• Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo přihlašte.

ČR - Praha Zbraslav - Prague city golf

guty

Aktivní člen
Rok ZK
2020
HI (HCP)
14,2
P/L
  1. Levák
Značka
Mizuno
19.jamka:
Můj švih
Tyhle akademie vyborne pripravej hrace na tlak velky hry :D Prece jenom ta blizkost budov, nebo treba parkoviste na posledni jamce v Berovicich delaj svy. Na velkym hristi uz te nic nerozhodi :) Jsem rad ze to dali do poradku. Myslim ze jsem dostal 4 hry diky vcasnemu koupeni clenstvi play, tak tam urcite mladsiho brachu vezmu a dam vedet.

TP_79

Guru fóra
Jméno
Tomáš
Přijmení
Pour
Rok ZK
2015
Klub
GCSVJ
HI (HCP)
21,5
P/L
  1. Pravák
Značka
Callaway
19.jamka:
Představení
WITB
:-D Pro mě byla tragicka ještě nynější 2 (minulá devítka). Všechno ostatní bylo plus minus krátký, tady jsem cítil, že to musím tou wedgou narvat... no, doteď mě desí ty šlajsy zahrané v mých začátcích holí P a vedlejší střecha "klubovny".

Hm... když si tak píšeme, tady o tom, že mi si chceme zajistit, aby tam nikdo mimo nás nechodil? :-D
Jj, střecha klubovny je legendární, také jsem to tam zažil :D Ale míček jsme našli a byl hratelný ;)
Ale myslím, že u každé jamky hrozí přestřelení, nynější 1 bude výzvou netrefit auta za zdí
Ale ať tam klidně kdokoli chodí, toto je mentální příprava, v podstatě děláme dobrý skutek ;);)

Seppper

Guru fóra
Rok ZK
2012
Klub
Golf Club Beřovice
HI (HCP)
7,2
P/L
  1. Levák
19.jamka:
WITB
Můj švih
Mám tam nějaké vstupy v tréninkovém balíčku který sem si u nich koupil, tak to určitě taky vyzkouším.

macdav

Guru fóra
Jméno
David
Přijmení
Machač
Rok ZK
2016
Klub
Black Bridge, ČGK
HI (HCP)
17,8
P/L
  1. Pravák
Značka
Mizuno
19.jamka:
WITB
Při posledním golfu, mi říkal společník ve flightu, že prý na driving mají kupovat Trackmany a snad i pro běžné návštěvníky k využití... nevím, co je na tom pravdy. Ale předávám dál, jak jsme koupil....

requo

Guru fóra
Tým 19.jamky
Jméno
Michal
Přijmení
Šatal
Rok ZK
2015
Klub
Hořehledy
HI (HCP)
+- 19
P/L
  1. Pravák
Značka
Ping
Rozhodčí ČGF
III.třída
19.jamka:
Představení
WITB
Mé recenze
Zobrazit přílohu 27317

Máte někdo nějaké detailnější info?

Ty jo, to ty spodní jamky nove, na obrazku, vypadá, že tam bude dost vody. Takhle mi přijde, že to hřiště výrazně obohatí. Možná první devítka ztratí tedy svůj určitý charakter, ale jsem zvědav. Tam dole to nevypadá jen na dvě jamky jak se mluví v příspěvku, ale rovnou tři? Vidím tam 5, 4 a 3 par?

Upraveno:

Seppper

Guru fóra
Rok ZK
2012
Klub
Golf Club Beřovice
HI (HCP)
7,2
P/L
  1. Levák
19.jamka:
WITB
Můj švih
To je vynucená úprava nebo chtějí jen oživit hřiště trošku?

ligi

Mazák fóra
Jméno
Libor
Přijmení
Klus
Rok ZK
2008
Klub
Český golfový klub
HI (HCP)
25,2
19.jamka:
Představení
Ty jo, to ty spodní jamky nove, na obrazku, vypadá, že tam bude dost vody. Jsem zvedav. Takhle mi přijde, že to hřiště výrazně obohatí. Možná první devítka ztratí tedy svůj určitý charakter, ale jsem zvědav. Tam dole to nevypadá jen na dvě jamky jak se mluví v příspěvku, ale rovnou tři? Vidím tam 5, 4 a 3 par?
Taky tam vidím tři jamky....+ jedna přibude rozdělením třináctky. Takže kde bude zbývajících 5 pokud to má být resort 27-jamkový? A nebo které 4 budou zrušeny pokud stále jen 18-ka? Ví někdo?:)

Gulas

Člen fóra
Rok ZK
2021
Klub
Hostivař
HI (HCP)
38,6
P/L
  1. Pravák
Značka
Callaway
Dnes jsem se na hristi dozvedel jak ma v budoucnu vypadat.
Pribudou tri nove jamky a 13 bude rozdelena. Jak je uvedeno uz vyse.
Cast jamek u soucasne klubovny bude nahrazena novou sesti (myslim) jamkovou akademii. A hriste se tedy cele “posune” smerem k nove klubovne, ktera se stavi na opacnem konci hriste. Ambice byla dodelat to letos, ale pravdepodobnejsi je 2024.

Jerry

Guru fóra
Rok ZK
2015
Klub
ČGK, GC Bítozeves
HI (HCP)
15 +-
P/L
  1. Pravák
Značka
Cobra
19.jamka:
Představení
WITB
Jo to je všechno fajn, jen kdybys tam měl alespoň malinkou šanci nestrávit 5 hodin couránim se za vietnamcema co hrajou o těžký prachy.

requo

Guru fóra
Tým 19.jamky
Jméno
Michal
Přijmení
Šatal
Rok ZK
2015
Klub
Hořehledy
HI (HCP)
+- 19
P/L
  1. Pravák
Značka
Ping
Rozhodčí ČGF
III.třída
19.jamka:
Představení
WITB
Mé recenze

TP_79

Guru fóra
Jméno
Tomáš
Přijmení
Pour
Rok ZK
2015
Klub
GCSVJ
HI (HCP)
21,5
P/L
  1. Pravák
Značka
Callaway
19.jamka:
Představení
WITB
Podle stránek se má otevírat zítra, nicméně už dnes svítí zelená jak u drivingu, tak i u hřiště.
Ale je to pochopitelné, je fakt hezky dneska

Nevíte někdo, jak je to s PAR3 hřištěm?

JanKostalCZE

Guru fóra
Tým 19.jamky
Jméno
Jan
Přijmení
Košťál
Rok ZK
2009
Klub
Prague City Golf
HI (HCP)
0,0
P/L
  1. Pravák
Značka
Mizuno, Titleist, UA
19.jamka:
Představení
WITB
Můj švih
Podle stránek se má otevírat zítra, nicméně už dnes svítí zelená jak u drivingu, tak i u hřiště.
Ale je to pochopitelné, je fakt hezky dneska

Nevíte někdo, jak je to s PAR3 hřištěm?
podle me se hraje zatim druha devitka na zimni greeny, od pondeli cele na letni, par 3 by mela byt otevrena, nove jaky od srpna po mezinarodnim MČR

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří v roce 2023 těmto Jamkařům a