Vyhrál jsem rukavici Bridgestone Golf Tour B Fit pro praváka a je mi, jako levákovi, k ničemu.
Prodávat výhru mi přijde barbarské, ale třeba má někdo něco pro leváka a rád to vymění.
A nebo něco neutrálního: týčka, míčky, ručník, deštník, voucher na hru, bag, auto, domek u golfového hřiště... prostě nějakou drobnost...
Prodávat výhru mi přijde barbarské, ale třeba má někdo něco pro leváka a rád to vymění.

A nebo něco neutrálního: týčka, míčky, ručník, deštník, voucher na hru, bag, auto, domek u golfového hřiště... prostě nějakou drobnost...

Mam Inesis micky chces
?
Já můžu protihodnotou nabídnout hromadu mých starých scorekaret (2018-2022), které skrývají hrůzy, kterých jsem někdy schopen ! 

Já jsem je dokonce v jiném vlákně viděl.Mam Inesis micky chces?

Tak tohle mi přijde jako terno! Ale nechtěl bych na tobě vydělat, takže ti k rukavici nabízím ještě hlídání mých dětí na víkend, ať na tomto dealu fakt nejsi tratnej...Já můžu protihodnotou nabídnout hromadu mých starých scorekaret (2018-2022), které skrývají hrůzy, kterých jsem někdy schopen !![]()

Je jich tam dostJá jsem je dokonce v jiném vlákně viděl.A jelikož mám na míčky obsesi a podle mě jich není nikdy dost a mám míčků plnej kufr, tak si tuto nabídku znamenám a pokud fakt nikdo nepřijde s domkem u hřiště, beru ji.
Deadline všem ostatním dávám do středy, pak si spolu plácneme. Teda pokud mi nedáš dva...
![]()