Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Bohužel Rusové jsou už všude, ale pokud se jim chcete vyhnout, doporučji Belek, kam tolik nejezdí (nemohou). Nebo Egypt. Pokud pojedete do Hurghady, 30 km nad ní je krásne 18j hřiště El Gouna podel lagun (80e/18j), spíše bych doporučoval jet do oblasti Makadi, která se nachází pod Hurghadou, přímo u ní je 18j hřiště 3par 9j akademie + 3 cvičné jamky (par3,4,5). balíček 3fee stojíí cca 200e. 30km pod Makadi bay je podle mého názoru nejhezčí hřiště v celém Egyptě, jamky se táhnou podel moře a atmosféra stojí za to tam dojet. Ideální je tam jet na podzim nebo na jaře, jinak je tam děsné vedro.
Co se týká hřiště Lignano (Bibione), byl jsem tam v době letních prázdnin a lidí nebylo tolik. Není uplně narvané.
V Bulharsku jsem ještě nehrál, ale chtěl bych se na tato tři hřiště v nejbližší době vydat.
Rusové na golfu moc nejsou, za celou dobu co hraji golf, jsem potkal jednoho (a to v Benátkách n/J).
Jardo, jak se jmenuje to bulharsky hriste?Jako nejlevnější variantu, kde se dá koupat v moři, je podle mého názoru Bibione v Itálii. 3 km od města se nachází 18 jamkové hřiště, fee stojí 60-80e /18j.
Pokud něco o trochu dražšího, zkusil bych Bulharsko. 40 km severně od Varny se nacházi jedno z nejhezčích hřišt v Evropě a další dvě nedaleko od něj.
Jako další variantu bych viděl Turecký Belek, něni úplně nejlevnější, ale je tam na výběr ze 13 hřišť, všchna jsou skvělá!! Fee v létě 60-130e/18j.
Neznám a ani si nemyslím, že existuje levná "rodinná" dovolená a ve spojení s golfem, no snad jedině Hořehledy! No ale tam fakt nemají moře - "jen" koupaliště kousek opodál.
A co prehrada pod 8kou? V srpnu exkluzivnich 13 stupnu. Na more mame pozadano o dotaci, ceka se na Brusel!