Golfové kempy a tábory, detske i dospele. Byli jste? Poslali jste deti, partery, sebe na nejaky kemp? Kam, kde, za kolik? Spokojenost, doporuceni, varovani?
Golfové kempy a tábory, detske i dospele. Byli jste? Poslali jste deti, partery, sebe na nejaky kemp? Kam, kde, za kolik? Spokojenost, doporuceni, varovani?
Jasně, že jsem byl
Před 14 dny na kempu na Kunětické hoře. Bylo to s parádní partou lidiček z Moravy, takže dopředu byl úspěch zaručený. Bylo nás 8 kousků, starší, mladší, ženské i chlapi.
Jednalo se o kemp na 3 dny s Otou Marešem @Zero Golf
První den byl nástup pátek podvečer, taktická příprava se protáhla do noci ( to se dalo čekat ) a druhý den v sobotu ráno se po snídani v 9 začínalo. Dopoledne vždy trénink a odpoledne na hřiště ( s trenérem )
Zakončení bylo v pondělí podvečer, takže se jednalo opravdu o 3 dny intenzivního tréninku včetně nové metody učení. Jelikož šlo o moji první zkušenost, manželku vezmu až příští rok
S ubytováním na 3 noci to bylo včetně snídaně, 3x fee a služeb trenéra ( přes den golf a večer pitný režim ) za 12 tisíc.
Hodnotím to na 5 hvězdiček. A zdravím i moravskou partu do Kravař ( @Martin) , s kterou to byla naprostá paráda.
Příští rok jedu 100% zase!
vím jenom o dětských, sama bych něco intenzivního uvítala, ale je fakt, že jsem letos aktivně nehledala, tak snad za rok. třeba něco zpunktuje 19. jamkaGolfové kempy a tábory, detske i dospele. Byli jste? Poslali jste deti, partery, sebe na nejaky kemp? Kam, kde, za kolik? Spokojenost, doporuceni, varovani?
Ja ted sbiram zkusenosti s detskym taborem. Na doporuceni znameho jsem dcerku upsal na cerny most.
Cena je podle poctu dni, 5 dni vyjde na 4750,- pro zacatecniky (neni to ciste golf), 6400,- pro ty co golfuji nonstop.
Zacatek rano v 8:30, konec 16:30. All inclusive. Dcerka zatim nadsena, deticek tam je hromada.
Jestli se neco naucila vlastne nevim, ale dle toho co povida bych rekl, ze ma uz singla
Cena je podle poctu dni, 5 dni vyjde na 4750,- pro zacatecniky (neni to ciste golf), 6400,- pro ty co golfuji nonstop.
Zacatek rano v 8:30, konec 16:30. All inclusive. Dcerka zatim nadsena, deticek tam je hromada.
Jestli se neco naucila vlastne nevim, ale dle toho co povida bych rekl, ze ma uz singla
Na přelomu července a srpna jsem neteřince (10 let) dopřála kemp v HK na Roudničce. Náplň odpovídala inzerovanému programu, dětem se věnovalo střídavě několik lektorů. Vyblbli se golfově i negolfově. Kemp vyšel na ten super horký týden, takže se pečlivě dohlíželo, aby se děti dostatečně napájely, kropili je z travních rozstřikovačů a přes poledne dodržovali polední klid ve stínu.
Neteř žádný den nechtěla jít domů a našla si novou kamarádku. Závěrečný turnaj se jí sice nepovedl, ale za rok se chce zúčastnit zase...
http://www.parkgolf.cz/akce-2016/primestske-kempy/
Neteř žádný den nechtěla jít domů a našla si novou kamarádku. Závěrečný turnaj se jí sice nepovedl, ale za rok se chce zúčastnit zase...
http://www.parkgolf.cz/akce-2016/primestske-kempy/
Pokud by byl zájem, tak není problém něco vymyslet?vím jenom o dětských, sama bych něco intenzivního uvítala, ale je fakt, že jsem letos aktivně nehledala, tak snad za rok. třeba něco zpunktuje 19. jamka![]()
Čau, kdyby si uspořádal nějaké skupinové lekce, klidně i pravidelně, tak bych měl zájem.
