Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Golf.cz Alan Babický – filosofie golfového švihu

Jamka R. Reader

Admin
19.jamka
Robot 19.jamky
Alan Babický – filosofie golfového švihu 2 – pohyb trupu (Golf.cz)

V letošním březnu, dubnu, v nejhlubší koronavirové karanténě jsme na Golf.cz publikovali seriál Doučování s Alanem Babickým aneb Malá domácí škola puttování. Měl velikou sledovanost, která svým rozsahem překvapila. Určitě částečně proto, že se nehrál golf, všichni seděli doma a koukali do televizí nebo monitorů.
Ale hlavně proto, že Babický umí trefovat zajímavá témata a velmi zajímavě o nich hovořit. Vzpomeňte mimo jiné na veleúspěšný seriál Náprava křivd na golfistovi českém.
Dnes předkládáme našim čtenářům druhý díl nového seriálu, ve kterém Babický rozebírá pohyb trupu při golfovém švihu.



2. část – pohyb trupu při golfovém švihu​




Ing. Alan Babický, MBA (53) je dlouholetým lektorem systému vzdělávání České profesionální asociace a autorem či spoluautorem vzdělávacích materiálů. Má za sebou navíc více než 15 let zkušeností na vysokých manažerských pozicích v mezinárodních společnostech jako Pepsi, United Biscuit, AIG a dalších, 10 let na poli mezinárodního consultingu ve sportu i mimo něj a přes 12 let zkušeností z podnikání v českém a mezinárodním golfu. Je zároveň absolventem tanečního učiliště Univerzity Karlovy a od roku 1984 do roku 1991 byl profesionálním tanečníkem, choreografem a pedagogem. Golf hraje od svých 29 let. Do povědomí české golfové veřejnosti se mohl zapsat svou publikační činností, překladatelskou činností, komentováním golfového vysílání na Eurosportu v letech 1999-2016, designem a organizací 5 tuzemských a šesti zahraničních ročníků akce International Golfweek, 14 ročníků Mezinárodního mistrovství ČR středoškolských družstev, autorstvím osnov a zavedením golfu jako nepovinného volitelného předmětu do několika škol již v roce 2005, propagací extrémního golfu a dalšími projekty a činnostmi, o kterých více najdete na www.ingolf.cz. Mimo jiné byl Alan 2 roky generálním komisařem Czech PGA Tour pro agenturu Czech One a sportovním ředitelem Prague Golf Teamu v letech 2015 a 2016. V letech 2006-2009 byl šéftrenérem slovenské juniorské reprezentace.







The post Alan Babický – filosofie golfového švihu 2 – pohyb trupu appeared first on Golf.cz.

Pokračovat ve čtení...
 
Trochu se zpožděním, první díl jsem propásl ve sledování, tak tedy tady je dodatečně video prvního dílu:

 
A aktuální druhý díl - Pohyb trupu při švihu

 
Upraveno:
Třetí díl - Práce rukou a paží

 
Upraveno:
Třetí díl

Kruci, kam se mu ztratilo předloktí? Paže je od ramene k lokti. Odjakživa. :cool: A navíc jsem to nezvládla dokoukat, je na mě moc rozvláčnej.
 
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom