JanKostalCZE
- Jméno
- Jan
- Přijmení
- Košťál
- Rok ZK
- 2009
- Klub
- Prague City Golf
- HI (HCP)
- 0,1
- P/L
-
- Pravák
- Značka
- Mizuno, Titleist, UA
- Feedback
- +0 / 0 /-0
dalsi anketa o nejlepsi devitku, opet jsem vybral podle meho nazoru lepsi, nebo podle vysledku jinych anket
slo vybrat jen 30 moznosti, pokud mate nekdo dalsi, propiste do komentaru kazdy mate 3 hlasy
slo vybrat jen 30 moznosti, pokud mate nekdo dalsi, propiste do komentaru kazdy mate 3 hlasy
requo
- Jméno
- Michal
- Přijmení
- Šatal
- Rok ZK
- 2015
- Klub
- Hořehledy
- HI (HCP)
- +- 23
- P/L
-
- Pravák
- Značka
- Ping
- Rozhodčí ČGF
- III.třída
- Feedback
- +1 / 0 /-0
Honza doplnil další možnosti (ankety jsem navýšil na 30 možností), jsem zvědav, jak tahle dopadne.
Marta
- Jméno
- Marta
- Rok ZK
- 2015
- Klub
- Golf club Na Vrších
- HI (HCP)
- 33
- P/L
-
- Pravák
- Značka
- Cobra,ale jen dřeva,železa mám Wilson
- Feedback
- +0 / 0 /-0
Chybí mi v seznamu "moje" domácí devítka... :| Vy jí znát nebudete, ale myslím, že je to pěkné hřiště.
jan
- Klub
- Pysely
- HI (HCP)
- 26.7
- P/L
-
- Pravák
- Značka
- Mizuno, Cobra, Cleveland, Bettinardi
- Feedback
- +0 / 0 /-0
Ja nevim, zda to ma reseni... dost jsem z nich nehral. Az na cetne vyjimky mam devitky v okoli prahy rad skoro vsechny, kazda ma neco do sebe...
Opravdu special je dle meho jen Stirin.
Opravdu special je dle meho jen Stirin.
Davam Stirin, nebot ten jediny jsem hral
ŠTIŘÍN je zajímavé, hlavně jamkou#9, hřiště, které vás donutí bio zónami, stromy se zamyslet nad každým úderem. Trochu mne zklamali, zrušením, krásných nad úrovňových odpališť , které hřišti dávali tu pověstnou třešničku.
Jinak, GR LIPINY, je to velmi přívětivé hřiště pro dlouhé a přesné hráče. Veřejná devítka snese nejpřísnější měřítka. Nechybí tady voda, auty ani do kopce hraná jamka#6. Krásné prostředí se siluletami těžních věži místních černo uhelných dolů, a restaurace nemá chybu, obsluhou i meníčkem.
Jinak, GR LIPINY, je to velmi přívětivé hřiště pro dlouhé a přesné hráče. Veřejná devítka snese nejpřísnější měřítka. Nechybí tady voda, auty ani do kopce hraná jamka#6. Krásné prostředí se siluletami těžních věži místních černo uhelných dolů, a restaurace nemá chybu, obsluhou i meníčkem.
jan
- Klub
- Pysely
- HI (HCP)
- 26.7
- P/L
-
- Pravák
- Značka
- Mizuno, Cobra, Cleveland, Bettinardi
- Feedback
- +0 / 0 /-0
Jsou opravdu zrusena? Ja mel za to, ze jen opravuji..bohumil.koval řekl:ŠTIŘÍN je zajímavé, hlavně jamkou#9, hřiště, které vás donutí bio zónami, stromy se zamyslet nad každým úderem. Trochu mne zklamali, zrušením, krásných nad úrovňových odpališť , které hřišti dávali tu pověstnou třešničku.
Hrál, jsem na jaře i na podzim, ani jednou nebyly y provozu. Loni i na podzim.jan řekl:Jsou opravdu zrusena? Ja mel za to, ze jen opravuji..bohumil.koval řekl:ŠTIŘÍN je zajímavé, hlavně jamkou#9, hřiště, které vás donutí bio zónami, stromy se zamyslet nad každým úderem. Trochu mne zklamali, zrušením, krásných nad úrovňových odpališť , které hřišti dávali tu pověstnou třešničku.
Podobná témata
Velký dík za spolupráci a podporu 19.jamky v roce 2021 patří (více info):