Já osobně jsem hendikepovaný (nemyslím HCP
) tím, že nejsem z Prahy, ale kdyby 19.jamka uspořádala prodlouženovíkendový kemp, byl bych vážný zájemce o účast.
Tak Golf kemp mame za sebou a byl to takovy hit, ze jsem se pokousel zamluvit hned nasledujici (marne - plno).
Par postrehu:
- Jeste nikdy se nestalo, aby si ma dcera tyden na nic nestezovala
- Na kempu se sesla velmi mila parta cca 20ti deti, ktere se k sobe chovali velmi pekne a ohleduplne bez ohledu na vek. Dost kontrast s jinymi krouzky.
- Sarinka stale vypravela, jak ji to skvele lita... a pravdepodobne jsem pochopil proc. Na cernaku maji dvoupatrovy driving a deti vzdy pali z horniho patra. Tim padem jim i male rany pekne leti. To je dle meho skvela finta, jak motivovat zacatecnika.
- Nikdo netlacil na pilu, cilem u zacatecnika je ziskat k tomu pozitivni vztah. Nemel jsem pocit zadneho upsellu (coz osobne nesnasim), jako bezne slysim u znamych zejmena u tenisu "vase dite je ohromny talent, mel by ted chodit 10x denne individualku..."
A to nejlepsi... vcera jsem s ni byl na cernaku a opravdu hezky chipuje (pro ni je to variace fullswingu). A co lepe, ma opravdu skvely finish.
Par postrehu:
- Jeste nikdy se nestalo, aby si ma dcera tyden na nic nestezovala
- Na kempu se sesla velmi mila parta cca 20ti deti, ktere se k sobe chovali velmi pekne a ohleduplne bez ohledu na vek. Dost kontrast s jinymi krouzky.
- Sarinka stale vypravela, jak ji to skvele lita... a pravdepodobne jsem pochopil proc. Na cernaku maji dvoupatrovy driving a deti vzdy pali z horniho patra. Tim padem jim i male rany pekne leti. To je dle meho skvela finta, jak motivovat zacatecnika.
- Nikdo netlacil na pilu, cilem u zacatecnika je ziskat k tomu pozitivni vztah. Nemel jsem pocit zadneho upsellu (coz osobne nesnasim), jako bezne slysim u znamych zejmena u tenisu "vase dite je ohromny talent, mel by ted chodit 10x denne individualku..."
A to nejlepsi... vcera jsem s ni byl na cernaku a opravdu hezky chipuje (pro ni je to variace fullswingu). A co lepe, ma opravdu skvely finish.
Dneska na Cernem Moste, probihal tu kamp/tabor a bylo tam tak 40 deti. Co me jeste prekvapilo, spousta kol, na kterych asi prijeli. Takze tady to vypada, ze tu roste podrost
No vida, to vypadá, že to dobře přeci jen funguje. Jen to podchytit a zmapovat. 
Rád bych oživil toto téma. Máte nějaké zkušenosti z posledních let? Rád bych si nějaký intenzivní, třeba i jenom víkendový kemp, na zlepšení hry vyzkoušel.
Rád bych oživil toto téma. Máte nějaké zkušenosti z posledních let? Rád bych si nějaký intenzivní, třeba i jenom víkendový kemp, na zlepšení hry vyzkoušel.
Pro deti mame dobre zkusenosti se dvema akcemi:
- primestsky letni tabor na Cernem Moste - to je bez prespani deti, dobre na zabavu i na golf
- golfovy tabor v letě pro deti na Mnichu - je to asi na tyden, maji obvykle dva turnusy, byly tam ruzne deti z nasi sirsi rodiny vickrat, jak ve verzi, kdy jsme tam dite nenechavali prespat (spalo v nasem ubytovani a i cena byla proto nizsi), tak ve verzi s ubytovanim.... oboji dobre, deti spokojene a my take.
