Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Anketa Bordel v bagu nebo uklizeno?

Bordel v bagu nebo uklizeno (více možností)?

  • Bag nechávám odborně čistit.

    Hlasy: 0 0,0%

  • Hlasovalo
    30

requo

Guru fóra
19.jamka
Jméno
Michal
Přijmení
Šatal
Klub
Hořehledy
HI (HCP)
+- 17
Máte ve svém bagu pořádek, nebo bordel? Každá věc má své místo, svoji kapsičku, kde vždy vše najdete a po návratu ze hry všechno vrátíte na své místo? Pravidelně vyndaváte odložené odpadky? Jak často děláte kompletní očistu bagu?
 
Po velkém motocaddy bagu s velkými kapsami , kde jsem měl i to co jsem nepotřeboval jsem si pořídil menší s menšími kapsami a tady mají i týčka svou krabičku vše uloženo, sice šatník v kapsách měním podle počasí , tak se tam vše vejde a ještě trochu místa na velkou placatici( 0,5l) se najde.
 
Po rozčarování, ze nový bag má méne kapes než ten minulý si vše sedlo a nestává se mi, ze bych něco hledal. To že bych nevyndal svačinu se mi naštěstí stalo jen u tyčinky. Byla sice “výrazně deformovaná” ale obal neopustila, takže fajn :)
 
Neustále se něco ocitá ve špatné kapse, takže jednou mám 6 proteinových tyčinek a žádné týčko, jindy všechny golfove ponožky a žádný svetr.... Trochu to vypadá jako konzistentnost mojí hry. 😳
 
Já mám vše na svém místě, kapes je dost a uklizeny. Tahám celoročně zimní čepici, nákrčník a kšiltovky, plus opalovací krém a repelent. Ještě tam mám staré nepromokavé kalhoty, kdyby náhodou. Vršek oblečení volím dle aktuálního počasí. Jinak jedna kapsa s míčky a týčkama, druhá s kapesníkama, třetí čepice, čtvrtá vody, pátá oblečení, šestá opalovací krémy, repelent a praivdla, sedmá peněženka a cennosti a ještě jedna velká kapsa na oblečení a případně jídlo.
 
Hledala jsem vlákno o pořádku v bagu a narazila na toto a divím se, že jsem nepřispěla svým hlasem "do mlýna". Tak já bych řekla, že mám v bagu takový organizovaný chaos. V malých kapsičkách taštička první pomoci (ibalgin, renie, imodium), balzám na rty. V té větší změť týček, tužtiček, šablony na označení míčku. No a pak jasně různé druhy svršků - když hledám nějaký svetr, vestu - stopro ho najdu v bagu. Nákrčník...Repelenty, opalovací krémy, opalovací sprej (z Lidlu, je lepší než krém, nezamastíte si ruce), balíčky papírových kapesníků, asi tři rukavičky. Zásoba míčků, ale její objem se mění dle odehraných her a překážek na hřišti. A samozřejmě placatice s whisky. Tu mám obzvláště pěknou a ladí mi s bagem, jak jinak.
 
A proč jsem hledala takové vlákno? Jsem na sebe tak pyšná, protože jsem dnes vytáhla bag z dílny, kde je přes léto skladujeme a dala jsem se do jeho úklidu, čištění holí a pokusím se trochu vyčistit ušmudlaná místa na mém bělostném bagu. Nenašla jsem tam žádnou tatranku ani tyčinku! Vytáhla jsem několik popsaných skorekaret, obalů od tyčinek, tatranek, prázdné sáčky od týček...Vyhodila jsem rozedranou rukavičku. Vytahala dva svetry, bundu do deště a vestu. Takže nebudu na jaře zírat, co všechno jsem tam zanechala a bude bag i připraven, kdybych se nějak urvala a rozhodla se jít si zahrát na indoor.
 
Ta nesmí chybět :D :D :D Základ podzimní výbavy
Já jí tam mám pořád, ne jen na podzim ;) Škoda jen, že mi už došla tullamore ze spešl edice, 55%, ta všem moc šmakovala:D
 
já jsem taková praktická :rolleyes:- vše má v bagu své místo a snažím se, aby tam nebylo nic zbytečně, např jsem "děsně řešila" kam dávat tužku od skórkarty, protože z gumičky u skórkarty mi vypadávala... i bag jsem pořídila v praktických barvách a tak je to i s jeho čištěním relativně jednoduché.
V bagu mám v samostatné kapse míčky (chápete u začátečníka se do té kapsy často leze ;)) v jiné kapse mám "civilní věci" - mobil, klíče od auta, kapesníky, krém, tyčinku na rty atd.), v další kryty na hole, v další věci do deště - bundu a klobouk, v další bundu do větrného počasí, v jiné týčka (ano, i ta mají svojí kapsu:oops:) a pak je kapsa s golfovými drobnostmi - markovátko, vypichovátko, tužka na značení a další rukavice.
 
Ještě bych se mohla rozepsat o kastlíku na vozíku :eek: :D :D Tam to bývá masakr...
 
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom