Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Ahojte Vy blázni bílé kuličky.

Cinan75

Nováček
Jméno
Otakar
Přijmení
Beránek
Klub
WEGC
HI (HCP)
19,8
Zdravím všechny, řadím se mezi skupinu lidí zvaných Všudehrálové (jsme ZLATÝ VŠUDEHRÁL), golf miluji nade vše a hraji ho 20 let.
Bydlím v Praze, ale hraji po celé ČR díky pracovnímu nasazení :)
 
Ahoj, vítej na Jamce!

A co golfové akademie a neznormovaná hřiště, taky máš? :) Tak hurá s tím a zaškrtnout si to i tu https://www.19jamka.cz/mgolf/hriste/CR. Prozradíš nám, která hřiště máš rád, na kterých hraješ rád? A vzpomeneš si, jak si se ke golfu dostal? Přeci jen, před 20 lety někteří z nás o golfu ještě jen snili...

Každopádně, vítej mezi námi a ať se ti tu líbí!
 
Ahoj všem,
jasně si vzpomínám....ke golfu jsme se dostal díky práci v roce 2001. Pracoval jsem od srpna v malé IT firmě (4 lidé) a mě bylo divné, že vždy, když bylo hezky, přišel boss, podíval se z okna a prohlásil:" To by šlo, jedem" ...a všichni se sbalili a vypadli. Mě nechali sedět u kompu. To se celkem pravidelně opakovalo, 1-2x týdně !
Až po zkušební době 3m jsem se dozvěděl následující...."už jsi tu dlouho, dnes jedeš s námi". No, nacpali jsme se do Felicie Combi vyrazili do Nové Bystřice...jediný public dosažitelný z Prahy a pro každého. V autě po cestě mi řekli, že když je hezky, jezdí hrát golf. Tam mi vrazili 7čku do ruky, šéf mi ukázal úchop a jak se švihá, dal mi do ruky 50 kč se slovy "támhle se v té skříni si vem koš míčků a drajvuj jak vzteklej". No, nešlo mi to... koše jsem si přikoupil ještě dva a cca rána/odpal č.127 byl ten správnej HIT...míček se vznesl a spadnul u cedule 125 m. V tu chvíli jsme byl zcela pohlcen a ztracen. Další rány byly taky povedený....no co vám budu vyprávět, když jsem se vraceli tak jsem vyzvídal co a jak, kde vzít nářadí, co na sebe , kolik to stojí a pod. No vysadili mě v Praze v Jeremenkový ulici, kde byl Golf bazar (jediný a první v Praze), ať se optám. Otevřu dveře a proti mne stál ohranej standbag s kompletní výbavou (3-SW, D, 1FD, 3FD, 5FD a putter, vše na oceli a no name). Na něm visela cedulka 6.000 Kč. Stál jsem a zamilovaně s e koukal...prodavač, prý mi dá 500 Kč slevu, když si hned vezmu. No tak jsem běžel nahoru na Zelený pruh, kde byl bankomat, ten mi řekl, že na účtě mám 10 tis., tak jsem vybílil konto....domů jsem ten den přijel jako zamilovanej študák s ohraným setem v bagu. A partnerka ?...Průser jak Brno, dovedete si představit, když utratíte rodiiné úspory za něco, co je jen pro blázny !
Jo a 25. března 2002 jsem v Nové Bystřici udělal zkoušky na Zelenou kartu a následně 10.4. jsem na svém prvním turnaji vyhrál kategorii ZK s náskokem 5stbf bodů. Prostě START jak vyšitej.... Hezký den všem
 
Že už nemáš původní hole je celkem jasný,
A co když je, kolega, má, když byl zamilovaný jak študák? O tom v reportáži není ani slovo.
 
A co když je, kolega, má, když byl zamilovaný jak študák
Kdybych si měl nechat všechno a všechny, co jsem kdy miloval, tak to nemám kam dávat... 📦📦📦😂
Ale možný to samozřejmě je. Uvidíme... 😉
 
Koukám, že jsem zaujal....fajn, ale bylo to přesně tak.
Budete se divit....mám stále oboje...původní hole mám komplet i s bagem ve sklepě (nehraji s nimi, ale asi z nostalgie). Ale stále z nich používám jedinou -> 3FD - neskutečná rescue hůl, kdo mě zná, ji obdivuje a ví že když ji použiju, bude to pecka rána. Mám ji místo hydridů - ty u mne nenašly pochopení.
Jinak hole mám nyní Cobry (2018).
Jo a partnerka ? Mám ji taky, jsme spolu už 24 let, máme dvě děti a i žena hraje golf, byť už ne tak často.
Tak ať vám to pálí a padá ;):)
 
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom