Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

7 tipů, co golfového sledovat na fejsbůku

JirMar

Aktivní člen
Jméno
Jiří
Přijmení
Mareček
Klub
Golf Hostivař
HI (HCP)
50,1
Ať si říká, kdo chce, co chce, jsme tam všichni, nebo alespoň podstatná většina. Krade nám to čas, zahlcuje nás to informacemi, které ani nepotřebujeme a naši známí o nás vědí i to, co by mohli klidně nevědět. Takže přestaneme mudrovat a radši se mrkneme, jestli nám ta Obličkniha nemůže poskytnout taky něco zajímavého golfového. Předpokládám, že základní věci všichni znají, takže zkusíme zalovit hlouběji.


Skratch TV
www.facebook.com/SkratchTV
Skvělý projekt se zábavnými videi i krátkými dokumenty. Občas se tam objeví nějaká vyslovená perla, takže určitě stojí za to, tenhle profil sledovat.


Golf Gods
www.facebook.com/teamgolfgods
Další virtuální projekt, který nebere golf příliš vážně. Většinou tu najdete nějaká vtipná videa, za pozornost stojí také výběr jejich triček a čepic s nápisy jako: Titties místo Titleist či Fuck bogey.


Golf bazar
www.facebook.com/groups/1435893623295857
Česká skupina na facebooku, kam ale není vůbec žádný problém se dostat. Pokud něco sháníte, tady bývá dost živo na to, aby se potřebné objevilo. Nejdřív ale běžte na levnygolf.cz!


Golf History Today
www.facebook.com/golfhistorytoday
Pokud vás zajímají dějiny golfové hry, tak tady najdete spoustu zajímavých informací a také archivních materiálů v podstatě od začátku století.


WGT Golf
www.facebook.com/wgtgolf
Facebookový profil oblíbené golfové online hry, kde má založený virtuální klub i fórum 19. Jamka. Ideální pro sledování novinek, ale i zajímavostí.


Hacker to single figures
www.facebook.com/hackertosinglefigures
Tady můžete sledovat snažení jednoho sympatického britského amatérského hráče, který se rozhodnul dosáhnout jednociferného handicapu. Svůj kanál má i na youtube.


19.jamka
www.facebook.com/19jamka
Toto pro každého člena samozřejmost, předpokládám. Ale kdyby náhodou ne, tak šup šup dát lajk a sledovat, když už se s tím člověk aktualizuje a hledá, čím by vám zpříjemnil den. :)
 

Přílohy

  • Computer_and_Golf_Cover_Photo.jpg
    Computer_and_Golf_Cover_Photo.jpg
    55,5 KB · Zobrazení: 302
Upraveno moderátorem:
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom