Pokrývka hlavy. Někdo má vlasy, někdo vrabčí hnízdo, ale vše se dá zakamuflovat vhodnou pokrývkou hlavy. Jak jste na tom vy, máte rádi a nosíte? Přijdou vám lepší kšiltovky, nebo klobouky? Nebo jste fanouškem minimalistických kšiltů? A jaké máte oblíbené a proč? Vše kolem této někdy neprávem opomíjené součásti golfového outfitu.
Jen pro srovnání, jak vypadá čelo po rundě s kšiltem a bez. Ano, i na obrázku vpravo je vidět čelo. 
Takže za mě ne, nic na hlavě nenosím.

A kdo se má na to pravé čelo dívatJen pro srovnání, jak vypadá čelo po rundě s kšiltem a bez. Ano, i na obrázku vpravo je vidět čelo.
Zobrazit přílohu 29956

Jinak já jenom kšilt, a to ať prší či svítí sluníčko. V kšilovce se mi paří hlava a to mě vadí.
4th King
- Jméno
- David
- Rok ZK
- 2017
- Klub
- Golf club Molitorov
- HI (HCP)
- 15,3
- P/L
-
- Pravák
- Značka
- Callaway, Srixon, Ping, Titleist
Když svítí sluníčko, je po zimě a já jsem bílý jak stěna, tak nosím kšiltovku, protože už párkrát jsem se šeredně spálil. Jakmile nehrozí spálení, tak hraju bez.
Taky jsem zjistil, že nedokážu hrát ve slunečních brýlích
Nedokážu v nich trefit míček čistě, jakoby mně to trošku zkreslovaly. Má to někdo podobně?
Taky jsem zjistil, že nedokážu hrát ve slunečních brýlích
Nedokážu v nich trefit míček čistě, jakoby mně to trošku zkreslovaly. Má to někdo podobně?
Já. Úplně stejně. Nejenom trefit míček, ale malinko se mi pak i mota hlava, jak zvednu rychle hlavu a nějak s tím ztmavenym spektrem mi to nedělá dobře, po několika odpalech. A na grýnech nevidím, kam teče,s tmavými brýlemi. Ne že by mi to k něčemu v praxi dle výsledku bylo.
Jinak já kšiltovku. A poměrně dlouho i na jaře co chladné dny v létě klasickou čepici, jakmile trochu víc fouká a je chladno. Jednu tenkou čepici mám v bagu pořád.
Žádný čelo napravo nevidíš, nelži...A kdo se má na to pravé čelo dívat![]()

Vidím, když se dlooooho zadívám, nekecámŽádný čelo napravo nevidíš, nelži...![]()
Já to mám úplně stejněKdyž svítí sluníčko, je po zimě a já jsem bílý jak stěna, tak nosím kšiltovku, protože už párkrát jsem se šeredně spálil. Jakmile nehrozí spálení, tak hraju bez.
Taky jsem zjistil, že nedokážu hrát ve slunečních brýlíchNedokážu v nich trefit míček čistě, jakoby mně to trošku zkreslovaly. Má to někdo podobně?
Moje hlavička je nejen krapet natvrdlá,ale také dost náchylná na sluníčko 
Už se mi párkrát stalo,že jsem si zapomněl při hře za celodenního sluníčka nasadit čepičku.Potom jsem měl lehkej úpaloúžech 

chápeš že čelo nejsou kozy??Vidím, když se dlooooho zadívám, nekecám
Mám to stejně, zkresluje mi to.......a ač od jara do podzimu sluneční brejle nosím hóódně často (v autě a na kole takřka furt), tak na golfu nikdy!Nedokážu v nich trefit míček čistě, jakoby mně to trošku zkreslovaly. Má to někdo podobně?
Skoro vzdy bez pokryvky az jednou jsme dostali na turnaji nakrcnik (jestli se tomu tak spravne rika) a ten mi vyhovuje nejvic - proti slunci i proti vetru
a se slunecnimi brejlemi snad ani nepoznam kde je green
a se slunecnimi brejlemi snad ani nepoznam kde je green
No, trochu déle jsem nad tím musel přemýšlet, ale jo, chápu.chápeš že čelo nejsou kozy??![]()
Kšiltovku nosím, ale jenom když víc svítí slunko. Ale v bagu je vždy připravena 
Klobouk, v létě panamu, na podzim a v zimě látkovej, a v dešti mám lovecký z Decathlohu. Brýle suché.
Nosím kšilt, ale spíš proto, že mi padají vlasy do očí. Když je mám kratší, tak klidně i bez. Nějak na to slunce úplně netrpím, jsem snědý od přírody 
To mi připomnělo čmeláka, jinak nenosím nic, resp. občas kšiltovku, když slunko pere přímo proti.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu
19.jamky patří v roce 2023
těmto Jamkařům a
-
Pro zajištění provozu našeho fóra využíváme soubory cookies. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.