Velka vyhoda, ze ta treti devitka "Nova Bystrice" je pro deti vyborna - je to prakticky plnohodnotne hriste se solidni delkou a vyborne upravene vcetne greenu a pritom to neni tak narocne jako klasicky Mnich, takze jde hodne vybirat to prave podle urovne konkretnich skupin deti - a pritom vsichni hraji opravdu na normalnim hristi a ne na "akademii" (pri vsi ucte k nekterym akademiim).
- primestsky letni tabor na Cernem Moste - to je bez prespani deti, dobre na zabavu i na golf
- golfovy tabor v letě pro deti na Mnichu - je to asi na tyden, maji obvykle dva turnusy, byly tam ruzne deti z nasi sirsi rodiny vickrat, jak ve verzi, kdy jsme tam dite nenechavali prespat (spalo v nasem ubytovani a i cena byla proto nizsi), tak ve verzi s ubytovanim.... oboji dobre, deti spokojene a my take.
Velka vyhoda, ze ta treti devitka "Nova Bystrice" je pro deti vyborna - je to prakticky plnohodnotne hriste se solidni delkou a vyborne upravene vcetne greenu a pritom to neni tak narocne jako klasicky Mnich, takze jde hodne vybirat to prave podle urovne konkretnich skupin deti - a pritom vsichni hraji opravdu na normalnim hristi a ne na "akademii" (pri vsi ucte k nekterym akademiim).
Tohle se mi líbí, doufám že objevím v průběhu roku něco podobného třeba i v ČR.
Narazil jsem na jeden kemp co byl v Krumlově ... budu hledat dál až zacne sezona
golf-trener.cz
golfový kemp – GOLF-TRENER.CZ

Kempy v ČR | Otakar Mareš
Kempy v zahraničí | Otakar Mareš
Potvrzuji, ze Cernak je prima.Pro deti mame dobre zkusenosti se dvema akcemi:
Ahoj golfisti,
rád bych Vám opět nabídl skupinové tréninky pro seniory po 6 osobách (na Císařské louce v Českém golfovém klubu) pod mým vedením. Jarní tréninky budou probíhat v měsících duben, květen, červen. Vždy v pondělí a úterý, 4x2h v měsíci za cenu 2200kč/osobu/měsíc v časech od 9:00, 11:00 a 13:00.
Pokud budete mít zájem, tak Vás poprosím o přihlášku e-mailem s Vaším jménem a vybraným dnem a hodinou. Na každý měsíc se přihlaste zvlášť.
Uzávěrka přihlášek je 5.3.2023.
Pokud máte jakýkoliv dotaz, ptejte se e-mailem (Bohumil.krivda@seznam.cz)
Těším se na Vás
na některé i dříve ve Španělsku
BK
rád bych Vám opět nabídl skupinové tréninky pro seniory po 6 osobách (na Císařské louce v Českém golfovém klubu) pod mým vedením. Jarní tréninky budou probíhat v měsících duben, květen, červen. Vždy v pondělí a úterý, 4x2h v měsíci za cenu 2200kč/osobu/měsíc v časech od 9:00, 11:00 a 13:00.
Pokud budete mít zájem, tak Vás poprosím o přihlášku e-mailem s Vaším jménem a vybraným dnem a hodinou. Na každý měsíc se přihlaste zvlášť.
Uzávěrka přihlášek je 5.3.2023.
Pokud máte jakýkoliv dotaz, ptejte se e-mailem (Bohumil.krivda@seznam.cz)
Těším se na Vás
na některé i dříve ve Španělsku
BK
Podobná témata
- Zobrazení
- 704
- Zobrazení
- 746
- Zobrazení
- 1K
Velký dík za spolupráci a podporu 19.jamky v roce 2023 patří (více info):
-
Pro zajištění provozu našeho fóra využíváme soubory cookies. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.