Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Ahoj přátelé golfisté.

HonzaH

Nováček
Ahoj všichni. S golfem jsem začal v roce 2012, následně i s rodinou žena a dvě moje golfové budoucnost holky Kačka a Eliška - hrajeme pravidelně nejvíce na domovském hřišti Grabštejn. Kromě domácího hřiště máme rádi i jezdit za golfem na dovolenou Plzeňsko (Hořehledy, Darovanský dvůr) a nejvíce v okolí Liberce. Tak to zatím jen na úvpd a začátek, jmenuji se Honza Husák.
 
Ahoj!
Vite v ustavu. Zavidim, ze se ti povedlo privest na viru celou rodinku. :) Ja s tim stale bojuji..

Nezapomen se pochlubit vybavou v WITB!
 
Vítej Honzo,
ke golfu jsi přivedl nejen celou svoji rodinu, ale máš na triku i několik rodin dalších.
 
Ahoj Honzo,

vítej na Jamce. A potvrzuji slova @HonzaS - s Tebou na Grabstejne a v rámci projektu Hraj golf, změn život si to byl, kdo mě ženě @kristyna a Fandovi ukázal krásy golfu - přístupem, který bavil, zaujal a z hodin odcházeli spokojeni a těšili se na další.

Takže i naši rodinu mas na svědomí :)
 
Záběry jako důkaz. Rok 2015, červenec. Pro nás s Františkem to bylo první seznámení s tímto sportem.
SAM_9954.JPG
SAM_9963.JPG
SAM_9933.JPG
 
Záběry jako důkaz. Rok 2015, červenec. Pro nás s Františkem to bylo první seznámení s tímto sportem.Zobrazit přílohu 5835Zobrazit přílohu 5837Zobrazit přílohu 5838
Ahoj všichni, děkuji za mila slova a fotodokumentaci z Vašich golfových začátků s mojí osobou z roku 2015 z Grabstejna. Jsem rád, že jste po prvních golfových krocích sami dále prohlubovali lásku k přírodě a golfu vůbec. Pěkný den, Honza
 
Nikdo, kdo má v oblibě Hořehledy, nemůže být špatný člověk!
 
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom