Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Ahoj, hezkou hru všem.

PetrM

Nováček
Jméno
Petr
Klub
Golfový klub Hluboká nad Vltavou
HI (HCP)
54
Jmenuji se Petr a bydlím v Českých Budějovicích, je mi 58 a HCP mám 54.
Dlouhou dobu jsem pouze sledoval přenosy PGA v TV. Díky několika trefným otázkám (díky těm přenosům) jsem dostal od dětí dárek v podobě intenzivního kurzu na Hluboké - a pak už to šlo samo. Zatím jsem si žádné hřiště nezkusil - i proto, že nemám nikoho, kdo by vydržel jít alespoň devítku se zelenáčem. Tak snad na jaře.
 
Ahoj Petře, vítej na Jamce. Na jaře to určitě vyjde. A jak párkrát projdeš hřištěm, už nepůjde jinak. Poměrně kousek od Hluboké je i sympatická devítka Bechyně. Tam by se ti mohlo líbit, pokud to máš v dojezdovém okruhu.

Jaký byl intenzivní kurz?
 
Ahoj, omlouvám se za prodlevu (včera byla kultura). O Bechyni jsem již četl a rád bych si tam zahrál; plány jsou velké.
A jaký byl intenzivní kurz z mého pohledu? No, hlavně jsem si potvrdil, že si nezablokuji páteř hned prvním odpalem (toho jsem se bál vlastně nejvíc). Získal jsem tam základy, na kterých se dalo stavět (za předpokladu následné korekce s trenérem po cca 2 měsících), a protože nelze získat 10 bodů z 10-ti (vše ví a umí jen bůh) tak osobně dávám 7/10.
 
Ahoj Petře. Shodou okolností jsem intenzivním kurzem na Hluboké začal taky. I když intenzivní se to jen jmenovalo, trvalo to jeden den a bylo zakončeno zkouškou😉 Pak mi trvalo ještě dost hodin s trenérem (jinde a jiným), než jsem se na hřiště odvážil.
Bechyni rád nemám, ale na začátek je tam dost klidu. Taky akademie na Hluboké bývá prázdná a kvalitou je velmi slušná.
 
Ahoj, JardoK, díky za názor. Já prodělal dvoudenní kurz a samozřejmě ani zdaleka netvrdím, že se člověk po jeho absolvování stane golfistou. Ale je to minimálně "uvedení do hry". A jak píšeš - musí následovat další hodiny s trenérem. Hluboká Public je jasná volba, Bechyně, Krumlov jsou do 1/2 hodiny jízdy. Tak si je časem alespoň zkusím a uvidím, jaké budou pocity. Hezký večer.
 
Krumlov je parádní, strašně rád tam jezdím. Kvůli vzdálenosti max. tak 5x do roka.
 
No vida - tak se tam třeba někdy potkáme :) .
 
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom