Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Můžu potvrdit.....hrál jsem tam v minulý úterý, a FW jsou jak beton......ale ostatní plochy (odpaliště, greeny, bunkry) jsou velmi dobrýVinoř se mi líbí, ale nyní jsou FW cca od 100 m. do greenu směrem k odpališti skoro bez trávy, suché a tvrdé. Špatně se dostává pod míč. Pokud nezaprší, tak bych tam hru do konce prázdnin asi neplánoval.
No Honzíku, my dámičky děláme obr řízečky několik centimetrů před míčkem , ale jinak máš samozřejmě pravduPanove, je to links, necekejte fw jako na Kacove, staci jit ciste do mice
tak nastesti nedelas rizky o velikosti petikorunyNo Honzíku, my dámičky děláme obr řízečky několik centimetrů před míčkem , ale jinak máš samozřejmě pravdu
Proč se všichni chcete „dostávat pod míč” ?… Špatně se dostává pod míč. …
Poslechni si podcast P. Suchana: Jak si vybrat putter. A to je hendikepově o dost lepší hráč, než já!Proč se všichni chcete „dostávat pod míč” ?
Míček do vzduchu dostane čistý kontakt a loft hole.
Že to říká někdo, kdo dělá podcasty ještě neznamená, že to je dobře.Poslechni si podcast P. Suchana: Jak si vybrat putter. A to je hendikepově o dost lepší hráč, než já!
Pravda! Je horší, než Ty!
Říká tam: potřebuju se dostat pod míč!...
Takže, když trefíš míček čistě jako první v sestupné dráze hole, tak ten začne stoupat dříve, než se hůl dostane do nejnižšího bodu švihového oblouku -> tím se de fakto „dostaneš pod míček“Rozhodně ne to, že ho chci podebrat, ale to tady snad vysvětlovat nemusím
Byl jsem asi před 6 týdny, kvalitativne stejné jako zbytek hřiště. Kdybys ses spletl tak ani nevíš, že ses na akademii, protože ty jamky furt klidně mají 300+ metrů.Byl nekdo na verejne/akademii ve Vinori? Jaka je to kvalita vs zbytek? Zvazuji vytahnout manzelku co defakto nehraje.