-8C5C2A480CF4.jpeg
 
Upraveno:
Já to po tom, co mi to 2x odmítlo platbu na pumpě a 3x v Lidlu přstal používat. Vždy hláška "platba zamítnuta" nebo "neznámá karta", přitom kartou to pak vždy šlo zaplatit bezkontaktně úplně bez problému.
 
Já to po tom, co mi to 2x odmítlo platbu na pumpě a 3x v Lidlu přstal používat. Vždy hláška "platba zamítnuta" nebo "neznámá karta", přitom kartou to pak vždy šlo zaplatit bezkontaktně úplně bez problému.

To mi připomíná moji poslední platbu v Lidlu:

Vždycky nakupuju něco domů a něco pro hotel/ restauraci, takže mám v telefonu/ hodinkách nahraný 2 karty. Soukromou jako prioritní a pracovní jako sekundární. Nejhorší na tom je, že vždycky zapomenu jakou kombinací tlačítek se vyvolává možnost karty prohodit. Takže to nejdřív zkouším na hodinkách. Po pár marných pokusech přejdu na telefon, kde dopadnu uplně stejně. To už fronta hlasitě vzdychá. Takže nakonec sáhnu do peněženky pro kartu a zjistím, že jsem zapomněl PIN. Takže jsem platil po 5 minutách hotově:)).

Ještě že ty moderní technologie máme...
 
To se děje aktualizacema v conectu, hotovost to vždy jistí, nebo nahrát kartu a platit mobilem.
Cituji @mkopcak
„Takže to nejdřív zkouším na hodinkách. Po pár marných pokusech přejdu na telefon, kde dopadnu uplně stejně.”
Uznávám, že tě mohl uvést v omyl, protože nenapsal mobil.
Ale zase na druhou stranu - že by sebou tahal „pevnou linku”? 🤭
 
Při předpokladu, že přímo do hodinek nelze nahrát platební apku a vše je prostřednictvím mobilu jsem usoudil, že nebude mít ještě jednu duplicitně karetní apku v mobilu.(aktivovanou otisk/face- když nemá paměť na čísla=na to je peněženka hesel).
 
Jak to tak popisujete, je to uplně padle na hlavu. Snad jsem i rád, ze jsem se k placení mobilem nebo hodinkama zatím nedokopal.
Zkoušet hodinky, pak mobil, mít sebou i kartu a pro jistotu ještě hotovost? To jako proč, co to ma za smysl? Když tu kartu a hotovost sebou stejne nosíte...
 
Ja tedy pres Apple Pay nyni platim uplne vsechno. Karty uz si s sebou ani neberu.
Mam jich tam uz 6 :D
Fakt bomba easy a zadny pin. Jde tam dat i revolut...

Skoda, ze S60 nemaji Garmin Pay. :(
 
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom