• Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo přihlašte.

Jiné Vyměním rukavici pro praváka za... něco

Ferrry

Mazák fóra
Jméno
Fanda
Rok ZK
2018
HI (HCP)
+-15
P/L
  1. Levák
Značka
Cobra
19.jamka:
Představení
WITB
Vyhrál jsem rukavici Bridgestone Golf Tour B Fit pro praváka a je mi, jako levákovi, k ničemu.
Prodávat výhru mi přijde barbarské, ale třeba má někdo něco pro leváka a rád to vymění. 😉
A nebo něco neutrálního: týčka, míčky, ručník, deštník, voucher na hru, bag, auto, domek u golfového hřiště... prostě nějakou drobnost... 😂

1684690942058.png

1684690973664.png

1684691014417.png

HonzaKulig

Aktivní člen
Jméno
Jan
Přijmení
Kulig
Rok ZK
2012
Klub
Central Golf Club
HI (HCP)
10,7
P/L
  1. Pravák
Značka
VEGA, KZG, Scotty Cameron
19.jamka:
Představení
WITB
Mam Inesis micky chces :)?

Cinan75

Nováček
Jméno
Otakar
Přijmení
Beránek
Rok ZK
2000
Klub
WEGC
HI (HCP)
19,8
P/L
  1. Pravák
Značka
Cobra
Já můžu protihodnotou nabídnout hromadu mých starých scorekaret (2018-2022), které skrývají hrůzy, kterých jsem někdy schopen ! :p:cool::D:D

Ferrry

Mazák fóra
Jméno
Fanda
Rok ZK
2018
HI (HCP)
+-15
P/L
  1. Levák
Značka
Cobra
19.jamka:
Představení
WITB
Mam Inesis micky chces :)?
Já jsem je dokonce v jiném vlákně viděl. 😉 A jelikož mám na míčky obsesi a podle mě jich není nikdy dost a mám míčků plnej kufr, tak si tuto nabídku znamenám a pokud fakt nikdo nepřijde s domkem u hřiště, beru ji. 😉 Deadline všem ostatním dávám do středy, pak si spolu plácneme. Teda pokud mi nedáš dva... 😂

Ferrry

Mazák fóra
Jméno
Fanda
Rok ZK
2018
HI (HCP)
+-15
P/L
  1. Levák
Značka
Cobra
19.jamka:
Představení
WITB
Já můžu protihodnotou nabídnout hromadu mých starých scorekaret (2018-2022), které skrývají hrůzy, kterých jsem někdy schopen ! :p:cool::D:D
Tak tohle mi přijde jako terno! Ale nechtěl bych na tobě vydělat, takže ti k rukavici nabízím ještě hlídání mých dětí na víkend, ať na tomto dealu fakt nejsi tratnej... 😂 Víkend si můžeš vybrat a když bude prodlouženej, bude to ještě férovější. Děti samozřejmě dovezu, to je součást protihodnoty... 😂

HonzaKulig

Aktivní člen
Jméno
Jan
Přijmení
Kulig
Rok ZK
2012
Klub
Central Golf Club
HI (HCP)
10,7
P/L
  1. Pravák
Značka
VEGA, KZG, Scotty Cameron
19.jamka:
Představení
WITB
Já jsem je dokonce v jiném vlákně viděl. 😉 A jelikož mám na míčky obsesi a podle mě jich není nikdy dost a mám míčků plnej kufr, tak si tuto nabídku znamenám a pokud fakt nikdo nepřijde s domkem u hřiště, beru ji. 😉 Deadline všem ostatním dávám do středy, pak si spolu plácneme. Teda pokud mi nedáš dva... 😂
Je jich tam dost :)

Podobná témata

Zobrazení
14K
WWW.GOLFPROVSECHNY.CZ
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří v roce 2023 těmto Jamkařům a
Back