Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Arccos caddie senzory

Zkus Gamegolf, stejný princip a ten je vyzkoušený, hřiště v CZ až na pár pokryté všechny.
 
  • To se mi líbí
Reactions: jan
Ahoj,
mám je od února, používám, koupil jsem kvůli nim iPhone SE, neboť s BB KeyOne v kapse se mi nechtělo švihat. Fungují v zásadě spolehlivě, pouze když hodně fouká tak se může stát, že nezaregistrují ránu (ale musí fučet tak, že šustí oblečení (nebo je kapsa s mobilem zakrytá bundou nebo vestou) - stalo se mi to řekněmě ve třech hrách z 13 cca 2 - 3 rány nevzali. Kdybych nenosil garmin hodinky a měl apple watch, nebo tu jejich krabičku na pásek, asi bych s tím nemusel dělat starosti neb by mikrofon byl blíž senzoru, resp. nezakrytý látkou kapsy.

Sem tam to nevezme 1-2 puty, spíš doklepávky, ale tam to není problém.

Jinak to řekl bych funguje, i Smart Caddie doporučení celkem fungují. Vždycky po dohrání kolo statisticky zpracovávají servery až přes noc jak jsem vypozoroval.
 
V turnajovém režimu jako s počítadlem ran.
Z praktického pohledu ani není čas tu Caddie funkci v rychlé hře moc používat - není instantní, ale podle všeho se na základě GPS pozice dotazuje serveru a nějaký čas to chroustá doporučení - nicméně jde to jako "preview" pustit i mimo hřiště. Na LTE ještě jakž takž, ale na Edge nebo 3G je to na hraně. Ale možná je to jen tím iphonem, na větším displeji by se dala aplikace používat asi komfortněji - při přecházení mezi jamkami mám občas při chůzi dost problém pohnout "válečkem" s čísly jamek na předchozí jamku dostatečně přesně abych zkontroloval výsledek a nepřejel. Funkci "nastavení místa vlajky" nepoužívám vůbec, dá se to nastavit i jako Siri zkratka, ale z důvodu výdrže baterie mám zapnutý letecký režim při hře.
 
Tak dnes na hřišti jsem sudnal senzory z putteru, driveru, 3w a hybridu. Najednou se rány úplně změnily a začaly létat do výšky. Putter se přestal kymácet a drží pevně směr. Ještě to prozkoumám ale asi těch 7 g má docela vliv. Železa mám relativně těžké, ale asi to taky vyzkouším při příštím hřišti.
 
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom